Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

do wyborców NAIERALSKIEGO..

Polecane posty

Gość ziomax
Pan Kaczyński już miał swoje pięć minut. Nigdy wiecej!!!! Dość wstydu i żenady i poklepywania po plecach w Brukseli przez poprzedniego Kaczyńskiego. Nie pamiętacie już??? Głosowałam na Napieralskiego ale teraz będe głosować na Komorowskiego i oby wygrał

Ci co są za komorowskim możecie zacząć sie pakować bo piszecie, ze jeśli pis wygra to wyjezdzacie z polski wiec macie dwa tygodnie na spakowanie manatek. jak widzicie kaczynski ma wieksze poparcie jak komor, zlodziej i materialista.

Gość głosowałam na Napieralskiego a
teraz na Kaczyńskiego.Komarowi mówię NIE!!!

Gość gdsz
w II turze oddam głos na Jarosława Kaczyńskiego

Gość Kaczyński wygra.
ja tez głosowałam z całą rodziną na Napieralskiego i teraz jesteśmy równie zgodni i zagłosujemy na Kaczyńskiego, mimo że nie do końca odpowida nam jego 'zacofanie', ale jak już tutaj ktoś to ładnie ujął - Kaczyński to mniejsze zło :) I wielu moich znajomych, którzy głosowali na Napieralskiego ma podobne zdanie do mojego:)

Gość Kaczyński wygra.
a poza tym , Komorowski to taki GBUR , że patrzeć się na niego nie da. A bez Tuska to on by zginął marnie :O

Gość max.100 zl miesiecznie
marionetka Tuska tak jak u ruskich Miedwiediew jest marionetką Putina:o

Gość max.100 zl miesiecznie
mialam tam na poczatku zdania napisac,że Komar jest marionetka Tuska:P

Gość iksigrekzet
ja nie wiem na kogo zaglosuje, komorowskiego najnormalniej bym sie wstydzila jako swojego reprezentanta- facet nie wie co mowi, jest zupelnie bezbarwny-tanczy jak mu graja...ale kaczynski...beda wieczne klotnie, vetowanie dla zasady...nie wiem czy ktory jest mniejszym zlem, czytam Was bo sama nie mam zdania

Gość iksigrekzet
nie wiem ktory jest mniejszym zlem- mialo byc

Gość polewaa0
no chyba już mniejszym złem jest Kaczyński :O ale w sumie też mam dylemat - czy zagłosować na Kaczyńskiego czy oddać głos nieważny, albo w ogóle nie głosować :O

Gość ukryty homos
to nie jest wetowanie dla zasady, on nie chce zeby Polska przepadla i tyle..

Gość polewaa0
bo na twgo parszywego dziada Komora za którym stoi cały czas Tusk na pewno nie zagłosuję :O

Gość qwer
teraz to juz na Kaczynskiego bede glosowac chiciaz i tak p.Komorowski wygra ale do urny mam 100 metrów wiec poojde

Gość teraz postawie
krzyżyk przy Komorowskim

Gość 09-8
niektórzy tutaj piszą tak, jakby prezydent i tylko prezydent podejmował wszystkie decyzje w państwie, sejmu i senatu nie ma, nie ma ministerstw itd itp. dyktatura normalnie....ludzie dajcie spokój, prezydent pełni funkcję reprezentatywną i tyle, lata sobie po świecie na różne spotkania, zebrania, kongresy, rady itd. czasem coś tam podpisze lub nie, ewentualnie kogoś ułaskawi, nie ciśnieniujcie się tak, jakby od tego kto nim zostanie zależało nasze być albo nie być, peace:classic_cool:

Gość podbijammm
up

Gość iksigrekzet
09-8---->no ale zupelnie nie zalezy Ci na tym kto Ciebie jako polaka reprezentuje na swiecie? mi np przeszkadza, ze taki Komorowski pojedzie w swiat ktos sie go cos zapyta a ten jak juz cos powie to tylko litowac nad wiedza...nie moze jest super blyskotliwy, madry, znajacy sie na rzeczy a tylko kamery go rozpraszaja i nie umie nic sensownego powiedziec, nie wiem...no a Kaczynski czasem mam wrazenie, ze bedzie stal i tupal zeby pokazac" kto tu rzadzi"

Gość iksigrekzet
sorki ale za szybko pisze, mam nadzieje, ze wiadomo o co chodzi

wybory kurwa konczyly sie o 20 a oni w tej zjebanej telewizji wiedzieli kto wygrał juz przed 20 i to ma być prawda to jest jedna zasrana sciema ale szczeże to wole już tego kaczyńskiego niz komora cwaniaczka

Nqapieralski byłby najleprzym prezydentem z tych trzech kaczka komor i napier . . . komorowski = tusk to to samo co miedviediev (czy jakos tak) i putin . . .

Gość iksigrekzet
pewnie, ze bylby ale widzisz jak glosowali, no nic demokracje mamy-r=trzeba uszanowac wole wiekszosci, tylko szkoda , ze ta wiekszoscia jest 50 % uprawnionych.

Gość iksigrekzet
dla mnie smiechem jest to co robimy jako Narod- ten caly rzad robi sobie z nami co chce a my co? wybieramy to co jest..nic nowego, zeby dac szanse i pokazac, ze jednak mamy juz dosc tego co jest

Gość ___Brak słów__
Na kolana wyborcy SLD albowiem "pan" Niesiołowski do was przemawia. Tak tak, to ten sam. Kolega panów: Kutza,Wajdy,Palikota,Bartoszewskiego, Wałęsy,a także Rysiów,Zbysiów,Mirów i innych znanych z "języka miłości" jakże innego od języka nienawiści jakim włada PIS ( hahah), wszak "ZGODA BUDUJE !!!" http://www.youtube.com/watch?v=o-nzEBqxkWA

Gość ja tez na kaczyńskiego
a nie cała klika PO w rządze