Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka1983

Jaki wózek?? Coletto Matteo czy ktoś posiada?

Polecane posty

Gość Agnieszka1983

Czy ktoś posiada wózek Coletto Matteo? Widziałam go jedynie w internecie i bardzo mi się spodobał. Ciekawa jestem jak sprawuje się w praktyce. Ma ktoś doświadczenia z tym wózkiem?

Gość ulkomat
Witam, Mnie też bardzo podoba się ten wózek, czy może ktoś go już używa? czy sprawdza się? a jak ze stabilnością? Czekam na opinie. pozdrawiam Ula z Szymkiem ulkomat@wp.pl

Gość lolobrigidaa
ja kilka dni temu zakupiłam ten wózek i uważam, że jest bardzo solidnie wykonany, leciutki i ma bardzo niewielki rozstaw tylnych kół, bo tylko 57-58 cm,ale super stabilny,a funkcja obrotowa to świetny pomysł,jestem zachwycona na razie samym wykonaniem, ale myślę, że będę go z wielką przyjemnością użytkowała.Fotelik samochodowy jest obszerny, miękki, z wkładką dla niemowlaka, którą można wyjąć, jak dziecko będzie starsze, a spacerówka również duża,spokojnie dla 3 latka, gondola też obszerna i wyściełana mięciutką bawełną,całość wygląda extra

Gość begi82
Hej ja też zamierzam kupić ten wózek, bo po złożeniu spokojnie spakuje go w bagażniku samochodowym. Już go oglądaliśmy z mężem i wydaje się ok, ale jeżeli ktoś go ma niech napisze o nim więcej pozdrawiam

Gość coletto
podobno siedzisko sie rozklada tylko do pozycji półleżące, jak to wyglada w praktyce? czy dziecku które spi jest wygodnie w tej spacerówce?

Gość Marta i Aleksander
Wózek jest rewelacyjny. Spacerówka rozkłada się do pozycji leżącej. Dziecku jest naprawdę wygodnie. Mój synek bardzo lubi jeździć w spacerówce i na spacerku śpi mu się super. Zaletą tego wózka jest również obrotowa rączka. Można zmieniać pozycję w zależności od kierunku wiatru czy promieni słonecznych. Rozkłada go się bardzo prosto i szybko. Bez problemu mieści się do bagażnika Opla Astry III. Polecam w 100%

Ja również posiadam ten wózek :) co prawda jeszcze czeka na swojego kierowcę ale myślę ze bedziemy zadowoleni :) i ja i bobas. Spacerówka rozkłada sie do pozycji leżącej wiec ktoś tu bzdury wypisuje, rewelacją jest to ze obraca sie o 360stopni bez wyjmowania dziecka:) obszerna gondola, wygodna spacerówka, duze koła, przednie skrętne....same pozytywy :)

Gość lawendowa odrobina
martolinka:O moze najpierw pojezdzij wozkiem a potem pisz opinie:O

wózek był sprawdzony na 3 latnim dziecku wiec wiem jak sprawuje sie spacerówka. Gondola to raczej mniejszy problem-wazne ze jest duza :)

Gość ja tez nie zabieram swoich
jest jeszcze lepszy wozek od tego coletto. nazywa sie bebe beni http://www.bebebeni.pl/ model 4runner wlasnie go testuje na najmlodszym dziecku i jestem bardzo zadowolona

Gość ja tez nie zabieram swoich
kupilam taki jasno szary z fotelikiem poppi w zestawie

witam chciałabym zapytać posiadaczek wózka coletto matteo o wady, głownie chodzi mi o to czy to prawda że zacinaja się koła przez hamulec i czy jest regulacja wysokości oparcia w gondoli jeśli nie to doradźcie czy to jest potrzebne? byłam zdecydowana na jedo vedi bo ma przekłądaną rączkę ale dzisiaj zobaczyłam z mężem coletto matteo i się zakochałąm, lecz dużo jest negatywnych opinii proszę o wypowiedzi :) co w nim lubicie a co was denerwuje

Gość Marta i Aleksander
Ja ogólnie jestem zadowolona z funkcjonalności tego wózka. Moje dziecko ma już 1,5 roku i dalej lubi jeździć w swojej spacerówce. Rozkłada się do pozycji leżącej, ma przekładaną rączkę a to jest bardzo ważne. Mi nie zacinały się hamulce. To wszystko pewnie zależy od danego egzemplarza... J a z czystym sumieniem polecam ten wózek, przede wszystkim za funkcjonalność, wygodę w użytkowaniu, cenę i wygląd!!!