Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Coralick

Do obcykanych Mamusiek... pomocy!!

Polecane posty

Dziewczyny, sprawa sie ma nastepujaco... Szwagierce urodzila sie mala dziewuszka i troche sie porobilo... Postanowila karmic piersia, ale to nie takie latwe i przyjemne... Miala juz dwa zapalenia piersi, popekane sutki i w efekcie brania antybiotykow (na te bidne cycuszki) grzybice.... Mamy... Mamuski :) Podsuncie pomysly na to jak karmic, jakich potraw sie wystrzegac aby przeciwdzialac kolkom i zaparciom... Pewno znacie tysiace sposobow, a ja jako jeszcze-nie-mamusia nie wiem jak jej pomoc ;) Dzieki dziewczyny :)

Gość fakakakkakajjja
a oklady z lisci kapusty nie pomagaja?

Gość hmmm śliski temat
Na kolkę unikać: -gazowanego -dyużej ilości soków -smażonego -kapusty, grochu, fasoli, kalafiora, pestkowców (wiśnie, czereśnie, winogrona) Popękane brodawki to problem wielu młodych mam. Niech idzie do apteki po maść specjalną. I niech dobrze przystawia dziecko, tak by dobrze chwyciło pierś głęboko. Na pocieszenie powiem, że szybko minie jak dojdzie do wprawy w prawidłowym przystawianiu dziecka do piersi. Ps. to temat na mac i wych dzieci:-)

Gość i znowu ten
pobierdolony coralick. Daj już spokuj,

Gość pot
wynocha na forum o dzieciach i ciaży

hmmm śliski temat... dzieki... twierdzi, ze karmi do 2 godzin wiec podejzewam ze generalnie tu lezy szkopul... :)

Gość hmmm śliski temat
to dobrze że nawet dwie godziny, to poruszy laktacje. ale problem jest w sposobie przystawiania do piersi:-)