Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ordynarna łosiemnastka

kobiety spójrzcie na siebie!!

Polecane posty

Gość ordynarna łosiemnastka

kobiety, czemu tak krytukujecie mężczyzn za to że są niwechlujni, obrzydliwi itd? ostatnio slyszalam opowiesc jakiejs tipsiary gdy stalam w kolejce w biedronce. narzekala ona ze jej facet nie spuszcza wody w klozecie, nie myje codziennie zebów itd, nie zmiena bielizny .. ale ja wiem, jestm tego pewna i znam takie. KOBIETY TO TEZ BRUDASKI. slyszalam wiel obrzydliwych sytuacji o tym jak kobieta nosi ta sama podpaskę 2-3 dni (straaaaaaaaaaaaaaaaszanie niehigienicznie!!) sa rowniez takie ktore nie zmienaja codziennie bielizny. niektore po stosunku(oczywiscie bez zabezpieczenia prezerwatywa) nie pojda do toalet tylk zakladaja gacei na dupe!! ha ha to jest dopiero. inne nie uzyja nawet papieru toaletowego po ... nie mówiac o wodzie. jak tak mozna? a co gorsza jak mozena mowic ze faceci to takie niechlujne istoty skoro same nie sa lepsze. uwierzcie mi. sa takie! dlatego tez, nie mówce ze tylko faceci sa tacy bo niektore panny mysla ze jak sie pomaluja to wszystko, a tona makijazy na mordzie i solarka nie zastapia codziennej 9(podkresla codziennej!!) kapieli pozdrowiena dla czystych pachnacych nie wytapetowanych kobiet :-) i

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować