Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korba___

Objawy HIV?

Polecane posty

Gość Korba___

jak w temacie. czy ktos jest tu nosicielem hiv? czy ma jakies objawy? w jaki sposob sie zarazil? czy sie leczy? chce wieciec wszystko.

Gość Trutnia Pospolita
Rany...poczytaj w necie. Masz tam więcej autoryzowanych informacji. Po co ci bzdurne opinie z forum???

Gość cxvcvxccvcx
kilka tygodni po zakazeniu hiv wystepuja objawy grypopodobne, przeziebienia, choc ma to zwiazek z hiv, ludzie zazwyczaj biora jakis apap, ze te objawy same przechodza to nikt nie zwraca na to uwagi, bo przeciez czasem sie choruje na jakas drobna infekcje

Gość cxvcvxccvcx
a ryzyko zarazenie hiv to 100% przy transfuzji i jakies 3 - 10% przy secie, zalezy od techniki

Gość Korba___
czy ktos mi moze powiedziec jak przedtawia sie spadek limfocytow w hiv? albo podać linka do strony gdzie moze byc to opisane?

tez czytałaś ten artykuł jak się tylko wchodzi na kafe? mnie oblał zimny pot po zdaniu "ktokolwiek choc raz w zyciu uprwial seks bez prezerwatywy powninien sie przebadac- wystarczy jeden raz" :O:O:O

Gość Korba___
nie nie cyztalam tego tematu.

Gość Korba___
juz przeczytalam...:O mam swiadosmosc ze spanie z kims bez prezerwatywy moze niesc za soba takie konsekwencje... mialam kilku partnerow w lzoku i przyznaje ze na poczatku prezerwatywa byla, ale po chwili zaufania juz nie... ale nawet mezowi/zonie nie da sie zaufac do konca w takiej sytuacji... kto wie czy 5-8 lat temu z kims sie spala bez, i czegos nie zlapala. jak z tymi limfocytami?powie mi ktos?

Gość córa
Ja miałam z 8 lat temu ryzykowne zachowania.....używałam prezerwatyw ale czasem się zdarzyło ze na początku nie znaczy penis był we mnie przez chwile potem zakładaliśmy prezerwatywę.Nigdy nie miałam objawów hiv.teraz robię badania nie mam kiły ani zapalenia wątroby typu b ,wyniki krwi morfologia też są super ,mocz też.Za dwa dni odbieram wyniki hiv,jeszcze nigdy tak się nie bałam mam napady paniki normalnie.Wiem ze to tylko moja głupota.Ale już czasy nie cofnę mam nadzieje ze jednak nie mam tej choroby.Zastanawiam się czy po tak długim czasie miałabym już jakieś objawy,złe wyniki krwi czy cokolwiek

Gość gdfnjdfnmklesjlk
bazienka sam się edukuj. oczywiście że daje objawy (choć nie zawsze) i ja po ryzykownym zachowaniu miałam objawy hiv i byłam juz na 100% pewna że mam. mało nie zwariowałam, ale dziś już wiem że hiv na pewno nie mam, choć powinnam się zbadać też na inne ch. wen.

Gość gdfnjdfnmklesjlk
Korba, a po co Ci te limfocyty? jak masz hiv to lekarz Ci pomoże, wyznaczy leczenie i nie bedziesz patrzec na limfocyty. a jak chcesz sie po tym diagnozowac, to w ogóle głupie, idź zrobic test po prostu.

Gość maryyyyjjjka
Ja kiedyś spałam z PRZYGODNYM kolesiem na plaży w Sopocie! BEZ GUMY!!! Głupota do potęgi tysięcznej! To był mój jedyny wyskok. Przebadałam się i wynik negatywny. Pół roku później poznałam chłopaka i uprawialiśmy seks z prezerwatywą... Po roku współżycia postanowiliśmy zrezygnować z prezerwatywy i przejść na pigułki. Zanim pozwoliłam mu na penetrację bez gumy kazałam się przebadać. Wynik negatywny. Jesteśmy razem 10 lat. 2 lata temu badałam się na obecność HIV znowu. Ale tym razem zalecenie lekarza w związku ze standardowymi badaniami w ciąży. Wynik bez zmian.