Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana kobietka samotna

Zaszłam w ciążę, ale on...

Polecane posty

Gość smetek
a ile mu na tych studiach jeszcze zostalo? czy moze jakis durnowaty i semestry musi po kilka razy powtarzac?

Gość bele de jour
dziewczyno przeciez to ty a nie on zadecydowalas sobie samopas, ze zajdziesz w ciaze i tym sposobem zmusisz go niejako do przyspieszenia oswiadczyn. A to, ze obiecal. Coz kandydaci na prezydenta tez wiele obiecuja a potem gowno z tego jest. A moze bylas jak ten wrzod na dupie i dla swietego spokoju mowil, ze jak skonczy studia. Trzeba bylo poczekac do ukonczenia tych studiow a nie teraz plakac i lamentowac. Sama jestes sobie winna i pretensje mozesz miec tylko do siebie. Bo to ty a nie on zmarnowalas zycie sobie i temu dziecku

zawsze szczery - umiesz czytać ?? ty chyba masz logikę na poziomie mojego psa, którego nie wpuszczamy do domu, żeby na dywan nie nalał !!! jak zachodziłam w ciążę, to byłam pewna że mnie kocha i chce wziąć ze mną slub !!! nie wiedziałam, że mnie okłamuje

Autorka pomyslala, ze jak da jej pierscionek to z marszu tez bedzie chcial dziecko. No coz logicznym mysleniem to nie grzeszy.

Gość smetek
hihi szczery ma logike psa a autorka - dywanu!

ale zanim znajde innego faceta, to juz minie trochę czasu a nie bede z nim spac na pierwszej randce, a jak minie troche czasu to chyba ten facet bedzie umiał liczyć, ze mu sie np. o dwa miesiace za wczesnie urodziło !

Gość smetek
no teraz to juz na mur prowo!

Gość a ja myślałam,że głupota
ludzka ma jakieś granice...:D:D:D

a jak minie troche czasu to chyba ten facet bedzie umiał liczyć, ze mu sie np. o dwa miesiace za wczesnie urodziło ! Eeeeee, no cos Ty, nie skapnie sie.

Gość glupia ty
po pierwsze faceci jak mowia ciagle o tym to wiadomo ze nic z tego nie bedzie jak by mial sie oswiadzcyc nie potrzebowal by o tym mowic a ty zrobilas najwieksza glupote tym samym niszcza zyciie facetowi i dzecku ich jest mi zal ciebie nie! daj mu spokoj i tyle nawet nie powinnas miec czelnosci prosic go o pomoc!

zawsze szczery, porazmawiac o logice mogę, ale na pewno nie z Tobą szczery, jesli piec razy musisz czytac jedną wypowiedz, zeby wyciągnąć wniosek

Gość Maniusiowataaa
On chciał mi kupić pierscionek, kiedy ukonczy studia i wtedy wziac ze mną slub (tak mowił przynajmniej) a ja tylko to przyspieszyłam samo to widac jednak popieram osobe ktora napisala ze jestes pierdolnieta tylko dupisz o pierscionku zajmij sie teraz ciaza a nie pierdolisz glupoty wspolczuje dziecku takiej matki a facetowi sie nie dziwie ze odszedl

zawsze szczery, porazmawiac o logice mogę, ale na pewno nie z Tobą szczery, jesli piec razy musisz czytac jedną wypowiedz, zeby wyciągnąć wniosek Az 5 razy! Straszne!

jesli tak nie myslą, to niech tak nie mówią, jak go zjedzą alimenty, jednego drugiego trzeciego, to moze sie oduczą plesc co im slina na jezyk przyniesie i nie zamierzam wmawiac tego dziecka nikomu innemu do cholery !!!! ono jest jego i albo zostanie jego ojcem albo sponsorem !!!! nie daruję chujowi

Gość Maniusiowataaa
nie piszcie z ta glupia cipa bo szkoda czasu skurwila sie i teraz udaje nie winiatko biedny chlopak i dziecko

nie daruję ch*jowi Wierze na slowo. Napiszesz, kiedy on mowil, ze chce z Toba dziecko??? Jezeli dobrze przeczytalam to cos tylko pitolil o pierscionku. Kiedys w przyszlosci.

Gość bele de jour
:o

Gość smetek
czego mu nie darujesz? ze dal sie nabrac? ze zaufal? ja to bym tobie nie wybaczyl glupoty!

że mnie okłamał wpadka mogła sie zdarzyć, zawsze może sie zdarzyć, wtedy postąpiłby tak samo, bo on myslał, ze to wpadka, więc okazął sie zwykłym chujem

topik zgloszony do usuniecia, o tak, bo powinnam jeszcze przeprosić za to, że ktoś mnie obraza ?

Gość koko31
W którym Ty tygodzniu jesteś? Ja jestem w 7 miesiącu i ojciec mojego dziecka też mnie zostawil, bo mu się odwidziało. A dodam ze planowalismy dziecko, ze człowiek ma 37 lat (ja 31)... i co ? Najwazniejsze jest teraz dla mnie dziecko. I wierz mi tez nie jest mi lekko.

ja jestem dopiero w 6 tygodniu

Gość glupia ty
jak by ci powiedzial ze da ci zlotego slonia na lancuszku tez bys uwierzyla? moglas zapytac czy jest gotowy na dziecko albo tylko wymyslec historyjke o dziecku a ne robic sobie je! glupia jestes dziewczyno chyba nie dojrzals do bycia ZONA A CO DOPIERO MATKA! chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego co zrobilas kolejna kretynka lapiaca faceta na dziecko widocznie nie masz nic do zaoferowania

Gość sebastianaaaa
glupia cipo zajmij sie dzieckiem a nie pierdolisz o pierscionku zal

Gość smetek
a moze to ciaza urojona?

co znaczy zajmij sie dzieckem ? może mam sie po brzuchu łaskotać ? albo połknąć zabawkę ? :O

Gość koko31
Dasz sobie radę. Wiem ze to boli. Ale wierz mi ten mały czlowieczek daje niewyobrazalna sile, sama sie zastanawiam skad nagle we mnie takie pokłady. Co do alimentów - zgadzam się. Powinnien placic, ale nie odzyskuj go na sile. To nie ma sensu. Poczekaj jak opadna emocje i spokojnie usiadz z nim i pogadaj jakie ma teraz plany wobec Ciebie, waszego dziecka. Tylko nic na sile.

Gość te ! zalamana !
chyba twoja matka bardzo nerwowo przechodzila ciaze z toba :D czyzby miala tego samego typu problemy :D ?