Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teskniacaaaaaaaaaaaa

Jezu jak ja zazdroszcze

Polecane posty

no moze nie jakas bliska, ale mam ja w znajomych:)

Gość od razu widać po tych
zdjęciach, kto dominuje w związku! Nie masz czego zazdrościć. Zauważ - wszędzie facet na 1 miejscu, a ona tylko na doczepkę - przytulona do niego, podczas gdy on wygląda, jakby ją olewał. Nie wróżę im wspólnego życia, a już na pewno nie udanego, niestety.

ajjj hihi, alez pozory myla:) w tym zwiazku niestety dziewczyna rzadzi:) a moze dlatego ona wtulona wniego bo on jest dwa razy wiekszy:) hihi

Gość przede wszystkim jest piękna
... tego jej zazdroszczę

czy ja wiem czy ona taka piekna, mi sie berdziej on podoba:)

Gość oł jeeeeeeeeeee
ciekawe skąd wiesz kto rządzi w związku,skoro twierdzisz,ze tylko masz ją w znajomych,a nie jest jakąś bliższą koleżanką :-0 Ja uważam podobnie,ze są tylko pozornie szczęśliwi,jak dla mnie żenada... :-0 Prawdziwa miłość nie szuka poklasku,a ona chwali sie niewiadomo po jaką cholere :-0

nie napisalam ze jej nie znam, tylko ze nie jest jakas tam moja blizsza kolezanka:) mieszkamy w malutkim miasteczku i tu kazdy wie o sobie wszystko:) a co do tego czy sie chwali czy nie:) hmmm moze chciala to jakos uczcic, mysle ze druga osoba bardzo by sie ucieszyla:) a nawet jezeli sie chwali, to niech sie chwali, przynajmniej ma czym:) ja mimo ze jej zazdroszcze to i tak sadze ze tez bym sie chwalila:)

nie muszą Ci się kobiety podobać, ale jest na pewno jeżeli nie piękna to bardzo ładna. Za to on moim zdaniem jest średni, typowa wiejska gęba, żel na włosach i twarz nieskalna myśleniem. Ale rozumie, wysoki=przystojny... Ja tam patrzę na całość, a ona w tym związku jest ładniejsza :P Co do zdjęć, moim zdaniem to afiszowanie się z czymś, czego może nawet nie ma. Bo słodkie zdjęcia może zrobić każdy. Moja koleżanka ma zdjęcia z kolesiem z którym tylko sypia, delikatnie mówiąc nie chce on od niej niczego więcej i nie bardziej się troszczy o nią niż o zeszłoroczny śnieg, a też się pięknie tulą i fotki są pierwsza klasa... Nie mówiąc o tym, że on tych zdjęciach ani na zakochanego, ani na fajnego faceta nie wygląda, prędzej ona, ale czy w nim, czy w sobie tego nie wiem, nie znam ich. W każdym razie powalającej miłości tam nie widzę, tylko plastik.

*rozumiem, zjadłam M

o tym plastiku mowisz ze widzisz w tych zdjeciach, czy w swojej kolezanki?:) sluchajcie , powtarzam, jestesmy z malej miescinki, i wszyscy sie znamy:) i nie zazdroszcze im zdjecia, tylko wlasnie zwiazku, milosci i poswiecenia. Widze jak sie zachowuja, ze mimo trudnych sytuacji dalej sa razem, co do rozumku chlopaka, to tez nie prawda(ach te pozory) i uwazam ich naprawde za swietny zwiazek:) a nie ze zazdroszcze im zdjecia:)

Gość thaisse80
Wg mnie na tych zdjeciach to jest autorka ktora chce sie pochwalic

Pozory mylą, owszem. Ale trochę po mimice twarzy, ruchach, gestach można o człowieku powiedzieć. A ten Pan niczym do mnie nie przemawia. I taki sposób bycia mówi mi jednak coś innego. Ale Ty patrzysz przez pryzmat swojego zauroczenia, ja jestem obiektywna. Plastik na tych zdjęciach, ponieważ w większości są dla mnie pozowane, to są pozy na uczucie, a nie widzę wcale błysku w jego oczach, zdjęć na których on w sposób niewymuszony patrzyłby się na nią, albo chociaż przytulał z uczuciem. Zdjęcia nie niosą dla mnie żadnych emocji, ale są ładne. No, ale jeżeli tak uparcie twierdzisz, że się kochają, to może tak jest. Tu tego nie widzę.

Gość nie ma czego

hmmm, zdjecia w wiekszosci sami sobie pewnie robili, robiaz miny wiec ciezko zeby jeszcze pozowali, i patrzyli sie na siebie:)

Ja widzę dużo zdjęć robionych przez kogoś. Nie mam zamiaru się z Tobą sprzeczać, ja im po prostu nie zazdroszczę i nie widzę tam niczego. Nie mówiąc o tym, że wystawianie czegoś takiego na naszej klasie jest żenujące.

Gość maleństwo 666
wkurzają mnie takie mixy fot jak niektórzy daja na nk. Ni toładne ni praktyczne bo i tak nic na takim czymś nie widać, lepiej dac jedno ładne zdjęcie a nie masę gównianych stłoczonych w jednym obrazku

No ale trzeba każda minutę swoje życia umieścić w sieci, co by całe miasteczko nie miało wątpliwości...

mysle ze w ich przypadku i tak nie ma zadnych watpliwosci bo ich wszyscy znaja:)

Gość a mi sie wydaje ze wy
sami im zazdroscicie skoro tak gadacie:)

Gość te 2 o wiele fajniesze
jak zobaczyc zdjecia ?

Gość kliknij na link
kli

Gość a tez im zazdroszce

Gość a tez im zazdroszce

Gość pieknieeeeeeeeeeee