Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soledad

bardzo wysocy faceci

Polecane posty

Gość spadajcie wszyscy
mam nadzieje ;) mam 18lat za rok Wrocław wita;))

Gość Monique222
Acccided 155 tak ,ale powyżej 160 jest to już wzrost osoby dorosłej zdecydowanie więc jak dziecko na pewno sie nie czuję ;) a wogóle zauważyłam tendencje ,że wysokie próbują na siłę udowodnić ,że są lepsze.. ja nie mam kompleksów i uważam ,że każda dziewczyna o wzroście powiedzmy 158-175 potrafi być w pelni kobieca i atrakcyjna

Gość xxxdxd
a taka już powyżej 175cm nie może być kobieca i atrakcyjna? to ciekawe dlaczego ja, przy wzroście 180cm jak pójdę przykładowo na dyskotekę nie mogę się opędzić od facetów a moje super piękne koleżanki niższe ode mnie o 10cm podpierają ściany? najśmieszniejsze jest to, ze proszę mnie do tanca sami niscy faceci :D

masz rację. o kobiecości nie świadczy wzrost, okrągła pupa, pełny biust. piszę jak ja się czuję z kobietą 155cm. :)

Gość Monique222
a to bardzo dziwne bo ja w klubach nigdy ścian nie podpieram wrecz przeciwnie ;)

Gość spadajcie wszyscy
nie pogardze jak dostane jeszcze tak z 5cm :D bo chyba na więcej nie mam co liczyć.. nie wiem czym mnie żywiono,ale dziękuję za to mojej mamie :D bo siostra strasza ode mnie o 8lat ma 162cm i ma kompleksy,ale i tak jest śliczną dziewczyną,jeszcze ubierze śliczne szpile i normalnie nie moge od niej odpędzić wzroku ;) nie ma reguły.

Gość Monique222
i nie mam nic do wysokich kobiet ,ale uważam ,że 180 to trochę za dużo jak na kobietę tak jak 155 to trochę za mało i tyle. i sorry ale nie wierzę ,że nikt się nie interesują Twoimi ,,super pieknymi " koleżankami tylko dlatego ,że nie mają 180 :D

Gość xxxdxd
gdy jestem na imprezie z nimi, to niestety, ale przyćmiewam je swoim wyglądem, więc za bardzo nimi się nie interesują :P czyżby przemawiała przez ciebie zazdrość?:D

Gość Monique222
i jakoś mi się tak zdaje ,że Addicted to wysoka dziewczyna mimo ,że ma czarny nick to dopiero 7 postów napisała... zresztą jaki normalny facet pisałby na kafeterii? w sumie to smieszne jak laski sie podszywają pod nicki ,,wysoki brunet" itd :D zreszta juz parę razy tu sie wydało ,że ,, facet" napisal o sobie w rodzaju rzeńskim

Gość xxxdxd
grunt, że nie robił takich pięknych błędów w stylu: "rzeńskim", itp.

Gość wegetacja
ja mam 183 a moj partner 193, jego siostra 178 jej maz na pewno z dwa metry i wszystkim nam dobrze:) moje psiapsiuly sa niskie i maja facetow z przecietnym wzorstem i tez jest swietnie. Nasza ukochana parka: ona ma 175, a on 160 i sa cudowni:) Pozdrawiam tych malych, duzych i przecietnych!!!!

Gość Monique222
nie nie przemawia bo też mam w klubach powodzenie i to nie tylko w klubach poza tym nie zamieniłabym się z Tobą na wzrost ;) ale przez Ciebie chyba przemawia bo próbujesz nam i chyba sobie udowodnić ,że jesteś lepsza piekniejsza itd... widac kompleksy niestety. wkurza mnie poprostu jak ktoś próbuje udowodnić swoja wyższość na siłę . to swiadczy o płytkości i małym poczuciu własnej wartości

Gość Monique222
i radzę Ci pozbądź sie tej żółci bo być może Ty uważasz jakąś swoja koleżankę za brzydszą ,ale faceci nie koniecznie tak uważają. szkoda ,że one nie widzą co o nich piszesz...

