Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariuszborowski.com

fotografia ślubna Warszawa

Polecane posty

Gość hum....wawka
Zdjęcia wyglądają jak po trzęsieniu ziemi, wszystko się bez sensu wali. Co zdjęcie to inna paleta kolorów ale daltonista tego nie zobaczy a szkoda bo wiele pomysłów jest bardzo fajnych, nawet bardziej niż fajnych. Czemu zdjęcia z kościoła i przyjęcia są takie mało czytelne i mało realne. Zdjęcia są mdłe a rzeczywistość jest taka przecież kolorowa. Fotograf chyba zapomniał co tworzy ładne kolory, czemu trawa i liście są tak ładnie zielone a suknia panny młodej tak czysto biała. Kurcze jedni mają mało zleceń i wolne terminy a inni robią bokami i mają dzień w dzień umówiony plener a tu pada lub wręcz leje.Ten sezon okazuje się wręcz rewelacyjny jeśli chodzi o ilość zleceń i bardzo fajne młode pary.

Gość jedfbjdfjdsfjsdbf
lol mnie sie najbardziej podoba zdjecie w plenerze pary mlodej w autobusie / tranwaju? z żulem w tle... napewno młoda para była ucieszona

Gość mocik
że chce się wam oglądać ?

Gość lisiarnia wydaje się.....
wydaje się mi a nawet jestem pewna ze wiele z tych zdjęć na stronie ja już gdzieś u kogoś innego widziałam. Zresztą zdjęcia i tak bardziej pasują do plakatu reklamowego niż do zdjęć ślubnych. Gdzieś już widziałam wiele tych zdjęć. Postaram się odszukać moje zapiski.