Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soledad

bardzo wysocy faceci

Polecane posty

Gość zuzaaa95
Wiecie ...prawda jest taka że żadna z was nie ma racji. Ponieważ każdy mężczyzna ma inny gust (nie będę wymieniać ,bo dużo tego jest i każdy wie o jakie chodzi ) . Ja mam dopiero 15 lat i jak na razie byłam z niższymi ode mnie i wyższymi. Jeśli chodzi o wysokie kobiety to najczęściej faceci lecą na długie nogi. Ja osobiście wolę wyższych i to tak wysokich że mogłabym sobie ze spokojem nosić buty na obcasie. XXXDXD -widzę że masz o sobie wysokie mniemanie mężczyźni zazwyczaj nie chcą babek które są wychudzone i wyglądają jak szkielety ...wolą sie przytulić do kobiet które nie są grube,ale mają czym oddychać i trochę ciałka żeby dać im ciepło :D

Gość cmbvj
Największym powodzeniem cieszą się panie mające ok. 165 cm, walczcie ze statystykami wy długie i krókie wynaturzenia koślawców :P

Gość kyleelejso
ja to jestem chyba jakimś wynaturzeniem z tego co tu czytam bo za nić nie oddałabym ani centymetra z moich 180 ! nigdy wara od moich nóg !!

Gość Wymiarowa
Zapraszam wszystkie niskie, wysokie, puszyste i szczupłe osoby do nowego portalu www.nasz-wymiar.pl Jest to miejsce przeznaczone dla wszystkich niezwykłych osób. Mamy dla Was ciekawe artykuły, forum dyskusyjne, przestrzeń randkową gdzie dobieramy się m.in. według wzrostu lub wagi (każdy znajdzie kogoś dla siebie:D). A w styczniu organizujemy integracyjny wypad na łyżwy. Zapraszam www.nasz-wymiar.pl