Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przypał ;D

Przypał

Polecane posty

Gość Przypał ;D

Dziś siedziałam z koleżankami i chciały zobaczyć zdjęcie, które ostatnio robiłam. Otwarłam galerię, a kompletnie zapomniałam, że dziś zrobiłam sobie zdjęcie bez stanika.. (chciałam zobaczyć jak wyglądam wiem, ze głupota;D) i one patrzą kto to a ja lol nie wiem itp wkręciłam je ze mi się kom rozwala i chyba mi ktoś wysłał;D

Gość ladaco
Dawaj to zdjęcie :classic_cool:

Gość Przypał ;D
Właśnie.. koledzy to by rozgłos zrobili;p a one pomyślą, pośmieją się, trochę pozastanawiają i puszczą w niepamięć raczej

Gość Przypał ;D
Ale lepiej pozostawic ten temat i nie wracac do niego, czy może powiedziec, że np gadałam z kolegą i on mi w żartach zgral głupoty? ;p

ja obróciłabym to w żart i zapytałabym " i jak wam sie podobają moje dyndałki, nie wiem co mi odbiło, że zrobiłam im fotkę" Przestań, na pewno już o tym nie pamiętają. Jas kiedyś robiłam takie fotki a potem pojechałam do rodziców i chciałam w laptopie pokazać im zdjęcia z wakacji... Tata miał ubaw;)

Gość Przypał ;D
Czyli uznać, że tematu nie było?;D zapomna?

Nie wracaj na razie do tego...może za kilka lat będziecie miały co wspominać, wstyd i zażenowanie przeminie, pozostanie tylko uśmiech na samą myśl, że taka sytuacja miała miejsce.