Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antymatkaizona........

matkaizona..... ch*j wie ile kropek! to 2 je*ane podszywy! nie reagujcie na sukę

Polecane posty

ciągle się dziewczyny bulwersujecie tym(i) trollami, ale nie warto, bo to prowokatorka i podszywaczka! zluzujcie i nie przejmujcie się jej/ich wpisami, bo nie warto...bo widzę, że co niektóre z Was jeszcze nie wiedzą i biorą wszystko na poważnie! matkaizona.... podszywie szoruj tępa szmato czyścić kible i nie zaśmiecaj forum, jesteś tak głupia i śmieszna, że aż żal się robi i ludzie zaczynają popierać aborcję jak widzą twoje wpisy mendo społeczna, zakało kafeterii! won!

Gość ja tez juz jej nie moge
caly dzien wszedzie sie wpierdddddala ludziom do topikow debl/ka jeden

Gość a ja wiem kto to ta matkaizona
podszyw! namierzylaj ja po IP. to stara kurwa co stoi na krajowej jedynce w przyczepie i ma neta bezprzewodowego! między klientami wchodzi na kafe, bo jej sie nudzi miedzy opieeerddalaniem kielbas tirowcom spoconym:O bleeee

Gość anty matkaizona z kropka
obstawiam tepo małolate co orgazmu nigdy nie miała i wyzywa sie w necie hahahahahaha

uderz w stół....:) witaj szmato, wiedziałam, że zajrzysz na topik poświęcony twej nisko upadłej osobie:)

Gość nie nieeeeeeee tamta
dobrze prawi, matkaizona....... to nikt inny jak jolka z przyczepy nr 2 na kr. jedynce. dobrze ciagniesz- radek numeru rejestracyjnego nie podam, bo moze zona bedzie czytacv:p

Gość anty matkaizona z kropka
buhahahahaha smieciuch lubi jak o nim piszą :)

Gość A może to Jagoda?

Gość nie nieeeeeeee tamta
zostawcie jagode:p ona nie jest taka roztropna i nie umie sadzic takich tekstow jak jolka z A1. nawet stopka to potwierdza ze to kuurwa. mowie wam.

Gość helena trojańska helena
Jak tirówka to ma słabe branie skoro ciągle tu siedzi ;) Tragiczna jest!

Gość Bronek z mięsnego
Zanm matkęiżonę, bo rozpowiada w osiedlowym sklepiku, że ciągle pisze na kafeterii pod tym nikiem, zapraszała nas wszystkich do dyskusji... To, co napisała na dole, to częściowo prawda, raz mi w kolejce po mięso nadstawiła dupy ale sobie nie ulżyłem, bo nie robi niestety dobrze tak, jak pisze, musiałem sam dokończyć

Gość ty no ale to prawda ze ona
jest tirówką bronek nie? moze to skrzętnie ukrywa, ale z tego co się dowiedzialam od kolegi to jest i tu ktoś tez pisal, że daje dupy na trasie i robi lachy...moze i ma slabe branie, wiem tylko tyle, ze siedzi na necie miedzy obrabianiem klientom, wiec troche czasu ma:p wiecie moze i ma czasami malo klientow to sie wyżywa na kafeterii, bo ja ktos porządnie nie wyjjeebal i kasy nie zarobila. brak słów!

Gość matkaizona..................
jestem tirówą i dobrze mi z tym no i? :) nie zakładajcie o mnie takich topików, bo się wcale tym nie przejmuję! kurde, zablokowany mam nick, która zdzira na mnie doniosła? parszywe mendy!

ja przejeżdżałam tą jedynką i najpierw jest taka strzałka z napisem do jolki, potem jest ten camping co tam jolka robi lachy i obok też właśnie taki blaszany śmietnik stoi, tam ludzie często duże wory ze śmieciami przywożą, więc i pewnie dużo ciuchów jolka wyhaczy, z resztą ona prawie, że na golasa lata z pi**ą na wierzchu to po co jej...ostatnio się przyodziała w lateksy i się nieco jej dupsko spociło, bo gorąco było, ale tirówa chciała zachęcić, bo małe branie miala...w ogóle ostatnio mało ma klientów co widać na kafe: 1) dużo i długo przesiaduje 2) jest sfrustrowana i podirytowana 3) wyżywa się na innych, bo jej dobrze korów nie dosadzili przez co też mniejszą wypłatę będzie miała. ot, i to taka cała filozofia matkiizony........ podszywa!