Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za porazka ...

Dziewczyny o cienkich małych ustach

Polecane posty

Gość ja tam swoje lubię
ehh... miało być o wąskich ustach, a wyszedł gnój. Żegnam, bo tyle lat żyję, a co poniektórzy nadal potrafią mnie zadziwić!

Gość no coz...
tez jestem wlascicielka malych i waskich, ale wredna bynajmniej nie jestem :) pozdrawiam wsyztkie dziewczyny ktore tez takie maja :)🖐️

Gość MNGGGGGGGG
Nie masz prawa smiac sie dziela boskiego. Bog stworzyl ludzi roznych i nie tobie oceniac jego dzielo bo sam jestes jego stworzeniem. Jestem ciekawa jak u Ciebie z wygladem. Mam nadzieje, ze akceptujesz swoje niedoskonalosci i radze powinnes zmienic poglad na innych ludzi.

Gość Mysior...
a w cipce tez waskie?

Gość Zofffija
Ale huy yebnięty z ciebie! Gimnazjalisto ! Chcesz to ja mogę wymienić tobie mój ideał .... to spindalal bys gdzie pieprz rosnie!!! SZANUJ KOBIETY I SIEBIE JAK NIE TO BEDZIESZ MIAL ZYEBANIE W SWOIM MARNYM ZYCIU A CO JAK MA MALE USTA TO NIE MA PRAWA DO MILOSCI ?? NIE MA PRAWA BYC SZCZESLIWA ???KURNA WIEKSZEJ GLUPOTY NIE SLYSZALAM!! EGOISTA LUBISZ WARY OBCIAGARY Z KTORYCH SLINA WYPLYWA PODCZAS ROZMOWY FUUUJ .... YEAH BOTOX grą!!

moje usta są idealne bardzo proporcjonalne i sa takie obrysowane naturalnie jakbym konturówką sobie obrysowała - ze są piękne to nie jest tylko moje zdanie ludzie zwracają na nie uwage ;) po mamie takie mam ;p fakt wąskie usta są okropne ale tak samo jak za duze takie labadziary hehe

Gość lubie tylko duzeee
ja lubie tylko duże :) ładnie wyglądaja dobrze sie caluje i w lozku tez jest fjanie :classic_cool:

Też mam dosyć duże usta i nie raz słyszałam teksty w stylu 'musisz pięknie grać', a na moje zapytanie 'ale o co chodzi?' zazwyczaj otrzymywałam odpowiedz 'twoje usta są stworzone do fleta' :/ Tak więc, czasem wolałabym mieć 'wiedźmowe kreski' jak to nazywacie i nie słuchać takich tekstow ;/

Gość ja mam małe usteczka
a od 15 lat (mam 30) nie mogę opędzić się od facetów :D

ilości pałek w moich ustach nie mogę zliczyć :D

Podszywaczu :D nie do końca tak jak napisałeś ale chętnych nie brakuje ;-)

Gość zob.kaj
to powinna sobie zrobic zabieg z ich powiekszeniem u zdzitowieckiego :)

Gość pomyślcie...
to przykre, że kierujecie się jakimiś zabobonami. przecież wygląd nie świadczy o wnętrzu człowieka. to tak, jakby dopiero co urodziło się komuś dziecko okazując się, że ma wąskie usta i od razu zostaje posądzone, że będzie wredne, zołzowate. dajcie spokój.. zachowujecie się dziecinnie, nie rozsądnie. zresztą.. nawet małe dziecko na ludzi tak nie patrzy. wygląd często może wprowadzić w błąd człowieka. mogliście tyle fajnych, ciekawych ludzi ominąć myśląc, że jest ta osoba nic nie warta, wredna. może i spotkaliście dotychczas osoby o cienkich ustach i zołzowatych, ale cóż mogę innego powiedzieć, jak: MIELIŚCIE PECHA. albo niezbyt dobrze poznaliście daną osobę. ludzie często oceniają, a dobrze nie poznają. nie analizują, dlaczego ta osoba tak, a nie inaczej zachowuje się. przemyślcie dogłębnie wasze zachowanie i myślenie. bo mówiąc takie coś, wy sami stajecie się wredni, zołzowaci. pozdrawiam!

Gość Usta jak marzenie
W 100% zgadzam sie z teoria cienkich ust. Wszystkie osoby a ustkami jak niteczki sa wredne, zawistne I faktycznie maja wyglad baba jagi. Trzymam sie jak najdalej od tych czarownic!

Gość sophi
Jak tak czytam co tutaj piszecie to mam ochotę się tylko śmiać :D jesteście puści, sugerujecie się jakimiś stereotypami. Nie każda kobieta z cienkimi ustami jest zołzowatą szmatą, a z dużymi ku*wą. Nie rozumiem waszego rozumowania. To idiotyczne, wygląd nie jest najważniejszy. Liczy się to co mamy w środku i w serduchu, bo wygląd przeminie, a my zostaniemy zawsze tacy sami :) Pozdrawiam wszystkie kobietki, bo wszystkie są piękne na swój własny sposób :))

Gość gość
Ja znam dziewczynę o cienkich ustach, ale po mimo tego jest bardzo ładna. Więc są takie i nie krytykujcie tak małych ust. Już lepiej tak niż wyglądać jak kaczka.

Gość to jst mądree
co za idiota wyciąga dyrdymalskie posty , ludzie mają problemy z głowką :D

Gość gość
a wiecie, że znam kilka kobiet z bardzo wąskimi ustami i serio ale są wredne złośliwe i nielubiące ludzi nie mają przyjaciół Nie wiem czy to oczywiście wszystkich kobiet z wąskimi ustami dotyczy ale istnieje coś takiego jak nauka o fizjonomii człowieka - czytanie z twarzy , na podstawie wielkości kształtu ucha czy nosa, ust itp.. i coś w tych wąskich ustkach jest .... Ale z kolei wielkie usta też mi się nie podobają , najlepiej jak zawsze mieć wypośrodkowane czyli średniej wielkości Bo te kobiety z wielkimi ustami to takie niczym z p****la

Gość gość sie mści na was
kazda baba ma waskie usta

Gość gość
cytuję psychologa "Biorąc pod uwagę jego poglądy, można stworzyć konkretne portrety osób, jak np. przywódcy, samobójcy, czy też przestępcy. Zgodnie z jego teorią, typowy okrutnik, to człowiek, który ma wysokie i płaskie czoło, głęboko osadzone oczy, wąskie usta i niewielki podbródek."

Gość gość
pomyłka , wytrzeszcz oczu a nie głęboko osadzone

Gość gość
Polactwo to jednak zabobonna, przesiąknięta stereotypowym postrzeganiem świata swołocz. Dzięki za ten topik, bo to dla mnie (kolejny) materiał dowodowy.