Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wychylybymy

Czuje się dzwinie,gdy...

Polecane posty

Gość Wychylybymy

Więc tak w wieku 16 lat mam 198 cm wzrostu ; /. Dla mnie to jest załamka, a już mówię dlaczego. Po pierwsze, nawet jakbym chciał uprawiać jakiś sport, to nie mogę, gdyż mam problemy z kręgosłupem-dyskopatię. A drugi to ten najgorszy problem. Dodam, że jestem gruby, ale tego po mnie, aż tak bardzo nie widać. A ten najgorszy problem, to taki, że, gdy idę ulicą ludzie patrzą się na mnie, jak na jakiegoś odludzia ; /. Czuje się wtedy bardzo niekomfortowo i nieswojo ;/ Źle się też czuje w szkole, gdy czasami jestem wyśmiewany przez innych z powodu mojego wzrostu. Kompletna załamka i brak poczucia wiary w siebie ;/. Nie daje sobie już z tym rady ;/

Gość Wychylybymy
A co jest w tym fajnego ?

Gość ppppppppppppphdkagfshjg
bo wyróżniasz się z tłumu a poza tym wysocy mężczyźni są postrzegani jako przystojniejsi

no jak to co:D ja Ci pisze zupelnie szczerze:D przy wysokim facecie mozna czuc sie bezpiecznie :D nie wiem czym sie przejmujesz.. serio

Gość ppppppppppppphdkagfshjg
wyśmiewają się bo zazdroszczą:)

Gość Wychylybymy
Ja nie należe do odważnych ; /

Gość Wychylybymy
Sądze, że nie zazdroszczą ; /

Gość Wychylybymy
I przy takim wzroście mam małego siusiaka ;(

Gość gitka109
a ja jestem mała i też się na mnie dziwnie patrzą.z dwojga złego wołałabym być wyższa

Gość fakakakkakajjja
ale o co chodz? moj brat ma 197 cm i ma dziewczyne siatkarke. poznal ja na studiach. moj chlopak ma 194 cm a ja 160:) ale jest fajnie. fajowi sa tacy wysocy co ty gadasz. super:)!!

Spoko, ze mną na studiach był taki 2,15 :) I dziewczyna 1,95! Więc nie wiem, czym się przejmujesz.

Gość Wychylybymy
Przejmuje się tym, że przez ludzi czuje się jak Yeti

Gość Wychylybymy
Do dzisiaj szukam i co dzień szukam moich ulubionych spodnich rurek i nigdzie ich znaleźć nie mogę ; /

a może chciałbyś mieć 1,60 teraz facet 2 metry to wcale nie taka rzadkość aby zwracał na siebie uwagę. Moja koleżanka ma ponad 1,9 , znalazła faceta i jest szczęśliwa

Gość Wychylybymy
Do dzisiaj szukam i co dzień szukam moich ulubionych spodnich rurek i nigdzie ich znaleźć nie mogę

Gość sandruu88uunia
miałam faceta który mierzył 204 cm wzrostu i był w centrum zainteresowania---namówiłam go na irokeza i już wogóle wyglądał jak gigant i wiecie co---ulwielbiałam to iedziałam ze nikt mu nie podskoczy ze nie wane jak sieubiore i jaka puszysta bym nie byla zawsze bede wyglądać przy nim jak kruszynka :D:D:D jeeeej jak ja za nim szalałam głownie ten wzrost no super---chłopie skladaj ręce do boga jak skończysz 20 pójdziesz na studia to bedzies miał branie aż mi Cię szkoda:D:D:D:D pozdro

Gość Wychylybymy
AAA tu mnie jako przekonałaś. Gratuluję.

Gość Wychylybymy
Do dzisiaj szukam i co dzień szukam moich ulubionych spodnich rurek i nigdzie ich znaleźć nie mog e ;/

Gość Wychylybymy
Macie coś na allegro, albo gdzieś ?

Gość sandruu88uunia
dobra rada cioci sandzi----jeżeli jesteś wyyyyysoki i przyodziejesz rurki zrobisz z nóg nieestetyczne szczudła--taka moja opinia...i pewnoie stopy też masz ok 45 to ftedy będą tyczki w kajaku......poszukaj jakiś klasyycznych fasonów:D:D:D:D buzias

Gość sandruu88uunia
dobra rada cioci sandzi----jeżeli jesteś wyyyyysoki i przyodziejesz rurki zrobisz z nóg nieestetyczne szczudła--taka moja opinia...i pewnoie stopy też masz ok 45 to wtedy będą tyczki w kajaku......poszukaj jakiś klasyycznych fasonów:D:D:D:D buzias

Gość Wychylybymy
Właśnie hciałym chociaż raz w życiiu założyć rurki

Gość Wychylybymy
A tu nie ma jak ; / AA ciocia na górze ma zapewne rację, ale chcę chociaż sprówoawa ć jak to jest

Gość Wychylybymy
Nie wiecie jaki sklep czy coś ?