Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wikiniki

dzien ojca,jak uczcic?

Polecane posty

jaki prezent dla ojca i jaki prezent dla meza w imieniu malych dzieci?corka robi w przedszkolu medal i laurke dla taty,a co jesli chodzi o dzieci ,ktore jeszcze nie chodza do przedszkola?

Gość ja pojde znicz
zapalic....:(

Gość qwer
ja ojca nic nie kupuje.bo wielce chca jakies piwo a nie pamietaja jak mam naimie. ojcom zyczenia a corka 3,5 roku kupila swojemu tacie super gluta zeby sobie buty skeil.ale wpadala na taki pomysl:)

Gość rozumiem, ze chcesz dla swojeg
o męza, w imieniu dzieci zalezy co lubi, ale moze upiecz cos, zrób obiad, kolacje, cokolwiek z pomocą dzieci

gdyby to byl weekend to by mozna bylo cos wykombinowac leczw srodek tygodnia nie wypali,praktycznie mijamy sie gdy ja wracam z pracy a on wychodzi i wraca pozno gdy dzieciarnia juz spi:(

Gość mój mąż dostał
od dzieci na dzień ojca laurkę, w środku odciśnięte były dłonie dzieci, starsza córka ponaklejała różne kwiatki itd. i coś tam narysowała (ma 4 latka) a młodsza 3-miesięczna no tylko tą łapkę odciśniętą miała w środku, ale mąż się bardzo ucieszył. potem zabraliśmy tatę na zakupy i dostał talon i mógł sobie nakupić ciuchów bo zazwyczaj nie myśli o sobie, więc miał okazję:)

No właśnie niech dzieci zrobią taką niestandardową laurkę dla ojca w większym formacie, która później będzie można umieścić w pięknej ramie i będzie pamiątką na całe życie :) Albo po prostu można kupić fajną ramkę cyfrową (na magicznej planecie są jeszcze w takich przystępnych cenach) i wrzucić wspólne pamiątkowe zdjęcia rodzinne.

Gość moj maz dostanie
moj maz kocha psy, wiec w imieniu naszego 3 miesiecznego synka wplacilam pewna kwote na schronisko. Maz dostanie koperte z jakimis zyczeniami i dowodem wplaty, na pewno sie ucieszy

Gość truskawkowapolewa
Zgadzam się, że prezenty praktyczne są najlepsze. Ja sama w tym roku postanowiłam podarować tacie golarkę, ponieważ znalazłam odpowiedni model na magicznaplaneta.pl Uważam, że ona mu się przyda.