Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana kobietka samotna

Zaszłam w ciążę, ale on...

Polecane posty

ale jak do adopcji ? najpierw bede z brzuchem a potem bez dziecka to co powiem, ze sie stało niby ? sadzisz, ze to takie łatwe ? a jak ojciec zapyta co zrobiłam z dzieckiem to co mu powiem, bo chyba jesli bedzie placił alimenty to ma prawo widywac dziecko czy tak ? czy moze to nie ma zwiazku ?

Gość Maniusiowataaa
wspolczuje takiego gnoja

a jak ojciec zapyta co zrobiłam z dzieckiem to co mu powiem, bo chyba jesli bedzie placił alimenty to ma prawo widywac dziecko czy tak no raczej jak oddasz do adopcji to nie będzie płacił alimentów:) aż tak dobrze to nie ma

Autorko, jak oddasz dziecko do adopcji, to pewnie chlopak wroci. Kupi Ci pierscionek i bedzie slodko.

najbardziej wkurwia mnie, że wszystkie tak robią i jakoś pozniej wszystkie z brzuchem przed ołtarz a ja niby taka zła, po prostu was nie oszukali a mnie chuj okłamał kochałabym to dziecko a teraz nie mam co z nim zrobić czy jest tu ktoś zyczliwy kto mi poradzi co mam zrobic, ale nie do adopcji !!!!

Gość do widzenia.......
Pierscionek to ona sama sobie kupi :classic_cool:

kochałabym to dziecko a teraz nie mam co z nim zrobić Oddac w dobre rece. Bozzzeee, mam nadzieje,ze to prowo.

nie no moi rodzice mnie zabiją jak sie dowiedzą, ze zaszłam w ciaze i jeszcze chce wywalić tego dzieciaka w ogóle co ja zrobie z brzuchem ? przeciez nie ukryje ciazy przed rodzina i sasiadami , nie on musi jakos wrocic nie moge oddac do adopcji, nie piszcie takich głupot

Gość do widzenia.......
po prostu was nie oszukali a mnie ch*j okłamał kochałabym to dziecko a teraz nie mam co z nim zrobić " trzymajcie mnie ,albo............:o

po prostu was nie oszukali a mnie ch*j okłamał kochałabym to dziecko a teraz nie mam co z nim zrobić jakby ci to..... dziecko to nie bilet na stację ołtarzową i raczej nie dlatego się je kocha- bo umożliwiło ślub

jestescie chujami !!!! jesli jakiś facet to czyta to miejcie tego swiadomośc, że jestescie chujami !!!! wielkimi kutasami , grzybami, fiutami mega !!!! nigdy nie złapałabym na dziecko faceta, gdyby sam mnie nie okłamał, po chuj on mnie okłamywał ??? PO CO ? To on zrobił dzieciakowi krzywdę, bo KŁAMAŁ i moje zachowanie było tylko konskwencją jego kłamstawa jesteście niedorozwinięci czy jak ?

jestescie ch*jami wypraszamy sobie:P to nie my ci to dziecko zrobiliśmy:P

Gość Maniusiowataaa
Autorko to kawal gnoja albo mu przejdzie albo cie nigdy nie kochal i taka prawda tchorz I napewno szok poporodowy to nie jest bo pierw dfoczytaj co to jest a potem pisz Pozatym pogadaj z nim jeszcze raz i wytlumaczcie sobie wszystko bo tak byc nie moze a jesli cie zostawi to wychowasz sama dziecko i nie pierdolcie tu o adopcji lub usuwaniu bez przesady Moglas sie pilnowac stalo sie wiec teraz sie zajmij dzieckiem jak sie urodzi i nie panikuj a z niego alimenty zdzieraj Pamietaj ze to tez twoje dziecko i nie zachowuj sie jak on czyli nieodpowiedzialny czlowiek

nigdy nie złapałabym na dziecko faceta, gdyby sam mnie nie okłamał, po ch*j on mnie okłamywał ? czekaj, czyli jesli facet jest ok to sie go na dziecko nie lapie, ale jesli to klamca to juz warto lapac, tak?

