Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głośniczkiiiii

BRAK BÓLU BRZUCHA

Polecane posty

Gość głośniczkiiiii

hej dziewczyny, jestem w 15 tyg ciąży i martwi mnie to że nie mam żadnych bólów brzucha w sensie ciagnięcia, kłucia. Czy to normalne? tzn wcześniej miewałam i to mnie dziwi, raz mam , raz nie mam, no i jak nic nie czuje to się martwie czy wszystko ok, a spr tego nie mam jak wizyta za 3 tyg...

to dobrz, że nie boli. Poczekaj na koniec ciąży to będziesz tęskniła za dzisiejszą sytuacją.

to dobrze,m musisz sie ciweszyc!bole brzucha w ciazy to nic dobrego, ja na poczatku mialam,a to moze skurcze oznaczac.ale etraz juz nic. i w pierwszej ciazy tez mialam czasem, lekarz kazal lezec i nie podnosic nic ciezkiego,tylko sie cieszyc jak nie ma bolu zadnego.

Gość głośniczkiiiii
dziwi mnie to że np, czasem coś tam lekko kłuje, a potem nic zupełnie przez tydzień nic nie czuje i po prostu chce sie upewnić czy wy też tak macie. Czy kłucie i ciagnięcie powinno być cały czas bo rozciąga się macica..

ja mialam na poczatku dosyc mocne bole brzucha ciagniecia klucia potem to przeszlo a teraz od czasu do czasu troche boli, wiec nie martw sie wszystko jest wporzadku :)

Gość głośniczkiiiii
dzięki dziewczyny za odpowiedzi :)