Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koi8l88o

czy to ze wyglada?Facet mi robi minete

Polecane posty

Gość koi8l88o

Spotykamy sie 2 miesiace..i generalnie 2 raz z nim spalam on mi robi minete a ja go oralnie nie pieszcze...Tak dziwnie ze on sie staa a ja tylko ręką.Myslicie ze mu to wadzi?ogolnie traktuje mnie serio..wizimy sie codziennie dzwoni poznalam jego znajomych itd ale nie jestem gotowa

Gość obowiązkowe

Gość nic nie jest obowiazkowe
nic na sile

Gość obowiązkowe

Gość nic nie jest obowiazkowe
nic na sile

Gość kondomik
nic na siłę, ale pewnie byoby mu miło, gdybyś się kiedyś na to zdecydowała i bardzo pozytywnie by to odebrał, już na wet nie chodzi o sam fakt doznań fizycznych ;) mam nadzieję, że nie masz ansy do takich "zabaw" i rozważasz to w przyszłoście, a teraz po prostu jeszcze nie jesteś na to gotowa, tak?

Gość koi8l88o
tak...bo chcialabym miec pewnosc ze on czuje cos do mnie...ze nie jest tak tylko ze mnie lubi...i lubi to robic ale chcialabym kiedys uslyszec ze mnie kocha..miec pewnosc ze wtedy gdy to robie jestem dla niego kims wyjatkowym a nie po prostu "fajna dziewczyną"

Gość ilyktujryhgt
a ja juz jestem dluzej z facetem i tez nie jestem gotowa. mam ogromna ochote sprawiac mu tak przyjemnosc, nie brzydzi mnie to ani nic z tych rzeczy ale zwyczajnie nie robilam tego nigdy i boje sie ze mi nie wyjdzie, ze nie bede wiedziala jak, ze nie bedzie mu wystarczajaco przyjemnie ale mi tego nie powie itd. nie gadalismy o tym jeszcze, ale przykro mi bo on pewnie mysli ze go calego nie akceptuje albo cos podobnego :(

Gość kondomik
ilyktujryhgt skoro jesteś na to gotowa, to nie czekaj, ewentualnie napomknij mu przed, że nie robiłas tego wcześnieji zasugeruj mu pokierowanie Tobą, jak Cię szanuje, to na pewno to doceni nie ma co się czaić ;)

Gość zrób to a nie pożałujesz
:classic_cool: /[]) 8===D (Modełe) || ||_ (Pane Alfonse)