Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandal

Spoko czy tandeta?

Polecane posty

Gość sandal
pomocyyyy, jutro kończy się aukcjaa

Gość nie bardzo mi się podobają
wygladają jak sznurkowe onuce

Gość nie bardzo mi się podobają
do tego cena.... lepiej idź do sklepu , za takie pieniądze będziesz mogłą przebierać

Gość gladiatoree2
lepsze gladiatorki na szpilce

Gość zxczxczxczx
Mi się podobaja:)

Gość sandal
właśnie ta cena mnie trochę zastanawia, tylko że w sklepach nic podobnego nie mogę znaleźć, a jak coś jest to bardzo słabo wykonane, hm sama nie wiem

Gość sandal
szpilki gladiatorki są cudne, tylko niestety nie dla mnie. szukam butów na codzień, a w szpilach na codzień nie potrafię ;)

przecież zaczynają się promocje pobiegaj po sklepach. zmierzysz sprawdzisz czy nie uciskają itp. a zapłacisz podobnie.

Gość sandal
nibys- już mam kilka maratonów sklepowych za sobą w poszukiwaniu gladiatorek, ale może faktycznie jeszcze popróbuję (gorzej, że rozmiar 37 rzadko na wyprzedażach można dostać) :)

Gość sandal
czyli co, raczej nie?

Gość uguygy
Jak Ci się podobają to kupuj. Jak dla mnie za dużo paseczków. Latem jak noga się trochę spoci to wygląda jak jedna wielka rana od tych pasków. Przynajmniej u mnie im więcej paseczków tym więcej obrażeń.

ja bym się nie zdecydowała ( mnie trudniej kupić wygodne płaskie buty niż szpilki) po łaziła bym po sieciówkach teraz w promocjach (początek więc 37 jeszcze będzie) ceny wreszcie będą znośne. a next to żadna rewelacja żeby dawać za nie 100 zł (przesyłka jeszcze nie zapominaj). jak byś była w 100% zdecydowana na nie to wtedy kupuj ale widzę że się wahasz więc szukaj taka moja rada. popatrz na aldo, zarę itp bo to fason typowy dla tego i poprzedniego lata jak masz możliwość pojedz do outletu. buty warto zmierzyć co innego gdyby byłą to okazja cenowa ale nie jest.

Gość sandal
nibys- dziękuję za pomoc :) prześpię się z tym jeszcze dzisiaj, bo trochę czasu zostało :)