Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymon_reszka

zapalenie cewki moczowej

Polecane posty

Gość tymon_reszka

witam, ostatnio moja dziewczyna doswiadczyla niestety czegos takiego. nie mialemnigdy wielu partnerek seksualnych i dabam o siebie ale martwie sie o jej zdrowie i zastanawiam sie czy mozna gdzies zrobic ewentualnie testy na bakterie ktore to wywoluja czy cos w stylui czy przypadkiem nie mam jakiegos swinstwa w sobie?

Gość niech zrobi test na
chamydie w jakimkolwiek laboratorium

Gość asertywna kobieta
mialam to samo z moim chlopakiem kazalam mu sie przebadac, ale wszystko bylo ok lekarz zapisal mi antybiotyki, ale niestety wrocilo kilka razy

Gość tymon_reszka
a gdzie mozna na przyklad to zrobic, czy to jest platne?

Gość asertywna kobieta
w koncu wyczytalam o sposobie z soda oczyszczona jak mi sie pojawia zapalenie pije duzo wody z soda oczyszczona i po jednym dniu znika inny sposob to siusianie zaraz po stosunku, zeby przeczyscic cewke moczowa

Gość asertywna kobieta
nie mam pojecia, mieszkam teraz w UK jakie objawy ma twoja dziewczyna? szczypanie, nieprzyjemny bol w cece moczowej? po dluzszym okresie pojawia sie krew w moczu

z tego co wiem najlpeiej isc do lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie na takie badanie. w przeciwnym razie musisz płacić

Gość tymon_reszka
dzieki za odp, w sumie tylko czeste siusianie i nieprzyjemne uczucie, po jednym dniu z antybiotykiem minelo, ale mimo wszystko wolalbym sprawdzic czy mi tez nic nie jest

Gość niech zrobi test na
w jakimkolwiek laboratorium, koszt to ok. 100 zł. Furagin pomaga na zapalenie cewki i pęcherza, z domowych metod sok z żurawiny, woda z cytryną itd - wszystko co zakwasza.

idz do swojego lekarza i powiedz, na pewno skieruje cie na takie badanie.

Gość niech zrobi test na
jak ja to miałam to chłopak tez musiał brac antybiotyk przez tydzień.

Gość da do ano
leki wszystkie sa na recepte na zapalenie cewki lub pecherza. ale lepiej porobic posiewy, bo zapalenie cewki czesto wywoluje chlamydia lub rzezaczka a pecherza najczesciej e. coli choc inne bakterie tez sie zdarzaja. bez recepty mozna kupic prouro, urosept, herbaty moczopedne i pic wode z witamina c

Gość maggie_
ja się nałykałam tony tabletek z żurawiną i furaginu, a pomogły mi dopiero.. ziółka. polecam herbatkę UROSAN. naprawdę rewelacja! w aptece można kupić za kilka zł.