Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do wyborców Komorowski

Pytanie do wyborców Komorowskiego

Polecane posty

Ktura z was mi da pieniondze na opieke zdrowotnom szustki mojch dzieci jak ten wasz Komorowski sprywatyzóje słurzbe zdrowia?

Gość meszugene
hahah elektorat pis - analfabeci 100%

Gość PIS inaczej
Kaczor nie ma dzieci, to je obejmie opieką ... Biedny nie jest ... ino wal do niego ... :D

Gość jfnm,giuilbvl;
O ja pierd... 1. idź do szkoły kobiTO. 2. a na jakiego Ci 6?! 3. nie beziesz za nic płacić a ludzie będą się leczyć jak ludzie a nie zwierzęta.

Gość PIS inaczej
Dzieci kota od razu zyskają ... :D

Gość pacjente szpitali publicznych
czekam 10 rok na wstawienie bajpasów :classic_cool:

Gość prowokacja troche zalosna
ale putanie celne, choc mnie zastanawia skad wezma sami te kase na ubezpieczenie. bo ja sobie mysla, ze za 300zl miesiecznie beda miec wszelkich specjalistow na swoich uslugach i sprzet na kazde zawolanie to sie grubo myla :D

Ludzie teraz też płaci się na służbe zdrowia przecież w ZUSach i podatkach. Wyjdzie nawet taniej w sprywatyzowanej tylko trzeba do tego uciac ZUS, obniżyć podatki, usunac molochy komunistyczne jak NFZ, caly ZUS, od razu budżet i obywatel odetchnie bez tych stad urzędasów i pieniędzy naszych wyciekających zanim przejdą długą wyboistą drogę. Nie głosowałam na komorowskiego nigdy tego nie zrobie, głosowałam na Koriwna. Ale akurat prywatytzacja jest potrzebna ale musi być przeprowadzona z głową aby odciążyć kieszeń obywatela, aby miał pieniądze na prytwatne szybkie leczenie. Teraz te pieniąze zjada z nadwiązką państwo.

Gość jfnm,giuilbvl;
ino wal do niego. dobreee :D NO to Ci rozwiązali problem!

Ano Kaczynski dowoł kasę za dzieciuchy to Heniu robił. Jeno, rze on pijok, to dzieciuki chłore sum i dobrze, bo MOPS za chure wiecy płaci. Ale korzą się leczyć. To siem martwiem, bo interes na dzieciukach robi się niełopłacalny. A za cu Heniu pić bydzie? Kto mu do, jak nie Kaczyński? Ino un daje ...

Gość szpital
w moim mieście jest prywatny , przychodnie wszystkie też z córka jeżdżę do Wawy na kontrole jest dzieckiem po wszczepie implantu ślimakowego bedzie do końca życia pod opieka prywatnego ośrodka w którym ten implant jej wszczepiono ... i co z tego wynika ... nic !!! leczę sie prywatnie w godnych warunkach i NIC mnie to nie kosztuje !!!! Więc o co wam chodzi ????

Gość jfnm,giuilbvl;
a Ty z Mysłowic ? :O rety.

Wypraszam sobie pszyruwnywanie mnie do jakiegos elektoratu - cokolwiek to slowo znaczy - PISu! Ja z tom partjom nie mam nic wspulnego. Ja glosowac na pana Andrzeja Leppera.

Gość jfnm,giuilbvl;
Prywatne czy nie, mój ojeciec czekał na operacje 3 lata. :X

szpital - jo nie lubiem prywaciorzy, łoni nie som fajni.. Za kumunę wszystko było państwowe i jom to lubila ...

A to o 16:41 to nie ja! Ktos podemnie podszył!

Nie znam osjcuf sfoich dzieci, a tym bardziej nie znam rzadnego Henia.

Gość do niunka
a u mnie szpital wygląda gorzej niz przytułek dla ubogich bo dyrektorzy zamist w niego inwestowac podnosza sobie pensyjki :P tez wole aby szpitale i cała słuzba zdrowia była prywatna przynajmniej bede sie leczyc tam gdzie bedzie mnie stac w godnych warunkach :P i bede mogła isc do lekarza nie bojąc sie ze bedzie popełniał błedy jak to robią lekarze w publicznych placówkach. w prywatnych błędów jakoś nie popełniają :P

I zem sem wynosiła z pegeerów syćko co zem kciała... A tero prywociorz korze mi robić. A jo nie lubiem robić. To prywatny szpitol tyż źle!

CHUJ CI W DUPE PODSZYWACZU ŻAŁOSNY! CWELU PIERDOLONY! NIE UMIESZ SE WŁASNEJ PROWOKACJI ZAŁOŻYĆ KUTASIE JEBANY? TAKIE FRAJERY JAK TY TYLKO SIĘ POD CUDZE PROWOKACJE UMIEJĄ PODSZYWAĆ! I CO KURWA MYŚLISZ ŻE JESTEŚ SMIESZNY ZJEBIE?

KONIEC KURWA PROWOKACJI! WSZYSCY WYPIERDALAĆ Z MOJEGO TEMATU! I PODZIĘKUJCIE TEMU ZJEBANEMU PODSZYWOWI!

No prowda, że nie znom Henia, za dzieciuki niczyje Mops wiecy płaci .. zapomniało mi siem .. Bo myślem za com my pić tero bydziemy .. jak nom becikowe zabiorem. już nom siem nie opłaci chorych dziecioków dwa razy do roku rodzić ..

Gość Ninkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w moim mieście jest prywatny , przychodnie wszystkie też z córka jeżdżę do Wawy na kontrole jest dzieckiem po wszczepie implantu ślimakowego bedzie do końca życia pod opieka prywatnego ośrodka w którym ten implant jej wszczepiono ... i co z tego wynika ... nic !!! leczę sie prywatnie w godnych warunkach i NIC mnie to nie kosztuje !!!! Więc o co wam chodzi ???? pisiory wypisuja głupoty bo chca wygrac, a za 2 tygodnie znowu przegraja :D

Idem sobie, bo Heniu mnie ciśnie i mętoli. Kasa się kunczy, a pić trza, to trza dorobic dzieciucha, póki intyres się łópłaci ...

Gość taka sobie nie za bardzo
tez wole aby szpitale i cała słuzba zdrowia była prywatna przynajmniej bede sie leczyc tam gdzie bedzie mnie stac w godnych warunkach ' a jak myslisz ile beda kosztowaly te godne warunki? sadzisz ze to co teraz odprowadzaja ze skladek wystarczy na te twoje godne warunki?