Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z którym

Wojsko...

Polecane posty

Gość facet z którym

się spotykałam marzył o pójściu do wojska.I Udało mu się bo w końcu jego marzenia się spełnia.W Wakacje może podejmie tam prace.Nie martwiłabym się tak gdyby nie służył w armii...a co za tym idzie,mogą go wysłać do Iraku czy Afganistanu.Na dodatek będzie pracował w innym mieście.Jeszcze jak zacznie studiować to już w ogóle po zawodach Zależy mi na nim i boje się,ze go stracę albo juz straciłam....Miałam nadzieję,ze mu przejdzie i zostanie tutaj ze mną ale jednak się łudziłam Wiem,że muszę o nim zapomnieć bo to i tak nie miałoby sensu :(:( :( ;(

Gość us airborne cadence
:o

Gość facet z którym
Tak,tylko żebym miała pewność,że jemu zależy.Owszem odzywa się ale mam wrażenie,że bardziej traktuje mnie jak koleżankę (choć na początku było zupełnie odwrotnie). A znamy się już kupę lat i przez pewien czas nie mieliśmy ze sobą kontaktu i on sam wyszedł z inicjatywą abyśmy się spotkali.Ostatnio to ja pisałam słodkie sms-y a on był jakiś zimny...Więc teraz się nie wychylam.A już nie raz pokazałam,że mi zależy na facecie i wykorzystał to dlatego czekam aż sam zacznie działać.Chyba rozumiecie?Chyba,że on myśli to co ja.... Ostatnio rozmawiałam z jego kolegą i powiedział,że jest głupi.Nie wiem co miał na myśli bo nie powiedział.Pomyślałam,że może o to,że za mało się stara

Gość facet z którym
I co nikt z was już się nie wypowie na ten temat??? :( :(

Gość rafal__27
jego kolega powiedział o nim że jest głupi, ponieważ jesteś dla niego atrakcyjna i sam nie zmarnował by danej przez Ciebie szansy... chciał Ci to dać do zrozumienia :) Wojsko to życie, nie tylko zawód

Gość facet z którym
No jestem atrakcyjna,bo jednak mam powodzenie ale ja uparłam się na takiego głupka :-/ Właśnie ja wiem,że dla niego to będzie coś więcej niż tylko praca.Ale gdyby mu na mnie zależało to przemyślałby to.Widocznie jest tak jak myśle.