Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnadziś.......

Jak pozbyć się doła?

Polecane posty

Gość Smutnadziś.......

Jak pozbyć się doła?Jestem na codzień pogodną osobą ale przez ostatni miesiąc ciągle w nerwach:-( teraz dopiero opadł mi stres(jedna sprawa teoretycznie się zakończyła) do tego jeszcze przyszły inne sprawy ważne dla mnie i dla mojej przyszłości. Modlę się tylko aby Pan Bóg dał mi siłę i spełnił moje prośby.Wierzę Mu i mam nadzieję że będzie dobrze...oby Pocieszam się tym że inni mają gorzej.Muszę Sobie to wszystko poukładać że będzie inaczej niż zawsze...:-( Zbyt szybko przywiązuje się do ludzi...musiałam się wyżalić i nie musicie nawet tego czytać dziękuje... Nic jutro muszę jechać na zakupy.Bo na razie jestem w szoku...i amoku.

Gość Cicha_Myszka
wiesz jak napadnie cię to wieczorem to najlepsze jest kakao. Wiem- może wydaje się to dziecinne ( dla mnie na początku też) ale to na prawde pomaga! Najlepiej jeżeli wir czasu cie wciagnie to możesz już nie myśleć tyle na ten trudny temat.!zrob sobie na koniec dnia goraca kapiel.. Tak! zakupy to też bardzo dobry pomysl! Porozmawiaj tez z przyjaciolka ona moze ci duzo pomoc! Może pomogłam? Pomyśl o innych - wypowiedz się - czekam : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4505543

Gość może mąż miał racje
szybki sex i dół mija