Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juhuu

co wy z tymi niskimi facetami?

Polecane posty

juhuu nie wież w to że faceci nie lubią jak kobieta przejmuje inicjatywę. Faceci lubią a lalusie się boją. Ja osobiście zawsze lubiłem kobiety zdecydowane i mówiące czego chcą. Jakiś wzdychania półsłówka i inne gierki mnie śmieszyły i zniechęcały. A co do tego że byś padła to myślę że się mylisz. Dużo łatwiej jest jak to powiesz oszczędzasz sobie długotrwałych tortur ;) mówisz a potem już jest z górki. I zauważ że żyjemy w świecie dziwnym gdzie kobiety wysyłają niejednoznaczne sygnały wiec część facetów głupieje i woli nie podejmować żadnych "gier" co skazuje cię na porażkę. On będzie wycofany bo nie jest pewny twoich intencji. I na koniec powiem ci że moja żona usiadła mi na kolanach i po prostu powiedziała że się jej podobam. I gdyby tego nie zrobiła nie bylibyśmy teraz małżeństwem :D Po prostu nasze drogi 10 min później by się rozeszły. Ale ona należy do kobiet zdecydowanych i zadziałała. I już dekada razem nam stuknie niedługo ;) A i żebyś miała jasność ona nie jest jakaś strasznie śmiała powiedział bym że wprost przeciwnie ale jak czegoś chce to po to sięga ;) I tak naprawdę takie kobiety są najfajniejsze.

Gość juhuu
hm.. wcale niezle go charakteryzujesz... kilka dni temu (po mojej kolejnej litanii jekow jak to on mi sie bardzo podoba i jak nie zwraca na mnie uwagi :P ) przyjaciolka mi powiedziala ze on pewnie nie rozumie o co mi chodzi i zebym mu w koncu powiedziala wprost czego chce! chyba bede musiala to zrobic...

juhuu ale ty chyba nie przy nim te litanie ??? Weź po prostu wal prosto z mostu jak masz na niego ochotę. Szkoda życia, podchody to zabawa dobra dla dzieci. W końcu tak wiele nie ryzykujesz.

Gość Mi to by wisialo, bo nie uznaj
To jakas bzdura nie raz widzialem zwiazki kobiet z niskimi facetami, a ludzie tuta tak gadaja, bo ktos komu sie cos nie udalo zwala wine za to na cokolwiek. W tym przypadku na kobiety (ze nie doceniaja niskich facetow. Glupota staje sie norma "klamstwo wypowiadane 1000 X staje sie prawda")

Gość juhuu
nie, nie! litanie to przyjaciolce :) hihi, ona tez mowi ze zachowujemy sie gorzej niz dzieci, dzis w gimnazjum robia sobie, za przeproszeniem, lody w kiblu (oczywiscie nie pochwalam tego) a my sie bawimy ciagle w spojrzenia i rumience o rany! pewnie, ze nie trace, nie on jeden na swiecie

juhuu no to masz prawidłowe podejście :) Pozostaje mi życzyć ci udanych łowów upojnej zabawy a może i dobrego męża ;)

Gość juhuu
heh, dzieki :D zobaczymy co bedzie :)

Gość przystojniaczek pokraczek
posrało was z tymi centymetrami a jak facet ma 190 i 1,5 cm w zwodzie o średnicy 0,3mm to wg was co cacy bo wysoki