Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z ktorym

Wojsko...

Polecane posty

Gość facet z ktorym

sie spotykalam marzyl o pojsciu do wojska.I Udalo mu sie bo w koncu jego marzenia sie spelnia.W Wakacje moze podejmie tam prace.Nie martwilabym sie tak gdyby nie sluszyl w armii...a co za tym idzie,moga go wyje..c do Iraku czy Afganistanu.Na dodatek bedzie pracowal w innym miescie.Jeszcze jak zacznie studiowac to juz wogole Zalezy mi na nim i boje sie,ze go strace albo juz stracilam....Myslalam,ze mu przejdzie i zostanie tutaj ze mna ale jednak sie ludzilam :( Wiem,ze musze o nim zapomniec bo to i tak nie mialoby sensu :( :(:(

Gość fwewfwerfw
Ano, jeszcze jak zacznie studiować to całkiem rozminiecie się pod względem intelektualnym. Chociaż... może jeśli zdobędziesz słownik orograficzny (na początek) to nadgonisz braki?

Gość facet z ktorym
mialo byc "sluzyl" A jesli o "ł" Ci chodzi to na klawiaturze poprostu jej nie uzywam Zreszta nie czepiaj sie szczegolow!!!

Gość mariawella
Jak nie będziemy czepiać się szczegółów i zaczniemy tolerować błędy oraz nagminne niestosowanie polskich liter to niedługo przestaniemy rozumieć co czytamy.

Gość facet z ktorym
Ok,lepiej już??? Po prostu przyzwyczaiłam się tak pisać i nie tylko ja,jakbyście zauważyli. Z reszta nie o tym temat...

Gość mariawella
Fakt, nie o tym temat. Ale gdyby nie Twoje błędy to pewnie temat by się rozwinął. A tak... lipa...

Gość ewteq
a gdzie idzie do wojska? do swietoszowa?

Gość facet z którym
Do Bydgoszczy...

''moga go wyje..c do Iraku czy Afganistanu'' Eee, takiego nowo przyjętego żołnierza to raczej nikt nie wyśle do Afganistanu czy Iraku. Zresztą tam jadą głównie ochotnicy ( oficjalnie: ojczyzna karze więc trzeba, nieoficjalnie: dla pieniędzy i awansu). W wojsku nie jest źle, a przede wszystkim dobre zarobki

Gość facet z którym
mp-30 To mnie pocieszyłaś-eś:) Mam nadzieję,że będzie tak jak piszesz.Ale i tak nie będziemy się tak często widywać jak przedtem.Ostatnio w ogóle zauważyłam,że traktuje mnie bardziej jako koleżankę-albo mi się tylko wydaje.A jednak było coś między nami i widać było,że zależy mu a teraz tego nie czuje.Nawet przez głupie smsy

Gość facet z którym
I co nikt z was już się nie wypowie na ten temat??? :( :(