Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królewskie

Stolyca za Komorowskim wieśniaki za Kaczką

Polecane posty

Gość Królewskie

W Warszawie najwyższa frekwencja (70%) i Komorowski dostał 51% głosów, gdyby tak było w reszcie kraju Komor zwyciężyłby w pierwszej turze

Gość alew bzduryyyyyyyyyyyyy
ja warszawianka rodowita a za kaczorkiem :classic_cool:

Gość a czym sie roznic Komorowski
od Kaczynskiego ? chyba tylko wzrostem :D gratuluje, jaki wyborca taki kandydat :D

Gość ertyuioiuyt
ja jestem z Warszawy ja zaglosuje za Kaczynskim wiec autorze pisz za siebie

chciałam zresztą zauważyć, że w wawie głosowali nie tylko warszawianie odowici, w większości napływowi z polskich wsi i to oni pewnie na kamorre głosowali

Gość tiaaaa rodowita
a twoi starzy pewnie spod Nowego Sącza :D znamy takich "rodowitych"

Gość ertyuioiuyt
...i zaglosuje...

a żebyś wiedziała, że rodowita, co, żal dupe ściska, że z dziada pradziada żem warszawianka? :classic_cool:

...a ty nie :classic_cool:))

Gość sdfgh
' ze z dziada pradziada zem' ale do szkoly to chyba w tej warszafce za daleko bylo, co?

ja z Warszawy, stolicy, a nie ze stolycy, warszafki, nie wiem, co to warszafka, tak nazywają to miasto tylko zakompleksione wieśniaki :classic_cool: wskaż mi chodź jeden błąd w mojej wypowiedzi, ale ty tylko ĄĘ i pewnie sądzisz, że jesteś taka ELYTA, bo wynajmujesz gdzieś mieszkanie i nabijasz kasę właścicielowi, i nie powiesz ŻEM, bo wstyd :classic_cool: och jej, to straszne mieć kompleksy :classic_cool:

Gość z całym szacunkiem ale
co miejsce urodzenia ma do rzeczy ? Uważasz się lepsza od kogoś kto urodził sie w Pcimiu Dolnym tylko dlatego że ty się urodziłaś w Warszawie ?:O:O Przez to automatycznie stoisz wyżej w hierarchi wartości ? Mam nadzieję że sobie chociaż zdajesz sprawę z tego jakie jest twoje myślenie puste - a co za tym idzie - ty sama...

"Uważasz się lepsza od kogoś kto urodził sie w Pcimiu Dolnym tylko dlatego że ty się urodziłaś w Warszawie ?" nigdzie tak nie napisałam :O:O kpię tylko z tych napływowych, co to się za panów mają bo do miasta przyjechali :O staraj się zrozumieć czytany tekst 🖐️

Gość jakajakajaaaa
Ludzie i z czego wy się cieszycie?:) Zobaczycie co zrobi PO z Polską jak się tylko dorwie do władzy na każdym froncie. Zobaczymy jak będziecie śpiewać za rok:)

Gość wies tanczy wies spiewa
a zaplacisz mi za korepetycje? jezeli juz w ogole uzywasz formy 'zem' to bez 'ze' :O bo jak widac nie masz zielonego pojecia skad w ogole partykula 'zem' sie wziela :O

a chuj mnie obchodzi partykuła, nie jestem polonistką a plastykiem :classic_cool:

Gość gupeek
spojrz lapiej na Poznań - Bronek ma u nas 70% :)

wskaż gdzie dokładnie popełniłam błąd :O

Gość tak - jestem bardzo ciekawa co
zrobi. Bo bracia bliżniacy podczas 2 letniej władzy absolutnej oprócz ścigania domniemanych łobuzów nie zrobili zupełnie NIC. Więc może porównajmy zamiast z góry osądzać. Póki co mimo ogólnoświatowego kryzysu, katastrofy lotniczej czy powodzi nasz kraj istnieje nadal i jakoś nie wygląda, aby miało być inaczej. Więc takie gdybyanie co będzie jeśli... to dobre dla ludzi, którzy nie myślą o tym aby każdemu żyło się spokojnie, tylko aby zwolennicy jednych jak najbardziej utopili drugich. Wstyd mi za moich rodaków

