Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k811

jak nauczyć kobetę aby więcej chciała sexu i robić loda

Polecane posty

Gość k811

witam chciałbym pod rozwagę w/w temat .wiadomo powszechnie iż ledy nie lubią ciągnąć ponieważ jest to obrzydliwe .sam jestem żonaty-i moja się nawet brzydzi go pocałować chociaż ja robię jej palcówkę i liżę c**ę.czasami bywa i tak że nawet nie chce nawet mi dać lub tzw.ciche,oszczędzam nawet jej c**ę dni wtedy muszę dopuścić się rękodzieła.więc jak nauczyć kobetę aby więcej chciała sexu i robiła loda-proszę o wypowiedzi poważne a nie picerstwo lub blef.POMOcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na podkręcenie libido dobre są fizyczne ćwiczenia, ponieważ podnoszą poziom testosteronu we krwi. A jeżeli ona nie chce być fizycznie bardziej aktywna to nie wiem...może kup jeden z tych środków wzmacniających libido u kobiet, które reklamowane są w sklepach internetowych, i dolej jej do picia ?

chciałeś dziewicy no to ją masz....w całej rozciągłości

Gość k811
tak master111 masz rację że istnieją środki..............aby chciała ale to jest ostateczność .więc pytam co jeszcze mógłbym zrobić...........?

"wiadomo powszechnie iż ledy nie lubią ciągnąć ponieważ jest to obrzydliwe" Wydaje mi się, że taka postawa jest coraz rzadsza. Taką sobie wziąłeś to taką masz.

Gość Asia34432
Nie rób sobie nadziei. Jaką wziąłeś taka jest. Choćbyś się ..... a nawet i stanął na głowie i klaskał uszami to nic nie zrobisz. Pogódź się z waleniem konia w ukryciu albo zmień babę......

nauczyc ... to mozesz psa nieszczekac... do robienia loda wbrew pozorom trzeba psychiczni dorosnac wiec moze jeszcze po prostu nie jej czas!

Gość k811
tak cały czas taaaaaaaaaaaaaaaak było z sexem .to ja ją musiałem uczyć sexu.dzieci? tak mamy ale myślę że dlatego......................

Gość Zdziwionnnnaaa
A przed sexikiem odświeżasz małego? Wiesz, lodzik jest fajny nawet dla robiącej tylko ważne aby nie był zmęczony po całym dniu:)

Gość k811
takkkkkkkkkkkkkkkkkkk a jak myślałaś brrrrrrrrrak higieny brrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość takkk o i niee
jeżeli na przeszkodzie faktycznie nie stoją przeszkody typu brudny lub nieświerzy penis (ewentualnie jakieś chorobpowe zmiany) to nie dasz rady jej przekonać do sexu oralnego, ja sama jestem kobietą lubię to ale mam koleżanki które nawet do reki nie biora i tego nie zmienisz.

Jak można nie wziąć do ręki penisa ukochanego faceta??? :O Jestem jeszcze w stanie zrozumieć, że niektóre się brzydzą wziąć do ust, ale do ręki :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O Lepiej by zrobiły jakby poszły do zakonu...

Gość Zdziwionnnnaaa
No bo są podobno tacy, którzy są z tym na bakier i w szczególności przed sexikiem nawet go nie myją:) Może Twoja kobieta ma jakąś barierę? Nie chce pokazać swojej drugiej strony? Hmmm.... Dziwne, przecież seks oralny jest wspaniałą rozgrzewką przed ostrą jazdą;) Mam nawet wrażenie, że zbliża jeszcze bardziej dwójkę bliskich sobie osób i pozwala na większę otwarcie w tych sprawach.

Gość a ja jestem @
robienie lodzika jest podniecające tez dla kobiety ale moze twoja jest zestresowana albo cus inszego .ja teraz trochę poczytałam tematów erotycznych i sie podkręciłam a nie piłam alkoholu :P

Gość k811
rzeczywiście ma pracę stresującą ale myślę że aż nie tak jak ja =a robie jej dobrze. jak już jesteście ledy poruszony został temat ostrej jazdy to powiedzcie jak to jest gumami .bo jak dosięgnę z obw.małżeńskiego wkładam z gumą a ja chciałbym większość jechać na żywca ale bez sutków po 9-m-cach

Gość Zdziwionnnnaaa
Jesteście małżeństwem (chociaż i do tego być nie trzeba), a Ty nie możesz sobie bez gumki (chociaż od czasu do czasu)? Z tego co wywnioskowałam to twoja żona nie stosuje tabletek. Wiem, że przerywany nie jest bezpieczny aczkolwiek można zastosować np. globulki i skończyć np. na cycusiach badź lodzik (no ale w Twoim przypadku tu tkwi problem).

Gość k811
więc co mam robić ..........................może to nie jest mój tylko problem tylko większości meeeeeeeeen.nawet kupiłem wibrator i kuki gejszyy i nic ponieważ jak wkładadam to ona nie umie go utrzymać w śroku bo ja nic nie odczuwam .A TEN KTO WYŻEJ SIĘ PODPISAŁ MOIM PEUDO PAŁUJ SIĘ

Gość Zdziwionnnnaaa
Hmmm... Zgadza się na zabaweczki, a na lodzika nie? To ja już nie wiem:) Wydaje mi się, że szybciej i częsciej pary zabawiają się oralnie niż dokładają do swego pożycia zabaweczki. Czy Ty przypadkiem nie walisz tu jakieś ściemy?:) Jeśli nie - ok, jeśli tak - nunu:P

"jak nauczyć kobetę aby więcej chciała sexu i robić loda" a co to jakaś su**ka że chcesz ja wytresowac? GeZz.... Nie chce to znaczy ze jej nie kręcisz... i zapewnie ma kochasia na boku.. albo jest jakimś unikatowym wyschnietym na wiór drewnem z zerowyb libido.. ha ha ha ;-] jak Ci brakuje to zgłoś sie do mnie ja jestem zawsze chetna ;-P

Gość k811
nieeeeeeeeestety albo stety iż jest to prawda.a pisze o pomoc a nie jak wyżej ktoś podpial się moim pseudo i wyśmiewa.lecz cóż jak ktoś jest walizką to orłem nie umrze może i on jest deperado.a jeżeli chodzio zabaweczki to ona też nie si bo nawet nie umie go tzymać żebym ja coś odczuł

Gość k811
nie ma nikogo na boku

Gość posmaruj..
sobie miodem to ja przyciągnie

Gość k811
Ona nie ma być owczarkiem niemieckim, ona ma byc maszyna do robienia lodow i gumowa lalka z seksszopu. Sprowadze innego mezczyzne do naszego lozka, to powinno rozwiazac problem. Boje sie jednak jednego, co ona bedzie myslala podczas seksu z nim i czy czesto bedzie myslala w tym czasie o mnie.

Gość k811
prawdziwa miłość, to inni powinni milczeć w twojej obecności.'WŁAŚNIE PATAŁACHY CZYTAM ŻE CI WYŻEJ SĄ MAJĄ JOBA WYPIERDAL...........................................CAMI I ZAKOMPLEKSIENI A CZŁOWIEK SZUKA POMOCY .CI CO KRZYCZĄ SAMI MAJĄ DUŻE PROBLEM -ALE Z SOBĄ JOBY............

Gość eh.,....
k811 napisz maila to Ci cos napisze (bez wysmiewania i prostactwa) sama sie kiedys brzydzilam wiec wiem jak to jest ;] a moze pomoge :))

Gość k811
więc podaj mi emeila

Gość k811
lub na gg

Gość siedzaca panna
najlepiej jest wszystki taki propozycje robic podczas wspolnej kapieli w wannie jak oboje jestescie wykapani i czysci, zapros ja do wanny, do łazienki i delikatnie namów powiedz że o tym marzysz