Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balonówka111

BŁAGAM! Jak ktoś zna rosyjski to niech mi pomoże, sprawdzenie zdan

Polecane posty

Gość balonówka111

Sprawdzcie mi te oto zdania Лучший аист чем ПЖД - Bocian lepszy niż PKP Мотён Трио Это не только большая неожиданность фестиваля, но как до сих пор самое хорошее, что мы услышали - Motion Trio to nie tylko wielka niespodzianka festiwalu, ale jak do tej pory najlepsze, co usłyszeliśmy. Я благодарю очень много много разным артистам, с которыми я работал, так и этому, с которыми я работал на каждого день - ja zawdzięczam bardzo dużo wielu różnym artystom, z którymi ja pracowałem, zarówno tym, z którymi ja pracowałem na co dzień Его книга рассказывает о тех, которые сумеют думать схематически, и о тех, которые проигрывают, поэтому что абсолютно некие вшитскего - Jego książka opowiada o tych, którzy potrafią myśleć nieschematycznie, i o tych, którzy przegrywają, dlatego że są absolutnie pewni wszytskiego

Gość jaznaaamwmiare
jest ok

Gość balonówka111
upup

Gość pisze sie
usluszali,i haroszije-przez jedno e na koncu.

Gość kakakakama aa
jakie usluszali??

Gość matacz...
ja zawdzięczam bardzo dużo wielu różnym artystom, z którymi ja pracowałem, zarówno tym, z którymi ja pracowałem na co dzień ----------- to ma byc poprawne zdanie ??

Gość Uboot
moim zdaniem usłyszali

Gość matacz...
a znaki interpunkcyjne mnie wrecz zabijają .... rany julek

Gość kakakakama aa
co chcesz od znaków interpunkcyjnych? dobrze są postawione

Gość balonówka111
myślisz, że ja nie wiem, ze te zdania są mocno pogięte? takie dostałam do przetłumaczenia od nauczyciela i nic nie poradzę na to, że są źle sformułowane. zapewniam Cię, że na liście, którą od niego dostałam są jeszcze gorsze zdania, ale co mam zrobić?????

Gość balonówka111
a może mi ktoś przetłumaczyć to zdanie: wszyscy muszą mieć świadomość, że odpowiedzialność za losy ojczyzny spoczywa zarówno na władzach politycznych, jak również na społeczeństwie, na poszczególnych obywatelach