Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana kobietka samotna

Zaszłam w ciążę, ale on...

Polecane posty

Gość szkoda dziecka
ale się ubawiłam... jeżeli to nie prowo to dziecku współczuje Autorko a on Ci ten pierścionek to zaręczynowy obiecywał? Czy może taki zwykły, na urodziny czy inne święta?

nie potrafię się nie denerwować, to się stało wczoraj a ja nie mogę dzisiaj znalezc miejsca, prawie w ogóle nie spałam, piszę na tej durnej kafeterii, żeby cokolwiek robić to mnie wykancza

Gość bo tak juz jest kobieto,
ze dopki nie zobaczysz na swoim palcu pierscionka, to nie mozna wierzyc w obiecanki, chocby nie wiem jak pieknie brzmialy. przestroga dla wszystkich kobiet. moj facet tez chce, zebym z nim zamieszkala, gadanie o wielkiej milosci itp. Ok, wszystko pieknie, fajnie, ale dopiero jak sie zadeklaruje, oswiadczy, to mozemy pomyslec. licza sie czyny, a nie slowa.

Gość odpowiem.....
nic na siłę nie zrobisz a tym bardziej nie zmusisz faceta żeby z Tobą był kochał Cię itd....to że facet planował że Ci się oświadczy nie znaczy że zaraz planował dziecko ....podjęłaś decyzję o dziecku sama i teraz sama musisz ponosić tego konsekwencję porozmawiaj z nim na spokojnie o alimentach i o przyszłości Waszego dziecka tyle na razie możesz zrobić ....nie wiem może jak dziecko przyjdzie na świat i facet będzie chciał mieć z nim kontakt być może z czasem i do Ciebie wróci ?

Gość smetek
a moze to bedzie ciaza mnoga? ale bedziesz miala fajnie!

Gość kokoszaanel
Nie popieram tego co zrobila autorka, ale nosz kurde nie piszcie, ze on jest bez winy. Jak uprawial seks to chyba powinien sie liczyc z tym, ze kobieta moze zajsc w ciaze. Zalozmy, ze to byla wpadka. Facet po prostu zabral dupe i uciekl. Dopoki byl seks i zadnych zobowiazan to bylo ok. A teraz dziecko w drodze i durny facet spiepszyl daleko.

Gość do załamanej
Ile masz lat, że aż tak Ci się spieszyło do tego ślubu? Bo skoro facet jeszcze studiuje to chyba młodzi jesteście? Szkoda, że zamiast o łapaniu męża na ciążę (znaczy się przyspieszaniu) nie pomyślałaś też o nauce. Z Twoich postów to mam wrażenie, że gimnazjum ledwo przebrnęłaś. I jeszcze jedno: dziecko a także pies to nie przedmioty!

czyli powinnam się na niego nie wsciekać i udawać, że wszystko ok, to moze wróci jak urodzę ? Ale jak mam sie nie wsciekać za takie swinstwo !

Gość smetek
jakie swinstwo ci zrobil? ja myslalem ze to ty jego w baloa chcialas zrobic!

nie jest dobrze rodzić dzieci po trzydziestce, chciałam miec zdrowe dzieci i byc młodą panną młodą, ale teraz to moze kogos dziwi jak same 35 letnie mamusie są

Gość bele de jour
przeciez to ty zrobilas swinstwo a nie on, jestes tak tepa ze jeszcze tego nie rozumiesz??

Gość estee lauder
załamana kobietka samotna - to ile masz lat?? ze Ci sie tak spieszylo ? :) przyznaj sie :P

Gość bele de jour
pisalas, ze ile masz lat??

on zrobił pierwszy swinstwo - okłamał mnie, gdyby nie jego kłamstwo dziecka by nie było jeszcze to do Ciebie nie dotarło?

