Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonia Neumann

Dziewczyny jak udało wam sie schudnąć?

Polecane posty

Gość zadnej dupy nie dawaj
stres = pare kg mniej a nawet sporo.u mnie :)

Gość teraz juz chuda
15 kg w 3 miesiące i jade dalej DUKAN RZĄDZI:D

Gość gabryśka123...
ja na glodowce schudlam 2 miesiace temu pare kg ale nie wytrzymalm i rzucilam sie na jedzenie no i takim sposobem znowu przytylam :/ ale teraz znowu stosuje glodowke bo nawet matka wypomina mi ze jestem gruba a ja nie moge juz tego sluchac i to mnie motywuje zeby zrzucic pare kilo :)

Ja zmieniłam calkowicie jadłospis i piję 2-3 litry wody dziennie, unikam fast foodów i alkoholu bo to puste kalorie. Czekoladę jem w takich ilościach jak jadłam, zwiększyłam ilość spożywanych warzyw i owoców, nie jem białego pieczywa...luzik.

Gość zaglodzona na smierc
bardzo dobre sa tasbletki thermal pro , jecie co chcecie i chudniecie w oczach w polsce ich nigdzie juz chyba nie ma chyba ze w sklepach internetowych , dosc duzo jkosztuja ale efekt murowany , gdzies mialam strone na ktorej kiedys zawsze kupowalam te tebsy , jak znajde to dam linka

Gość joł meeeeeeeeeeeeeeen
No bo te tabletki są doodbytowe?? Ale odkrylas???

Nie wiem jakie ty tabletki jadlas ale po thermal pro jeszcze nie slyszalam zeby ktokolwiek tyl :/ wiem co mowie bo sama na tym sporo stracilam I NIE PRZYTYLAM spowrotem chociaz jadlam zupelnie normalnie ( pozniej prztylam ale to przez ciaze) tutaj mozecie je kupic : http://www.suple.us/ aaha jedna sprawa , jesli mozecie tio kupujcie thermal pro a nie thermal pro revolucion , te pierwsze sa lepsze :)

awe co zrobisz jak ktoregos dnia najdzie cie olbrzymia ochota na fasto foody na dobrym zarciu mozna i pociagnac jak sie tak je od poczatku ale predzej czy pozniej ci sie zachce wrocic do tego co jadlas kiedys i zobaczymy jak wtedy przytyjesz.... chodzi o o zeby schudnac jedzac to co sie jadlo lub je zawsze a nie stosowac idiotyczne diety przezz rok , 2 lub 5 zeby pozniej z nich zrezygnowc :/

Gość też
Tak ze dwa kilo (w moim przypadku: z 54 do 52) można zrzucić na samej diecie ŻP (żryj połowę). Dosłownie: jesz połowę z talerza.

ile was wytrzyma cale zycie na diecie ZP lub reguralnych cwiczeniach ?? to sie kiedys znudzi , kilogramy wroca...

zaglodzona na smierc bzdury gadasz. Nie napisałam że calkowicie tego nie jem. Jem czasem fast foody ale n ie w takich ilościach jak kiedyś. Mam od dwóch lat taki jadłospis i nie mam żadnych ataków czy napadów na niezdrowe żarcie. I nie jestem na żadnej diecie, jem normalnie, 4-5 razy dziennie. A Ty dalej polecaj te swoje anaboliki na efydrynie. Krew mnie zalewa jak czytam takie posty, ruszyć dupska z kanapy i ćwiczyć a nie faszerować się chemią!!! Kiedyś organizm Ci się za to odpłaci.

" chodzi o o zeby schudnac jedzac to co sie jadlo lub je zawsze a nie stosowac idiotyczne diety przezz rok , 2 lub 5 zeby pozniej z nich zrezygnowc." Masz pojęcie czym jest dieta?? To nie chwilowy kaprys- "zrzucę pare kg i znów jem co zawsze", dieta to sposób odżywiania się ale na całe życie. Trzeba się nauczyć zdrowch nawyków i na tej podstawie powoli chudnąć,wtedy jak pozwolisz sobie raz na jakiś czas na coś bardziej kalorycznego nie będzie tragedii.

moze i organizm mi sie kiedys za to odpaci ale swoja kuracje thermal pro przeszlam tylko raz , nie musialam wcale rezygnowac ani z fast foodow ani ze slodyczy ani z niczego innego jem i jadlam wszystko tak jak dawniej jeszcze przed odchudzaniem i nie przytylm :) a tak na marginesie sama kiedys miala np zajawke na bycie wegetarianka..wytrzymalam 6 lat az ktoregos dnia jak dorwalam mielonego to mysalam ze jesc nie przestane :) nie wiesz ile ta twoja zdrowa dieta potrwa , moze ci sie uda do konca zycia ciagnac na chudym misie i hektolitrach wody jesli tak to super , ale predzej czy pozniej prawdopodobnie cie to zmeczy , a moja chuda dupka nie bedzie sie ruszac z kanapy dlatego ze tak zdrowiej bo moze np nie mam kiedy poswiecic nawe 30 min na bieganie a moze mi sie POPROSTU NIE CHCE jak zreszta wiekoszosci ludzi !!! poszlam na latwizne jestem z teg megazadowolona a jak bede chciala zdrowo zyc to cos z tym zrobie , dziewczyna sie pyta jak schudlysmy wiec KAZDY ma prawo sie wypowiedziec co na jaki temat mysli i co poleca :) a ty jak nie umiesz grzecznie odpowiedziec na czyjesz posty to mozesie zamknij a nie farmazon mi tu o swoich nerwach itd :)

Może i nie jestem grzeczna...ale przynajmniej zdrowa na umyśle. To naprawdę podłe, że zachwalasz coś co doskonale wiesz, że jest trucizną:-O Każdy jednak ma swój rozum i mam nadzieję, że autorka nie będzie na tyle naiwna by pójść w Twoje ślady.

"dieta to sposob odzywaiania sie na cale zycie" moze dla ciebie , bo dla mnie dieta to wymysl czlowieka dzieki ktoremu ulepsza sie swoja sylwetke ( tyjac lub chudnac jak kto woli ) a sposob odzywiania na cale zycie to sposob odzywiania sie na cale zycie :) jesli rozumeisz co przez to chcialam powiedziec :)

hm.. skoro miesieczna kuracja jest dla ciebie trucizna to powiedz mi czym ty zyjesz? poruszasz sie dzien w dzien w swiecie w ktrym tylu ludzi pali byc moze palisz byc moze jestes biernym palaczem , jesz genetycznie modyfikowana zywnosc , pijesz napoje w ktrych wiecej chemii niz czegokolwiek innego , alkohol , slodkosci , czipsy nie czipsy.. to wszystko moze zdrowe jest ? taka sama z tego trucizna a jednak jesz to przez cale zycie :) i co ?? czym jest miesiac tabletek w porownaniu do tego? ?? zyjemy w 21 wieku teraz trudno o cokolwiek ZDROWEGO

Gość do zagłodzonej na smierc
ty sie juz nie odchudzaj bo ci organizm szare komorki zaczal spalac

zaglodzona na smierc ---> pozwolisz, że zakończę tą niedorzeczną dyskusję z Tobą? Nie rozumiesz w ogóle o czym mówię więc szkoda mojego czasu. Powodzenia.

kolezance braklo argumentow :) powodzenia

moje szare komorki maja sie calkiem niezle , a nie odchudzam sie od lat :) dziekuje za troske :)

zaglodzona na smierc "dieta to sposob odzywaiania sie na cale zycie" moze dla ciebie , bo dla mnie dieta to wymysl czlowieka dzieki ktoremu ulepsza sie swoja sylwetke ( tyjac lub chudnac jak kto woli ) a sposob odzywiania na cale zycie to sposob odzywiania sie na cale zycie jesli rozumeisz co przez to chcialam powiedziec nie,nie rozumiem bo gadasz totalne bzdury od których śmiać się chce. Widać że jeszcze dzieciak z Ciebie skoro takimi debilizmami karmisz kolejne naiwne która za Twoim przykładem będą się truły. Nie dodawaj sobie nowych ideologii do już istniejących ani nie zmieniaj znaczeń pewnych pojęć. Dieta to ie wymysł człowieka dzięki któremu polepsza się sylwetkę (jezu,kto Ci podrzucił tą złotą myśł??!) tylko racjonalne podejście do odżywiania i świadomość tego co można a czego powinno się unikać.

chyba chodzilo ci o dobry (zdrowy) sposob odzywianiasie badz nawyki zwieniowe bo .. Dieta to specjalny sposób żywienia dostosowany do możliwości i POTRZEB organizmu... zreszta nie bede sie z toba klocic , moze i jestem dzieciakiem jak dla ciebie (34 lata) ale skonczylam szkole gatronomiczna i kilka lat na to badziewie poswiecilam wiec wiem co mowie , wszystko jest fajne do czasu a Ty sie naucz rozrozniac pojecia jak juz tak strasznie chcesz sie ze mna klocic .

cos dla Ciebie : Słowo dieta jest pochodzenia greckiego, później zostało przyswojone przez Rzymian. Oznacza ono specjalny sposób odżywiania się z określeniem jakości i ilości pokarmów. Dieta odnosi się szczególnie do ludzi chorych, ma znaczenie lecznicze i profilaktyczne. Dietetyka jest nauką o prawidłowym i racjonalnym żywieniu, zwłaszcza podczas choroby. Jest ona ściśle związana z wieloma dziedzinami nauki, jak np: zasady żywienia, fizjologia trawienia i przyswajania pokarmów, medycyna kliniczna, technologia przygotowania posiłków, towaroznawstwo. Żywienie lecznicze w całokształcie opieki nad chorym zajmuje równorzędne miejsce z leczeniem farmakologicznym, a często nawet pierwszoplanowe. Celem postępowania dietetycznego jest zapewnienie choremu dobrego stanu odżywienia poprzez dostarczenie wszystkich składników pokarmowych w ilości odpowiadającej zapotrzebowaniu. Dieta w żadnym schorzeniu nie może spowodować niedoborów składników pokarmowych. Dlatego każda dieta lecznicza jest opracowana na podstawie zasad żywienia człowieka zdrowego i polega na zmianach i przystosowaniu tego żywienia poprzez różne modyfikacje do potrzeb chorego ustroju. Najszersze zastosowanie, szczególnie w lecznictwie schorzeń przewodu pokarmowego, ma tzw. dieta łatwo strawna, z której wykluczono produkty trudno strawne oraz sposoby przy- rządzania potraw czyniące je trudno strawnymi. Dieta ta zawiera składniki energetyczne, budulcowe oraz regulujące w ilościach zalecanych w żywieniu ludzi zdrowych. W zasadzie obecnie obowiązuje niewiele diet specjalistycznych dotyczących poszczególnych schorzeń, a i one wszystkie wywodzą się z założeń diety łatwo strawnej. Na specjalne podkreślenie zasługuje postępowanie dietetyczne w tzw. metabolicznych chorobach cywilizacji ze względu na powszechność występowania i szkodliwość społeczną tych schorzeń. Miażdżyca, otyłość i cukrzyca stanowią obok chorób nowotworowych największe zagrożenie dla sprawności fizycznej i życia człowieka. Ważną rolę w leczeniu i profilaktyce tych chorób odgrywa odpowiednio prowadzone żywienie dietetyczne. Osoby pracujące cierpiące na wymienione schorzenia są najczęściej konsumentami stołówek przyzakładowych oraz zakładów gastronomicznych i jadłodajni dietetycznych. Z tego powodu placówki te powinny w swoich jadłospisach uwzględnić potrawy dla dużej liczby konsumentów z tego rodzaju schorzeniami oraz dla osób, które prowadzą profilaktykę tych chorób.

zanim kolejny raz napiszesz , ze ktos nie wie co mowi najpierw sie 2 razy zastanow bo z nas 2 to ty nie rozrozniasz pojec :) pozdrawiam :)