Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxx123

Jestem bardzo smutna

Polecane posty

Gość xxxx123
Duzo problemow, z jednych wpadam w drugie.Nie mam czasu na regeneracje. Ciezko.

Gość teraz juz chuda
Upij sie - jutro bedzie kac

Gość xxxx123
Niby nie mam na co narzekac, ale ja juz nie potrafie, najmniejszy problem mnie niszczy. Mam wizyty u psychiatry wiem on nie podejzewa do jakiego stopnia to idzie. Jest mi tak ciezko i nie potrafie przerobic moich problemow. Nie potrafie sie niczym cieszyc,mojemu psychologowi nigdy nie powiedzialam prawdy. Wstyde sie. Prowadze firme i na zewnatrz gram odpowiedzialna kobiete.Tylko na zewnatrz .

Gość vnfklbnfkljfdnhkljgfklhf
ja też jestem smutna bo pół godziny temu zwalił mi się an łeb narąbany kuzyn i zasnął w moim wyrze nawet nie poscielonym:o i musze spać w gościnnym:o

Gość xxxx123
Zmienic psychologa to nie takie latwe. Wiem ze mu powiem ze te tabletki co mi dal nie pomagaja. Ja mam za duzo na glowie zeby takie male tabletki to zalatwily. Kiedys radzilam sobie ze stresem, teraz jet go zaduzo.

Dziewczyno przegrywasz swoje zycie. Pakuj walizkę i jazda na wakacje lub weekend gdzieś w spokojne miejsce. Zrelaksuj się trochę...

Gość xxxx123
Pisze do kobiet, ktore cala odpowiedzuialnosc wziely na siebie. za rodzine , za dom , za firme.Jestem emancypatka, ale na dluzsz mete to nierealne.

od kiedy to psycholog wypisuje recepty na leki hmmm ? no ale, nie wazne.. jesli w 3 mies nic na terapii nie ruszylo.. to terapeute się zmienia. widać nie jest dla ciebie.

Gość xxxx123
Jede na wakacje , ale nawet one mnie nie ciesza. Jade do grecji , ale nawet to mnie nie wyluzuje.

Gość xxxx123
Dostalam tabletki na poltora roku .Sertralin, emocje wyciszyc. Biore je trzy miesiace , ale nie ma efektu.

xxx...tez bym z toba pojechal i pokazal ci pare uroczych miejsc .... depresji mozna zapobiec ale nie tabletkami bo tylko sie uzaleznisz i o to im chodzi!!!! potrzebny ci dobry badag i mocna meska dlon!!

tak i pan powyzej ci to z mila checia zapewne wszystko zapewni:P

Gość xxxx123
Moj maz wisi na moich osiagnieciach, a ja juz nie potrafie. Pracuje caly czac , moj maz ma teraz wakacje w Polsce, potem jedziemy razem na to co ja wybralam. Przejelam paleczke , a jemu bylo to wygodne.

Gość xxxx123
Czy ktos mial jakis dobry lek na depresje ????

Gość xxxx123
I tak moj temat sie zakonczyl. Chce wierzyc ze jutro bedzie lepsze. Czasami jest to ciezkie.

szkoda ze kolezanka jedzie z mezem :(( mieszkalem Chantalka w Atenach 4 lata to wiem co pisze :P:P duzo jest anty-depresyjnych lekow ktore ludzi popychaja do samobojstw.....:(

Kmicic...no w sumie potrzebę męskiej silnej dłoni mozna dwojako interpretować:P:P O depresji akurat sporo wiem i zgadzam się z Toba. Psychotropy zamulają ludzi, przygaszają, odbierają zdolność racjonalnego myślenia...ale NIE leczą.

Gość xxxx123
Piszesz prawde ??Ja na urlop wybralam wyspe kos..... Sam hotel ma dobra ocene, ale to sie przekonam na miejcu. Jak cos bedzie nie tak, to z nowu moja wina.

xxxx.....nie bylem tam,zreszta nie naleze do ludzi ktorzy wola polezec na plazy.....wole zwiedzac....:D co sie przejmujesz ze moze nie wypalic???? raczej nikt nie ma na to wplywu......glowa do gory ! bary sa czynne!! Chantalka.....z ta mocna dlonia to kazdy sobie tlumaczy tak gdzie najbardziej jej potrzebuje :P:D

Gość xxxx123
O.K. dzieki za pocieszenie.

Gość Dlaczegooooooo