Gość xxxdxd
i juz nie wymyslaj teorii spiskowych , proszę cię. haha zazdrośnica mała :P nie muszę się dowartościowywać, to raczej Ty próbujesz to robić...

Gość xxxdxd
nie żałuj już ich tak, bo to są tylko znajome na imprezy :D przyjaźnię się raczej z facetami a przyjaciółkę kobietę mam tylko jedną i na nią nie dałabym złego słowa powiedzieć, chociaż jest dużo nizsza ode mnie, to jest równie śliczna i też ma powodzenie :P

Gość Monique222
a czego mam Ci zazdrościć jak nawet Cie nie widziałam? moim facetom sie podobalam taka ,,mała" i obecnemu się podobam i innym zreszta też i to jest dla mnie ważne;) no i że sama ze soba sie dobrze czuje bo jakoś na ulicach większość kobiet widuję mojego wzrostu ,albo cos około tego. a jeśli chodzi o to ,że zazdroszczę Ci tych 180 to chyba na leb upadlaś. jeśli miałabym być wysoka to ok 170 mogłabym mieć

Gość Monique222
żaluje ich ,że mają taką fałszywą koleżankę...

Gość xxxdxd
one tez nie są święte dziewczyno :D nie znasz mnie, więc nie oceniaj :D goodbye :D🖐️

zapewniam, że jestem normalnym, zdrowym facetem. a co robię na kafeterii, to inna bajka i nie o tym temat. kobiet nie mierzę centymetrem. nie o to w życiu chodzi. tak jak nie zawsze duże piersi są ładne i podniecające.

Gość Monique222
a i ja się z facetami nie przyjaźnie dlatego ,że zawsze tak sie konczyło ,że chcieli ze mną być więc mam jednego dobrego kolegę tylko ,ktory zreszta tez się kiedyś we mnie podkochiwał ;) a jak już tak plujesz jadem to prosze bardzo też mogę zacząć się chwalić jakie mam powodzenie choć to nie w moim stylu ,że mnie zaczepiają nawet na ulicach , nawet kwiatki mi jeden nieznajomy kupił ;) ciekawe czy ktoś nieznajomy kwiaty ci kiedys kupił?

Gość Monique222
ja ? wrecz przeciwnie jestem uważana za bardzo ładna. nie musiałam tego wcześniej pisać ,ale skoro takie wredne jestescie. chyba wy paszteciary :D ja pisałam ,że do wysokich do 175 nic nie mam a wy jadem plujecie :o jednak wysokie mają kompleksy i to poważne... a nogi mam bardzo zgrabne np nie powiesz mi chyba ,że steczkowska nie ma zgrabnych nog ,a ma mniej jak 160

Gość xxxdxd
nie, ale niejeden obcy facet podchodził do mnie i komplementował moją urodę :D nawet jedna kobieta w poprzednie wakacje. ale to za granicą, bo w polsce ludzie są tacy odważni i wylewni tylko po kilku głębszych :D

Gość xxxdxd
jednak Steczkowska nie ma az tak długich nóg, bo to nawet niemożliwe przy tak niskim wzroście :D nic na to nie poradzisz :D

ale z tą modelką to trochę przesada. chociaż jakby ręce podniosła do góry to mógłbym bieliznę na niej suszyć. :D po co wrzucać takie linki? chyba, że to ma być zaprzeczenie kobiecości? zgadzam się. widząc taką panią na ulicy, zaproponowałbym kupienie czegoś do jedzenia. jakis kebab XXL razy dwa. :D

Gość Monique222
to skoro tak to czemu jesteś taka zakompleksiona bo nie rozumiem? mnie też nie jeden obcy komplementował no i co ? szkoda gadać zreszta kompleksy robia swoję i jakoś nie wierzę żeby twoje koleżanki wogóle powodzenia nie mialy a ty taka super piekna jestes. przy twoich kompleksach i ujadaniu nie wierzę i gadaj sobie co chcesz.papap

Gość xxxdxd
nie mam zadnych kompleksów dziewczynko. :D