Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hanusia21

dlaczego dzisiaj na kafe panuje jakies wredniactwo?

Polecane posty

mamy dlaczego?badcie ludzmi i nie obrzucajcie sie gownem wszystkie, jedna z druga!co za podle musicie byc zeby sie tak zachowywac,przeciez laczy nas nasze dzeici, ja moge wam duzo poradzic bo jestem bardzoiej doswiadczona niz niektore ale wy jestescie wredne i nie umicie normalnie rozmawiac. zmilujcie sie na litwosc boska prosze, przeciez to tak brzydko z waszej strony,a myslalam ze moze tu jakas kolezanke znajde,ale nie bo kazdy jesz madrzejszy od drugiej!

Gość Mamusienieczka
żebyś miała o czym myśleć, bo chyba wyjątkowo się nudzisz.

Gość hanusia jestes wyjatkowo
kiepskim projektem 😴

nie nudze sie,jak wy czekam na moja pocieche ktora tak wyczekiwalam i myslalm ze moze o czyms porozmawiamy ale w ynie, nie chchecie nic, tylko mowicie kto jest najmadrzejszy i kto najlepiej pisze.jak mozna kogos tak oczerniac jak wy to dzis robicie, zawsze tu jest tak wrednie czy tylko dzisiaj? oze jedyny i tacy ludzie wczoraj na wyborach byli?

Gość oooozesz
"nie umicie"- :O NO nie "umim" z toba gadać :O

bo jakbyscie nie patrzyla na litery i bledy to moez znalazlybyscie wiecej przyjaciolkryjacych sie pod bledami, nie dopuszczacie nikgoo do siebie tylko zapatrzone ejstescie w siebie, tracicie wielkiego przyjaciela i ja wam to mowie.

Gość a co maja do tego wybory????
zalosna jesteś

no bo jak tacy ludzie glosuja to kto bedzie nam w tym kraju przewodniczyl jak wybrany zostaniprzeciez normalne ze nie patrzycie na czlowieka jaki jest,tutaj to widac, tylko od razu krytyka bo ktos popelnil blad, o tym mowie wame kandydat przez was?

twoja ostatnia wypowiedz jest niezrozumiala hahah :)

Gość Mamusienieczka
hanusia21, weź idź na spacer, dotleń mózg, bo nie za dobrze z Tobą :D Zachowujesz się jak zarozumialec, bo masz doświadczenie, a wierz mi, są tu bardziej doświadczone od Ciebie, a skoro się nie umiesz porozumieć z otoczeniem, to może problem nie w otoczeniu, a w Tobie Prymitywna jesteś, i obrzydliwie głupia.

A ja się z autorką zgadzam, każdy krytykuje innych ale na siebie nie patrzy.Zbyt dużo nienawiści jest na kafe i nie tylko.

Gość Mamusienieczka
donkapatke, porozumienie musi być przejrzyste, a popatrz na Hankę - to jakaś debilka, analfabetka - brzydzę się takimi.

aaaaaaahahaha,a kim ty jestes,zebys dawała nam jakiekolwiek rady?:-0 Matko jaka z ciebie zalosna kobieta... Az współczuje twojemu mezowi.Ty chyba normalna nie jestes :-0 A przyjaciółek to sobie szukaj w swoim otoczeniu a nie tu na forum,tak na siłe... :-0 ŻAL.PL :classic_cool:

No ok, moze i za duzo tu jest chamstwa, ale sorry... Trudno jest sie tu z kims zaprzyjaznic, tym bardziej z tak glupiutka osoba jak autorka. bede zalowac, ze stracilam takiego przyjaciela jak ona, tak? Dobre sobie :D

no i co zrobilyscie mamuski??? wykurzyłyscie hanuske :)

sraty pierdaty, ja niemowie o tym czego będziesz żałował, ale o szacunku do drugiej osoby.Nie można się tak z byle czego naśmiewać i szydzić.jak widzicie błąd poprawcie ale kulturalnie a nie z chamskimi podtekstami.

Gość Mamusienieczka
dzidzia***, a założę się, że Ciebie już jako pierwszą sobie upatrzyła na " funfelkę " hehehe.... Pozdrawiam.

Gość Mamusienieczka
donkapatke, pod względem robienia " byków " idealnie nadajesz się na przyjaciółkę Hani :D Pokuszę się na twierdzenie, jesteście sobie pisane !!!

"tracicie wielkiego przyjaciela i ja wam to mowie" Pisalam o tych slowach. I w nosie mam jej bledy ortograficzne, kazdemu zdarza sie walnac byka, ale te jej teksty budza we mnie smiech i wspolczucie.

Gość takie tam gadanie
mamusienieczka tys jest dopiero obrzydliwa. Juz z dwojga złego wole Haniusię niż takiego zakompleksionego człowieczka jak ty...Blee, brzydzę sie takimi zdzirami.

buahahahahhaha a jednak jestescie glupie pindy i wcale nie jestescie takie madre za jakie sie uwazacie:D Ladnie sie dzis Waszym kosztem ubawilam, a niektore z Was...mialam wrazenie, ze sie przed kompem z nerwow pienia:D:D:D Zenada, jedna niestety glupsza od drugiej, jak mozna nie zorientowac sie, ze ktos sie z Was nabija? A takie wszystkie wyksztalcone, inteligentne i w ogole IQ p.p.m, a raczej gnoju plynacego kanalami:D Zenada madre mamuski, udlawcie sie swoja madroscia_:D

Mamusienieczka kompletny brak kultury, pewnie tej chamówy uczą na studiach? Nie będę się z Tobą kłócić o moje błędy w pisowni. Są gorsze problemy na świecie niż zrobienie orta.

Mamusienieczka-------- eee prosze Cię,ja ją tu w ogóle pierwszy raz widzę,ona mnie zapewne tez,wiec mysle,ze nie zamierzała mnie "upolowac" :P Nie chce byc nie miła,ale zadna normalna kobieta nie zachowuje sie tak jak autorka,to jest dla mnie załosne tak na siłe chciec miec przyjaciółkę :-0 Na przyjaź trzeba zasłuzyc,nie wystarczy wymienic kilka zdan,zgadac sie,ze ma sie takie same upodobania,bla bla bla i juz ma sie przyjaciółkę.Przeciez nie na tym przyjaźń polega,wiec hanusia daruj sobie te wywody :) Co do chamstwa na forum,zgadzam sie,iż panuje tutaj wszem i wobec, ale do tego to juz chyba trzeba sie przyzwyczaic... :classic_cool:

ooo hanuska aj lawiu ja bede twoja kuleżanką ok???

Gość Mamusienieczka
hanusia21, wybacz Haniu, że nie mamy takiej nadprzyrodzonej mocy jak " przewidywanie " - To, że ktoś dał się nabrać, nie świadczy o jego głupocie, ale to, że ktoś tak postanawia zagrać kosztem pozostałej społeczności, świadczy o potrzebie dowartościowania się, i udawania, że jakim to się jest wspaniałomyślnym człowiekiem. Jesteś jeszcze głupsza, i debilowata niż myślałam do tego posta.

w którym zdaniu sie nabijasz :D? Bo ja w wiekszosci widze,iż robisz z siebie prymitywa,ale to sie wytnie ;) I dalej twierdze,ze nie jestes normalna,czy to bylo prowo,czy nie,bo zadna normalna kobieta nie robi takich dziecinnych błazenad jak ty tutaj :-0 eeee,ale mysl sobie co chcesz,dla mnie i tak jestes gówno warta :classic_cool: