Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obojetny narzeczony

jak jest u Was??1?

Polecane posty

Gość obojetny narzeczony

moj narzeczony czesto odpowiada mi w taki sposób, ze mysle, ze jest to mu obojetne, ze ja jestem mu obojetna. twoja sprawa, twoj problem, jak uwazasz. robi, to specjalnie, bo jest zly na mnie. u Was tez tak jest?

Gość ona..tam
mój były mówił mi : nie tłumacz się, nie potrzebuję tego.. - to było okropne albo jak poszłam raz na impreze bez niego, bo on oglądał jakiś mecz z chłopakami i się zadzwonił i się zapytał jak jest to mu powiedziałam, ze jest normalnie ale troche nudno itp. żeby nie był zazdrosny zaraz aa on do mnie ' no wiesz jak ci nie kazałem tam iść..mogłaś zostać z nami' a przed impreza mówił idz pobaw się ;D oo !!! :| no ale naszczęscie już nic nie mamy wpólnego ze sobą

Gość ona..tam
aa jeszcze raz zadzwoniłam do niego ok 23 w nocy , miał być u kumpli i się pytam jak tam aa on spał i do mnie dzieki, że mnie obudziałas teraz muszę iśc zapalic.. ;] haha milooo bylo tak nasercu od razu się rozłączylam to potem dzwoni ej co jest ;] pf

Gość obojetny narzeczony
mnie to irytuje. mowil mi, ze czasami mowi/pisze, cos czego nie mysli, bo jest akurat zly na mnie. ale ja juz nie mam sily. mielismy rozne przejscia i boje sie, ze to nie sa zarty. z drugiej strony dlaczego to ma byc moja sprawa. skoro jestesmy razem, planujemy slub i wspolne zycie