Gość smetek
a dlaczego nie dobrze jest rodzic po trzydziestce?

mam 22 lata najlepszy czas na dziecko dla kobiety

Gość jacek78we
twoj facet powinien sie odwrocic na piecie i miec cie gdzies! tyle! wpadka wpadka ale skoro do tej pory iim sie nie zdarzyla to uwazam ze to nie jesgo wina! jak dla mnie to jestes tepa i obys juz z zadnym facetem nie byla

Gość bele de jour
kobieto kurwa slowa a czyny to chyba duza roznica co nie?? Jesli bylabys choc troche rozumna to bys to wiedziala

Gość smetek
te, wrozka! a moze wywrozysz zalamanej czy swinia ojciec do niej wroci, albo jak go zatrzymac i wyleczyc z szoku poporodowego?

Gość kokoszaanel
ludzie czy on napewno jest bez winy? Naobiecywal dziewczynie, omamil ja, a jak zaszla w ciaze ( niewazne czy zaplanowana czy nie ) to uciekl.

Gość bele de jour
no to bedziesz miala dziecko w najlepszym wedlug ciebie czasie...tyle ze sama i na swoja tylko prosbe

Gość bele de jour
kokoszanel ona zaszla w ciaze z premedytacja. Takich rzeczy sie nie robi

" kobieto k**wa slowa a czyny to chyba duza roznica co nie" jesteś wiernym elektoratem PiSu widzę :D

o ja pierdole - a dlaczego masz problem z moja wypowiedzia? poczytaj sobie tematy na kafee - wiekszosc dziewczyn ryczy za facetami, kotrzy duzo obiecywali, pieknie gadali i nic z tego nie wyszlo. jesli facet kocha, to nie robi problemu z oswiadczynami. Nie kreci, nie obiecuje przez pare lat. Dlatego tez uwazam, ze dopoki facet nie zadeklaruje sie oficjalnie, ze mu zalezy, to nie powinno sie planowac czy robic dzieci, zaciagac kredytow, kupowac mieszkan i tego typu spraw. jak mu zalezy, jak sie w porzadku wobec dziewczyny, to najpierw zalatwi sprawy normalnie, a nie od dupy strony

Gość szkoda dziecka
wpadka ma to do siebie, że nie jest zaplanowana, ani przez kobietę ani przez faceta. U Ciebie nie ma mowy o wpadce bo zaplanowałaś ciążę z premedytacją a teraz będziesz ponosić konsekwencje swojej decyzji. Jeżeli chodzi o faceta to daj mu troche czasu, niech ochłonie. Jeżeli traktował Cię poważnie (mówił szczerze o tym pierścionku) to może będziecie razem a jak nie to będziesz sama z dzieckiem.

Gość jacek78we
no tak bo ona ma 5lat i wszystko da sie jej wmowic? boze ludzie nie twierdze ze facet nie jest winny ale to co ona zrobila jest karygodne i to ona go oszukala. teraz to tylko szkoda takiego dziecka !

facet był zwykłym fiutem, bo gdyby trafił teraz na dziewczynę, która uczciwie wpadnie (a wcześniej wpadki nie było tylko przeze mnie, kilka razy jechałam po tabletkę po, bo on bardzo sielankowo do tych spraw podchodził) i jesli teraz taka jego nowa dziewczyna wpadnie to rowniez ją zostawi ? fiut nie facet, nie rozumiem takiego zachowania, dla mnie to skurwysynstwo i koniec

i wole sobie poczekac z takimi decyzjami, niz plakac pozniej na kafe, ze facet naobiecywal i pozniej wychujal. a Wy kolezanki wierzcie nadal slepo kazdemu, tylko nie placzcie potem, ze zostalyscie z reka w nocniku

Gość jacek78we
bo tak juz jest kobieto, popieram w 100% sama jestes sobie winna! chyba nie dopuszczasz do mysli z on cie nie kochal i byl bo albo nie widzial innego zajecia albo bylo mu ciebie zal albo poprostu sie przyzwyczail proste i skonc juz zalic dupe!

w takim razie sam był sobie winny i mam nadzieję, że wykonczę go alimentami, mógł mysleć wczesniej zamiast kłamać skoro tak mu było wygodnie, to teraz będzie mu wyjątkowo niewygodnie przez 20 lat