Gość adsfasddsa
"moje zachowanie było tylko konskwencją jego kłamstawa " hahahha normalnie ciag przyczynowo skutkowy jak z "zbieraj makulature, ratuj konie" :D jestes nieźle pierdolnieta, dziecko do adopcji a ty sie eutanazji poddaj

zawsze szcery - czy tu umiesz czytać ? On mnie okłamał, ze chce mi kupić pierscionek i być ze mną do końca życia, to chyba obojętne mu czy to bedzie w tym roku czy za 10 lat, tak ? Jesli by mówił prawde to wzielibysmy slub i nie byłoby problemu

Gość smetek
on nie klalmal! byl tak samo z tobo szczery jak ty z nim!

Gość estee lauder
mi sie wydaje, ze autorka jest po prostu taka glupia. tyle. i nie zgadzam sie, ze kazda kobieta tak robi i pozniej idzie przed oltarz z brzuchem. my bralismy slub juz jakis czas temu i dziecka narazie nie mamy, choc planujemy za jakis czas powiekszac rodzinke. ale najpierw chcemy wybudowac nasz dom - pozostal niecaly rok, zeby miec gdzie mieszkac ;) narazie wynajmujemy mieszkanie. mam kolezanke z brzuchem i teraz bedzie brala slub - ale z milosci a nie bo jest w ciazy :) oni podjeli decyzje o slubie i dziecku jednoczesnie :) oboje sie ciesza z tego, ze im sie udalo zajsc za peirwszym razem :) ale dziecko planowali razem ! wkurzaja mnie takie baby, co sobie same zaplanuja dziecko bez wiedzy chlopaka - a pozniej placza na forum, jak go odzyskac.. buu itd. no i najgorsze jest to, ze pisza o tym nienarodzonym dzieciatku w taki rzeczowy sposob jak autorka tematu.. o zgrozo..

Gość Maniusiowataaa
autorko wytluamcz te slowa jesli bym wiedziała ze nie mysli o mnie powaznie to nie zaszłabym w tę ciąże, mógł nie kłamac bo z tego co napisalas widac ze zaszlas specjalnie zeby go zatrzymac czyz nie ?

jestes nieźle pie**olnieta, dziecko do adopcji a ty sie eutanazji poddaj :D Bardzo drastyczne, ale coz prawdziwe. Obojetnie czy to prowo czy prawda.

On mnie okłamał, ze chce mi kupić pierscionek i być ze mną do końca życia, to chyba obojętne mu czy to bedzie w tym roku czy za 10 lat , tak ? czyli jak lapalas na dziecko to nie wiedzialas, ze oklamal, czy juz wiedzialas?

Gość smetek
ale jajca! to sie robi lepsze od komedii! serio? tacy ludzie na prawde chodza po ziemi?

do cholery nie zaszłam dlatego, zeby go zatrzymać !!! nastepna nie umie czytac On chciał mi kupić pierscionek, kiedy ukonczy studia i wtedy wziac ze mną slub (tak mowił przynajmniej) a ja tylko to przyspieszyłam więc gdzie tu widzisz, ze chciałam go zatrzymać ? on nigdzie nie odchodził, zebym musiała go zatrzymywać, on chciał tylko poczekać, a ja nie chciałam brać slubu jako stara baba ze zmarszczkami i urodzic dzieci z zespołem downa !!! rozumiesz ???

Gość estee lauder
mi sie wydaje, ze autorka nie wiedziala, ze koles klamie. co nie tlumaczy jej nedznego postepowania i lapania faceta na dziecko !!! ja jestem kobieta, ale takimi babami sie brzydze i bronic ich nie bede. miala co chciala, moze nie w pelni..ale autorka sama jest sobie winna !