Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredytu nie dostalam

kredyt hipoteczny jestem załamana

Polecane posty

proszę o pomoc, chcieliśmy uzyskać z mężem kredyt hip na zakup mieszk 70,000zł, 100tys zł mamy swoich oszczędności. jednak bank nie udzielił nam kredytu, ponieważ mąż jest kierowcą miedzynarodowym i zarabia podstawe (ktora ma na umowie) + diety razem okoł 3tys. ja nie pracuję, gdzie mozna dostac kredyt na podst zaswiadczenia o zarobkach od pracodwcy a nie na podst umowy o prace? dodam, ze staralismy sie w ing tam gdzie mamy konto oszczednosciowe.

Gość ciesz sie ze nie dostalas
nie bedziesz udupiona w zwracanie...

Gość maya123
szukaj po wszystkich bankach -jak wam zależy to szukajcie - wiem ze ostatnio moi znajomi brali z deutche banku ale nie mieli takiej historii, a taki duży kredyt nie będzie łatwo dostać - powadzenia!

Gość lody pistacjowe
latwiej by tobie bylo, gdybys miala jeszcze jakies zabezp pod ten kredyt albo wez na mniejsza sume- po prostu szybciej dostaniesz i splacisz

Gość lody pistacjowe
albo szukaj pracy

przy udokumentowanych dochodach najniższych krajowych na dwie osoby (ani nawet na jedną) w ŻADNYM banku nie dostaniesz kredytu hipotecznego a tak na marginesie - jak Ty chcesz utrzymac 2 osoby plus mieszkanie plus hipotekę spłacac z 3 tys???

Gość samiec dino
jak możesz się dziwić? Jak nie robisz to nie dziw się że kredytu nie dostaniesz. Co ty cały dzień robisz? Nierobie cholerny. Pasem po mordzie lać takie nieroby jak ty

wychowuje dziecko

ale skoro mieszk kosztuje raz tyle ile wynosi kredyt i jest zabezpieczeniem to co oni sie boja? jesli szef wypisal, ze tyle zarabia to chyba tak jest. kurde, glupie banki

ni eboją się, tylko im nie zalezy na tym, żeby babrac się w razie niespłacania kredytu w eksmisje, sprzedaże itd dla nich ważne jest, żeby spłacac kredyt, czyli miec z czego, czyli mieć stałe, udokumentowane, odpowiednio wysokie dochody jako zabezpieczenie spłat

kredyt wynioslby tylko500zł. a mąż zarabia około 3,5tys więc 3tys nam starcza na mc poza tym, ja daje korepetycje to tez mam okolo 500zl na mc

Gość ewka co sie tak dziwisz
przeciez ona sie starala o 70 tys ! na 25 lat to rata wyjdzie gdzies okolo 400 zł :O 2600 zostaje na zycie

ewa sie nie orientuje w temacie albo to tępa strzała

Gość takajednazładziewczyna
ja ci radzę iść do doradcy finansowego. Moi znajomi tak załatwiali kredyty, też nie mają jakiś super dochodów. Doradca porówna w którym banku jest najkorzystniej, wyliczy wam zdolność kredytową, a potem załatwi większość papierków:)

włąsnie tez mysle, ze doradca finnasowy bedzie dobrym rozwiazaniem

Gość jesteś szczęściarą.....
6 lat temu podobna sytuacja,banki odmawiały, znalazłam biuro kredytowe , załatwili kredyt w dom banku. Byliśmy szcześliwi, kupiliśmy upatrzony dom,zaczeliśmy remont,urodziły nam się bliżniaki. Szok doznaliśmy po pół roku, gdy dostaliśmy raty do płacenia, okazało się ,że zamiast obiecanych 470zł mamy płacić 1200zł. Mąż zarabiał ponad 6tys, umowa wiadomo na najniższą krajową, bank dał nam czas na zagospodarowanie 6 mies. Pośrednik siedzi w więzieniu, umowa nieczytelna dla szaraka. Sprawa w sądzie ,a my płacimy. Mąż stracił prace, bo szef wystawił mu inne zarobki niż wykazuje w US , do szefa też się dopieprzyli. Rozmowy z bankiem nic nie dają, umiescili nas w biku , nie mamy możliwości zamiany kredytu. dodam ,że to kredyt na 87tys. na 30lat , rata od 1180 do1300 we frankach. a tak pięknie wyglądało

o matko swięta to ja za 230 tys na 25 lat płace 1100-1200 we frankach

jasne ja sie nie znam wy sie znacie no to idź, szukaj banku, który da ci kredyt na najniższe dochody, jedne na 3 osoby

przed chwila czepiałas sie ze nie utrzymaja sie z kredytem za 3,5 tys

Gość 3214685486465456
idz do banku MILLENIUM oni uwzgledniaja wszystkie dochody a nie tylko z umowy o prace.

bo uważam, ze się nie utrzymają ja bym sie nie utrzymała no, chyba, że jadłabym chleb z margaryna i kąpała sie raz na tydzień

Gość elus1990
weź prowidenta

Gość lody pistacjowe
sami tak z dzieckiem bedzie trudno bez pomocy rodziny

zalatwilam w kredyt banku, wystarczy oswiadczenie od pracodawcy o dochodach a nie umowa o prace:)

Gość marzenap
jest mozliwośc wziecia kredytu przy tych dochodach pod warunkiem iż diety spływają na konto. Biorąc pod uwagę najdłuższy okres kredytowania. kontakt 667 880 378

Gość pffffffff
Dziewczyno, składaj po kolei w każdym banku i porównuj tylko oferty: http://www.amadyna.org.pl/kredytymieszkaniowe/ Każdy z przyjemnością da Ci kredyt przy takich oszczędnościach. Składanie wniosków nic nie kosztuje a banki będą się prześcigać w ofercie jak poskładasz wnioski do wielu instytucji. A kredyty z dopłatą? http://www.amadyna.org.pl/kredytyzdoplata/