Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z braku laku nie wiem co robic

Czy podejlibyscie prace w firmie ktorej nie najlepiej

Polecane posty

sie wiedzie? W sensie przechodzila kryzys i nadal wszedzie o nim slychac, ale z braku laku moze dac szanse tej firmie?

Gość żyłła82
Jeśli szukają pracownika, to chyba nie jest aż tak źle - warto zaryzykować. Najwyżej zwolnią cię strukturalnie, jeśli firma padnie, ale parę mies. doświadczenia wpadnie, i parę gr pewne też

niekoniecznie często upadające firmy nei płacą pracownikom pensji, ew. robią to z dużym opóźnieniem i w niepełnej kwocie nie płaca też ZUS-u najlepiej popytaj wśród pracowników, jak jest z wypłatami bez sensu byłoby zasuwac kilka m-cy za free

Gość frzyja
ja bym wiała...wplączesz się w problemy, mogą nie płacić pensji, odciągać ci za pierdoły pieniądze bo będą chcieli zaoszczędzić lepiej nie plątać sie w gowno i mogą wmanewrować w jakies problemy poszukaj gdzie indziej pracy i nie bierz byle czego z brzegu byleby było

Moze za free to nie, ale wlasnie szef trabi na prawo i lewo ze kryzys i trzeba oszczedzac. Bardziej obawiam sie ze dostane umowe na 3 miechy a pozniej finito, zreszta tak juz mialam kilkukrotnie i wlasnie z powodu kryzysu, a w tej firmie polowe rozmowy pytano mnie dlaczego tak czesto zmieniam prace, nosz kurwa

Niestety jestem w takiej sytuacji ze musze brac jak leci

Gość frzyja
to jak zdecydowałaś żeby tam pracować to nie pytaj o zdanie ja bym nie podjęła pracy ...bo tylko wykończysz się nerwowo ...

no to jak musisz brać, jak leci to bierz i nas tu nie pytaj, bo o co w takim razie pytasz?