Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wredna Męda

Biodra ;p

Polecane posty

Hej ludzie czy 91cm w tyłku w tym najszerszym miejscu :P przy wzroście 169 i wadze 49kg to dużo? xD Bo ja już nie wiem co o sobie myśleć :P Wielką dupę mam?

Gość mała nie jest
:) Ja przy 45 kg mam w biodrach 83

Gość puijjj
jakas taka nieproporcjonalna jestes. ale ogolnie 91 w biofrach to dobry rozmiar ;)

Gość 8900090
looomatrko strasznie malo masz w tej talii

No właśnie wiem że nieproporcjonalna i strasznie się tym dołuję, bo ile ja bym dała żeby mieć z 6 cm w mniej w dupie, a najlepiej to z 10 ;/

Gość mała nie jest
czyli masz figure gruszki po prostu. Góra szczuplutka, dół rozrosniety

No i do tego między udami mam taki prześwit że stado bawołów by przebiegło ;/ wyglądam wręcz komicznie :O i co najgorsze nie da się z tym nic zrobić >.<

Gość facet to świniaaaaaaaaaaaaaaaa
oj tam, dzieciaku, nie przejmuj się! masz na pewno zajebisty zgrabny tyłeczek. Więcej pewności siebie:)

Gość jak nie smierdzi to luz
ja mam 170 i wazę 65 a w dupie mam 100 to jest dopiero dupa. a w cyckach mam 102, ale się odchudzam do 50kg:)

No ale o to chodzi że mam 49kg i wymiary 81-56-91 ;/ Totalna dysproporcja.. czy schudnięcie to wyeliminuje? Chociaż z kości raczej nie da się schudnąć ;x boże czym zawiniłam że taką paskudną figurę musiałam dostać? ;[

A ja mam 80-63-87 i mam gdzieś kanony, że powinno się miec 90-60-90. Ważne, że ogólnie jestem ładna, a nie jakieś cyferki :P

aha, no i ważę 46 kg przy wzroście 164.

Takie biodra są najlepsze, waska talia, plaski brzuch i szerokie biodra. Szerokie biodra to przeciez atrybut kobiecosci! Dolujesz sie? Nie ma czym, glowa do gory,pupa wypieta i jest pieknie!

Gość oouiyuy
90 cm w biodrach to idealny rozmiar, wiec powinnaś się cieszyć

Gość najdziwniejszy
ja mam 115 90 100, chcesz sie zamienic? :classic_cool: :D

No macie racje ludzie, ale u góry jestem wręcz koścista ;( Każda kostkę od żeber po mostek i kręgosłup mogę sobie policzyć i co lepsze to widzę jak jem jak to jedzenie tam w brzuchu się przemieszcza bo takie górki mi "chodzą" po brzuchu. Okropne to jest >.< A znacie jakieś dobre ćwiczenia żeby zmniejszyć biodra? Bo ja już robię chyba wszystko prawie rok i efektów zero, a co śmieszniejsze z góry ciągle mi chudnie mimo że w ogole nie ćwiczę :*(

masz szerokie biodra i nic chyba z tym nie zrobisz. Odchudzanie nic Ci nie da, musisz z tym żyć :)

Nie za bardzo ;p bo ciężko jest mi dostać rozmiar gorset XS lub nawet XXS bo S mają 62-63cm i to związane maksymalnie, więc nawet jak gdyby to już sylwetki nie dam rady nijak wymodelować ;[ wolałabym mieć z 65 w talii i z 87 w tyłku.. może w przyszłym życiu moje marzenia się spełnią ;(