Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiciooooo

Moja była

Polecane posty

Gość Wiciooooo

Witam, byłem ze swoją ex 2,5 roku. Przez ten czas ona byla bardzo zakochana we mnie, robiła to o co ja prosiłem i na co miałem ochote... Pare miesięcy poźniej dochodzilo do klutni, robila zakazy od np. sexu... Pozniej okazalo sie ze pisala i spotykala sie z gosciem 12lat od niej starszym, jak twierdzi na tle kolezenskim. Zwyzwałem ja od najgorszych, ale pozniej zaczalem zalowac i sie prosic o szanse. Czekalem pol roku i dostalem, poniewaz bylem z inna a ona napisala, a ja odrazu do niej polecialem, gdy nagadalem jej ze uprawialem z tamta sex wkurzyla sie, ale pozniej z nia spedzilem jeszcze miesiac do momentu gdy zobaczylem ja z innym gosciem w aucie (nawet nie wyszla-odjechala). Od roku próbuje ja przepraszac, prosic o szanse, czasem nerwy puszcza i tak sie stalo ze wyzwalem ja przy kumplah od najgorszych... Ona teraz spotyka sie lub jest z jakims innym, a ja ciagle prosze bo ja kocham, a ona nawet nie chce mnie znac, wyzywa cigle, teraz zaczela przyjezdzac do moich kumpli i z nimi spedza czas... Czy to na złość? Mowi mi ze nienawidzi slyszec mojego glosu w telefonie... Czy można ja jakos odzyskac? Ciagle to przezywam...

Wicio dyskwalifikują Cię następujące slowa: Przez ten czas ona byla bardzo zakochana we mnie, robiła to o co ja prosiłem i na co miałem ochote...

Gość trlelmorelle
Gosciu jestes niezrownowazony emocjonalnie. Ona dala sobie z toba ewidentnie spokoj, a to tez spotyka sie z twoimi kumplami - bo ma taka ochote. TA sluzaca juz nie wroci :p

Gość badenbadenurlop
masz 16 lat?? bo na wiecej nie ma szans...biedna dziewczyna, ze musiala spedzic w twoim nedznym towarzystwie wiecej niz minute

Gość pokaz dupcie
:>

Od czep się od niej bo ma cie gdzieś czemu się nie dziwię i miej trochę godności do siebie! Może potrzebujesz porady specjalisty i rozważ taką możliwość, serio.

Gość dsfsdfsdf
Jak ja kochasz to pomysl sobie ze ona sie rznie z innym . Papieowa milosc. Znajdz sobie inna a do bylych nie wracaj nigdy