Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana kobietka samotna

Zaszłam w ciążę, ale on...

Polecane posty

Bylismy ze sobą pięć lat, już dawno stuknęła mi dwudziestka i miałam coraz więcej wątpliwości czy on myśli o mnie poważnie, cały czas mówił, ze kiedy skonczy studia to kupi mi pierscionek i blabla bla, ze bardzo mnie kocha i na pewno bedziemy razem do konca. I tak czekałam i czekałam jak głupia, w koncu stwierdziłam, zeby choć odrobinę wziąć sprawy we włsne ręce, skoro chce i tak być ze mną to co to za roznica, tylko kwestia czasu, ktory nie jest dla kobiet zbyt łaskawy przecież i on teraz mnie zostawił !!!! powiedział, ze oczywiscie bedzie placil alimenty, ale nie dziecko to nie powód do slubu i jednak wcale nie jest pewien, ze jestesmy dla siebie przeznaczeni i lepiej bedzie rozstac sie teraz niz potem !!!! Jak to jest mozliwe, po co mowił to wtedy, ze chce ? Czy moze to jest szok poporodowy i jeszcze mu przejdzie ? Jak zrobic, zeby jednak wrócił ? Nie chce być sama z dzieckiem nie poradzę sobie :( pomózcie mi jjakoś bo niew iem co zrobi ć !!11

Gość bele de jour
tak wlasnie sie konczy lapanie na dziecko:o

Gość soleilll
szok poporodowy?:D

Gość you'reredsoakingwet
szok poporodowy mają kobiety, a nie mężczyźni.... -,-''... Zrobiłaś to specjalnie? Specjalnie zaszłaś w ciążę, żeby On się Tobie oświadczył??... Szczerze mówiąc, to jeżeli tak, to wcale mi Ciebie nie jest żal, mimo że facet ten to straszilwy dupek i chuj

on mnie zapewniał, że się oswiadczy a mi lata uciekały codziennie, więc co za roznica czy teraz czy pozniej, jesli by nie kłamał to by sie oswiadczył, a tak widac tylko mnie zwodził dowiedziałam sie przynajmniej z kim mam doczynienia, tylko po co mi teraz dziecko ? nie wiem co to jest szok po porodowy, co za roznica, jakis szok moze doznał jak sie dowiedział o ciąży coz zrobic by wrócił ? jest szansa ?

Gość kei_bak
no nie płacz, przynajmniej lata ci już nie lecą.

sory, ale musze :D nie "jakiś szok doznał" ale "doznał jakiegoś szoku" widze, ze tutaj ludzie nie tylko nie zwracają uwagi na podstawowe zasady ortografii, ale nawet nie odmieniaja poprawnie końcówek :O

nie bardzo potrafie polaczyc to: dowiedziałam sie przynajmniej z kim mam doczynienia, tylko po co mi teraz dziecko ? z tym: coz zrobic by wrócił ? jest szansa ?

nie prosiłam o korekte skladni tylko o pomoc w problemie chuj mnie obchodzi szok poporodowy czy jakis inny wazne ze jest szok i ze byc moze szok mu spadnie za jakis czas i moze do mnie wroci ale jesli nie wroci to co powinnam zrobic jak go u siebie zatrzymać ? nie moge sama zostac z dzieckiem nie poradze sobie

czego nie rozumiesz ? pytam jak zatrzymac faceta bo nie chce sama miec dziecka czy to juz jego nieodwołalna decyzja czy szok poporodowy ?

Gość bele de jour
ej to powiedz mi po jaka cholere zaszlas w ciaze?? Bo co?? Bo myslalas, ze jak sie dowie to sie zesra ze szczescia i od razu sie oswiadczy?? Wedlug mnie jestes glupia i podla.

Gość bele de jour
szok poporodowy:o ile ty masz lat dziewczyno?? 15??

już pisałam, ze on byl na mnie zdecydowany a pierscionek miął kupić zaraz jak ukonczy studia wyższe, więc po co mialam czekać? czas mi uciekał to on okazął sie podły, bo nie dotrzymał słowa, jesli bym wiedziała ze nie mysli o mnie powaznie to nie zaszłabym w tę ciąże, mógł nie kłamac poradzcie mi co zrobić, zeby go zatrzymac z dzieckiem ? nie wiem jak ten szok sie nazywa, myli mi sie no, niewazne czy poporodowy czy pociążowy, ludzie to jest niewazne !!!!

zawsze szczery, jestes mężczyzna ? jesli tak to poradz mi jak sie zatrzymuje ojca ? ale powaznie błagam, ja juz nie wiem co mam robić !!!

powaznie pytam !!!! poradzcie mi cos albo dajcie linka do jakiegos forum o tej tematyce

Gość estee lauder
nie zatrzymasz go, nie da sie zatrzymac osoby przy sobie.. jakby Cie kochal to by sam zostal a tak to daj mu swiety spokoj kobieto! nie dosc, ze go na dziecko chcialas zlapac to jeszcze sie bedziesz przed nim plaszczyc zeby wrocil. sama sobie zgotowalas taki los, widac, ze jestes jeszcze niedojrzala emocjonalnie.. badz.. po prostu glupia ! dobrze facet zrobil, tez na jego miejscu mialabym Cie w dupe.. jedyne co to dziecka mi szkoda, ze bedzie miala taka matke.. no coz.. zycie ...

więc po co mnie okłamywał ze chce kupic pierscionek ? po chuj mi to mówił ? cała tragedia zaczęła się od jego kłamstwa, ja bym nigdy na siłę nie zatrzymywała przy sobie faceta, który nie chce mnie na przyszlosc, ale on chciał a ja przyspieszyłam tylko a teraz on juz nie jest tylko moim facetem ale jest ojcem dzieciątka i musze mu dać ojca albo nie wiem co z nim zrobie bo sama nie dam rady

Gość gupeek
też bym sie wypial na laske, co mnie tak w chuja zrobila :classic_cool: decyzję o dziecku powinno się podejmować wspólnie, Ty probowalas faceta wychujać - to niezależnie od jego najlepszych nawet intencji wczesniej - teraz może on żywić do Ciebie tylko odrazę - bo skoro potrafiłaś zrobić coś takiego, to do czego jeszcze możesz być zdolna?

to przez niego dziecko bedzie nieszczesliwe i przez jego klamstwa, mogło mieć wszystko rodzine dom pieniadze i gdyby nie oszukiwał to byłoby najszczesliwsze dziecko na swiecie zaszłam w ciaze z myslą o tym dziecku i o tym jakie bedzie szczesliwe mając taką rodzinę ale to były kłamstwa i nie wiem jak ja teraz zrobię !!

Czego nie dasz rady sama??? Ktos Ci juz tu dobrze poradzil, oddaj dziecko do adopcji. Niech dziecko ma jakas normalna matke, bo Ty ani normalna ani matka.

jak to po co ci teraz dziecko dzięki dziecku będziecie związani na całe życie choćby przez alimenty wyobrażasz sobie ile jest możliwości przeżycia wspólnych chwil? choćby na sali sądowej przy okazji podwyższenia alimentów możesz dzwonić do niego z każdą pierdołą- np. jakiego szamponu użyć do mycia dziecięcej główki :)