Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

do wyborców NAIERALSKIEGO..

Polecane posty

Gość iksigrekzet
ja tez nie wiem czy pojde, bo kto nie zostanie wybrany to wg mnie nie bedzie sie do tego nadawal...no chyba, ze wyczytam jakis naprawde madry powod dla ktorego na ktorego warto, ale watpie bo obaj siebie warci...

Gość iksigrekzet
brak slow---->ale pisz swoja opinie a nie wklejasz linki, nie kazdy moze je otworzyc np:O

wes no ręce opadaja bo komorowski nic dobrego dla polaków niezrobi taki cwaniaczek kaczynski zapewne tez za to napieralski był taki ... prawdziwy

Gość dokłaaadniee...
Głosowałam na Napieralskiego a teraz zamierzam na Kaczyńskiego, bo napewno nie na sprzedawczyka Komorowskiego :)

kaczynski ... tak jakby prezydent sie niezmienił i był ten sam . . . a wg was kto był najleprzym prezydentem polski ?? chyba za kwasniewskiego niebylo żle

Gość iksigrekzet
wiem, dlatego moj glos poszedl na niego, no ale wiekszosc chce tego co jest/bylo...chyba boja sie nowych, mlodszych... kazdy gada, zeby zmienic tych starych wyjadaczy, co siedza w rzadzie i sie tylko partiami zamieniaja, mieli szanse to nie dalej w to g** brna:O

Gość iksigrekzet
sie wczoraj przy niedzieli wkurzylam jak zobaczylam kogo wybrali...naprawde mialam nadzieje, ze przejdzie Napieralski do drugiej tury ale nie, glosowali na mniejsze zlo:O przeciez wiadomo bylo, ze zaden w 1 turze by nie przeszedl to by teraz glosowali na mniejsze zlo...a tak moze jakby wiecej osob odwazniej to by w drugiej turze nie bylo tych 2 "pacanow":O

Gość Grzesio na prezydentaaaaaa
G.N. - to chyba oczywiste :(

Gość iksigrekzet
byl? puki co mamy do wybory 3 i zdecydowanie Kwasniewski i nie chodzi mi absolutnie o partie itd chodzi mi o reprezentata!! ale widac ludzia sie wybory parlamentarne z prezydenckimi pomieszaly:O

Gość aniskaaaaaaa
Komorowskiego

Gość iksigrekzet
no nic Brotka za 5 lat miemy nadzieje, ze nasze glosy beda w wiekszosci;-)a puki co bedziemi miec albo malego, upartego prezydenta albo wasacza ktory bedzie tanczyl jak mu beda grali:O

bendzie tańczył jak mu tusk zagra .. . czy ludzie sa tak ślepi ze niewidza ze ta banda oszołomów (komor i kaczka)chce tylko napchgac swoje porfele a nas ma w dupie .. jebane stare babki zobacza jak ich komorowski w huja zaladuje a póżniej płacze taka jedna z drugą ze renciny mało mają

Gość a ja i tak
oddam głoś na jarka,

Gość asesese
upupupupupup