Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffgngn

czy moglo dojsc do niedotlenienia plodu?

Polecane posty

Gość ffgngn

meczy mnie katar, pare dni mam zatkany nos, ciezko mi sie oddycha szczegolnie w nocy

Gość o tak o
Boze co za ludzie... tak z pewnoscia plod jest niedotleniony tak samo jak i twoj mozg

Gość ffgngn
jejus tylko pytam bo sie boje

Gość lauruśka cyluśka
no wez bez przesady... tylko w wypadku jakbys i ty byla niedotleniona mogłoby dojsc do niedotlenienia płodu, przeciez to takie oczywiste, proszę napisz ze to prowokacja...:O

Gość ffgngn
a kiedy ja moglabym byc niedotleniona?jak zemdleje czy jak?

Gość lauruśka cyluśka
nie bo jak zemdlejesz to przecież płuca pracują mimowolnie, no np jakbyś sie podtopiła... a dlaczego pytasz ;) chcesz sie pozchizować?!

Gość rterte
Nieeeeeeeeeeeee... Płód jest bardzo chroniony przed szkodliwym wpływem. W przeciwnym razie większość dzieci rodziłaby się chora. Z tego co się orientuję, prędzej niedotlenienie dotknie matki niż dziecka a zwykły katar nie grozi niedotlenieniem. Ale ja bynajmniej nie uważam twojego pytania za głupie a wręcz przeciwnie. To ciekawy problem, poza tym kobieta w ciąży jest ostrożna i masę czynników bierze pod uwagę a jeśli ktoś ma szeroką wiedzę to zna tak wiele pozornie dziwnych zależności między dwoma połączonymi organizmami że wie co jest niewykluczone. O tak o", zbyt mądra to ty nie jesteś. Nic dziwnego skoro zamiast dowiadywać się czegoś, paplasz, najchętniej krytycznie.

Gość thaisse80
Katar w zaden sposob nie wplywa na plod. ja przechodzilam dwa razy przeziebienie w ciazy za kazdym razem mialam katar i wszystko jest ok. Gin mi powiedzial, ze jak nie ma goraczki nie ma powodu do obaw. Na katar dobre sa inhalacje wody z sola i rumianku.

Gość ffgngn
dziękuje dziewuszki tylko ze ja mam katar alergiczny, stosuje na noc doraznie nasivin zeby odetkac nos!ale i tak budze sie bo ciezko mi sie oddycha. mam co prawda tabletki na alergie cleratine ale boje sie jej uzywac, teraz juz siadlo mi na oskrzela i nie wiem co robic:(lekarz alergolog powiedzial ze nie ma badac co do oddzialywania tego leku na plod tak sie boje:(