Matko jestem sercem z Lechem Poznań ale z Poznaniakami widze juz nie Jak mozna dać 70% poparcia Bronkowi :o :o Juz dawno wiedziałam,ze Wieś mądrzejsza od Stolicy :)

Gość do wieśniaków
Warszawa Komorowskiego W stolicy zdecydowanie triumfował Bronisław Komorowski. Był pierwszy w każdej z 18 dzielnic Warszawy. Wygrał nawet na Żoliborzu, gdzie mieści się dom rodzinny Jarosława Kaczyńskiego. Największa frekwencja w stolicy była na Ursynowie, gdzie oddano 74,33 proc. ważnych głosów. Także w tej dzielnicy Komorowski miał największą przewagę nad Kaczyńskim zdobył 58 proc. głosów (Kaczyński 23 proc.) ----- sparwdźcies obie wieśki na mmwarszawa :D

nigdzie nie napisałam żem obok ze więc nie wiem, o co ci chodzi :O

Gość poniedziałek 21
Nie moge zrozumiec Komorowski PO kłamie ,az w oczy kłuje,a ludzie maja klapki na oczach ..np. mowi, ze chce wycofac wojska z Afganistanu w kampani a Pan Polk z BOR (nie wiem czy dokładnie napisałam nazwisko) wiekszosc wie o kogo chodzi.... -""wypowiedział sie tak ___ KOmorowski mowi ze wycofa wojska,ze tego chce a w kwietniu podpisał umowe na 2 lata "" ALE WY TEGO LUDZIE NIE WIDZICIE jak kłamie , a z tą prywatyzacja poczekajcie jak bedzie ... a czy ktos zastanawia sie dlaczego wszyscy aktorzy lekarze sa za PO??? bo dobrze wiedza ze Kaczynski wezmie sie zanich zeby lekarze zaczeli wystawiac faktury paragony za swoje usługi , to jest sprawiedliwe !!!szlak mnie trafia bo ja mam firme i musze wystawiac paragony i płacic vaty podatki ...a oni sie hustaja ..i beda zawsze głosawac na PO bo oni tego nie zmienia to niby jest sprawiedliwe !!!!!!!!! ale ci co głosuja na Komorowskiego tego nie widza ..a ze ludzie ze wsi głosuja na Kaczynskwiego dziwicie sie !!! wykanczaja gospodarke bo po co lepiej niech z zagranicy sprowadzaja towar a rolnik na bezrobocie . Krus podniosa albo wogole zlikwiduja bo po co MAJA W DU... ROLNIKOW jak słysze bo wiesniaki głosuja na Kaczynskiego jak mozna tak ludzi obrazac .Pewne osoby powinny troche czasu poswiecic polityce posłuchac obserwowac co mowia a co robia to sie przekonaja .A co zrobił Palikot ...przeciez normalnie powinien byc ukarany !!!! jak mozna takie cos robic manifestacje ...jemu wolno wszytko bo co ??? to jest chore poprostu !!! premier Tusk powinien zareagowac kare nałozyc !!!!!!!!!! ale jak przeciez to koledzy ...moge sie załozyc jak by tak zrobił PIS oooj kara by byłą zgnoili by ich . I jeszcze pytanie sie nasuwa !! za czyją kase Palikot zrobił ta manifetacje ....watpie czy ze swojej kasy ..takze ludzie dalej głosujcie na PO ...a co do gazu dlaczego my nie mozemy sami wydobywac gaz jest miejsce ostatnio ogladałam program o tym miejscu ale wszystko wstrzymuja bo po co lepiej byc uzaleznionym od Rosji ... A komentarze ,ze młoda Kaczynska przyjechała do Warszawy głosowac na pokaz !!!! jaki pokaz ..Kaczynski przecize najblizsza rodzina Kaczynski przynajmniej podziekował wszyst - kim kandydatom ogolnie a Komorowski zal ... szkoda ze tylu wspaniałych ludzi zgineło 2 miesiace temu:(( wszystko było by inaczej ...Kaczynski przynajmniej wspomniał o tym ..bo tylko dlatego te wybory sa ....

Gość pubowiczka 0o1
moja matka głosowała na komora bo ojciec jej kazał, ale w 2 turze bedzie na Kaczynskiego ;) ja i 2 babcie , komor nie ma szans.