swbl 0 Napisano Czerwiec 20, 2010 mam problem, ot贸偶 jestem z ch艂opakiem oko艂o rok i jakie艣 3 miesi膮ce temu zacze艂y si臋 problemy mi臋dzy nami (ja jestem przyzwyczajona do luksus贸w a jemu nie wiele do szcz臋艣cia potrzeba na dzie艅 dzisiejszy on nie ma pracy a ja mam wakacje i strasznie chce pojecha膰 (ja chc臋 jecha膰 na wakacje na 7 do 10 dni gdzie艣 za granice albo nad polskie morze) mimo ze on nie ma kasy (wyznaje zasade 偶e urlop mi nie jest potzrebny bo ja tylko studiuje), dosy膰 cz臋sto go upominam zeby poszuka艂 pracy ale on uwa偶a ze narazie nie przyjmie jakiej kolwiek pracy bo kasy nie potrzebuje mimo 偶e nie ma kasy na niekt贸re potrzeby typu wakacje, odwiedzanie mnie na stancji, kino, pizza itp. (On m贸wi 偶e szuka pracy ale od 6 miesi臋cy nie mo偶e jej dosta膰, powiem wi臋cej nie by艂 na 偶adnej rozmowie kwalifikacyjnej, co prawda mia艂 r臋k臋 chor膮 1.5 miesi膮ca ale wtedy chyba m贸g艂 szuka膰 pracy?) . Dodam 偶e jest mi臋dzy nami 7 lat r贸znicy ja mam 21. A i jeszce ma pretensje 偶e ja chc臋 jecha膰 sama na wakacje skoro z nim nie mog臋. No i co wy o tym my艣licie... :/ ? p.s on nie ma zaufania do niej, uwa偶a ze nie mo偶na mi ufa膰 w jej towarzystwie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach