Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dżesa

Podkład do trudnej cery - znacie jakiś?

Polecane posty

Ostatnio zaczęły mi wychodzić ogromne wypryski. Kupiłam mój ulubiony podkład już drugi raz z rzędu i wiem, że to właśnie on tak na mnie zaczął działać (Lirene Matt, 8h.). Szukam kryjącego, matującego podkładu, po którym nie będą wychodziły mi pryszcze. Oczywiście cena jest tutaj istotna ;) Może polecicie coś z allegro? Pozdrawiam serdecznie

Gość parzona dupa wolowa
hmmm ja zawsze kupowalam maybelline ale go wycofali i astapili jakims badziewiem to byl taki 2 fazowy i nigdy mnie nie zapchal procz tego krem z vichy normaderm i cera gladka jak dupa niemowleca przy okresie z3 prychole wychodzily ktore znikaly tak szybko jak sie pojawily ... teraz mam do wyboru dior forever lub isaora all day oba dobre ... dior lepie krye i 8 miesiecy wydajny, isadora 3 i jest lekki ... po 2 na allegro sie nie kupuje takich rzeczy bo zawsze mozesz trafic na jakis szit buzia to twojawizytowka po inteligencji jaka soba reprezentujesz wiec ona tezmusi byc zadbana lepeij kup cos w sklepei

isadora i dior to niestety nie moja półka, ale uwaga ze sklepem bardzo trafna :)

Gość to fakt że dior forever jest
super. DO tego puder Clinique Blended face poder. Ja tez uwielbiam róż Diorblush:) Używam amło kosmetyków, więc jeden podkład mi starcza na 2 lata. Tych kosmetyków używa się mało,. a efekt jest rewelacyjny.

nie wiedziałam, że typową Polkę stać na Diora, Isadorę i Clinique... Widać odstaję od normy...

Gość podklad podklad
a revlon? ja tez swego czasu bylam mocno wypryszczona, mialam revlon color stay... w Polsce nie ma mnie od jakiegos czasu,ale wiem, ze to kosztuje okolo 55-60 zl teraz... a starcza tez na pol roku moze,jak nie kladziesz na siebie tony.

Gość bdb tak uwazam
2 fazowy maybelline wycofali? powaznie? masakra uzywam go od poczatku jego istnienia

Gość podklad podklad
a przecietnej nie stac,ale niektore dziewczyny wlasnie kupuja dobry podklad,ale oszczedzaja go ;) wiec starcza na dlugo

zastanawiałam się właśnie nad tym color stay, bo słyszałam o nim dużo dobrych opinii, ale chciałabym mieć pewność, że będzie dobry

no nikt mi chyba nie powie, że jednorazowy wydatek na puder w wysokości 140 zł to jest mało...

nie, ale z tych firm dostaniesz również w cenie do 90 zł. wystarczy dobrze się zakręcić i poszukać, ale jak już mówiłam... apteka, tam Ci doradzą najlepiej, bo mają produkty polecane przez dermatologów

a nie lepiej po prostu nie używać podkładu, wyleczyć się u dermatologa i cieszyć się naturalną i zdrową cerą? :)

To w takim razie jak zamówić i gdzie przede wszystkim taki podkład mineralny? Czy mógłby ktoś podać jakieś namiary? Pozdrawiam serdecznie

Gdzie najlepiej kupić everyday minerals? Właśnie przed chwilką zamówiłam próbki... ciekawe jaki będzie...

albo na ich stronie- ale to ze stanow leci wiec czekac tzreba ok 2 tyg albo na allegro do tego potrzebujesz jeszcze pedzla- ja polecam te z everyday minerals (flattopa albo kabuki)

a wczesniej poogladaj na YT jaks ie go naklada, poczatki moga nie byc latwe

Gość najlepszy na swiecie
jest la roche posay, toleriane. no po prostu cudo, uzywam go juz od jakis 5 lat.kryje idealnie( mam cere tradzikowa) a w dodatku nie tylko nie zatyka a wrecz pomaga na problemy ze skora. polecam! cena ok 50, 60 zl, tylko w aptekach.

Gość spaghettz
Isadora jest naprawde droga w Polsce? niewiedzialam.. za granica jest w mniej wiecej takich samych cenach, a nawet tansza niz l'oreal, gosh itd...