Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soledad

bardzo wysocy faceci

Polecane posty

ale o co jest ta cała afera. jedna i druga ma swoich adoratorów. ta co ma 160 cm i ta co ma 180 cm. dziewczyny. jestem taka i dobrze mi z tym, ja jestem taka mam tyle i tyle i tez mi dobrze. ja piernicze czy my(polacy) potrafimy tylko byc tolerancyjnie wobec siebie na wojnie i w obliczy katastrofy?

Gość Monique222
tak to widać szczególnie jak ujadasz że masz wzrost faceta i jestes niby lepsza. wiesz jest takie przysłowie ,, nigdy nie walcz ze swinią bo jeszcze się ubrudzisz ,a ona bedzie czula sie świetnie" także nie będę się zniżać do twojego poziomu

Gość xxxdxd
lubią niskie dziewczyny bo polacy to konusy . w tym rzecz :D ale w takim razie dalej nie rozumiem skąd moje powodzenie, skoro "wysokie kobiety nie są kobiece i polscy faceci takich nie lubią" :D wtf? :D

Gość sdfghjkl;'/,mnb
to jest z tego twojego forum komentarz sprezyn16 siemka ja mam wzrostu 160 cm i ja bardzo lubie niskie dziewczyny tylko ze tych niskich dziewczyn jest bardzo malo wiekszosc jak piszesz wysokie i szczuple i one wola wiekszych faectow niskie dziewczyny przewaznie tez lubia wyzszych to dla niskich koszmar blondynek ja mam 180cm... i szczerze to male mi nie przeszkadza ale wole dlugonogie panie mmmm... sa sexi a jak taka widze w mini to az slinka cieknie... są i te na tak dla niskich i dla wysokich :)

Gość Monique222
no wiesz za granicą też miałam powodzenie nawet dużo wieksze jak w Polsce ;) poza tym w jakim kraju jest dużo wysokich? hmmm w niemczech anglii ,skadynawii.. jakoś faceci z tych państw mnie nie krecą choć w niemczech np podobać się to nie sztuka

Gość wlasnie te karakany
są zakompleksione i to widac na kazdym kroku, bo wy znacie naszą wyższość nad wami i nie mam tu na mysli tylko wzrostu :D

Gość Monique222
ten komentarz na korzyść wysokich byl chyba jedyny na całym forum ale to już szczegół...

Monique222 - apropos tego forum. myślę, że tym "facetom" niska, ogólnie mała kobieta kojarzy się z uległa osobą. może myślą, że łatwiej ją będzie zdominować. " siemka ja mam wzrostu 160 cm i ja bardzo lubie niskie dziewczyny tylko ze tych niskich dziewczyn jest bardzo malo wiekszosc jak piszesz wysokie i szczuple i one wola wiekszych faectow niskie dziewczyny przewaznie tez lubia wyzszych to dla niskich koszmar " "uwielbiam niskie dziewczyny, może dlatego sam że nie należe do wysokich facetów, mierze niecały 1,70m" sorry ale jak taki chłopak ma się do dziewczyny 175cm + szpilki? jak surykatka do żyrafy chyba. ;) :D

Gość Monique222
ale konczę bo mój facet niedługo przyjeżdza do mnie i muszę zrobic sie na bóstwo bo czeka nas długa noc ;) poza tym sama sie sobie dziwie ,że na te zaczepki odpisuje chyba dlatego ,że zawisć mnie denerwuje. papappapapa tyczki i babochłopy (też będę złośliwa tak jak wy z chamem trzeba po chamsku :p)

Gość wlasnie te karakany
Niemcy są zaj e bisci :D nie znasz się, mała :D w Anglii tez dorwałam fajnego przystojniaka :D pogódź się z tym, że to wysokie są bardziej podziwiane niż małe pindy o krótkich i grubych nożkach :D

Gość xxxdxd
ja się dziwię ze to my odpisujemy na twoje zaczepki zakompleksiona kaczuszko :D

Gość Monique222
183 mnie nie pociągają wysokie dziewczyny... jakoś tak lubię wzrost 160, może to jakaś skaza na psychice malutkie dziewczyny są fajne, kiedy się przytulam (uwielbiam się przytulać :> z taką to ginie ona w moich objęciach jak jeszcze blondynka z jasnymi oczami to już od razu zawał mózgu :] (a sam mam 183cm ) podobno male jest piekne a duze wiecej moze, ja jednak UWIELBIAM malutkie dziewczyny bo sa obrotne sam mam 192 cm, moze to troche smiesznie wygladac jak ide ze sto- piecdziesiatka- piatka za reke ale wcale sie tym nie przejmuje. pozdrawiam konusow

Gość ja mam 175 cm wzrostu
i moje 192 cm Mężczyzny twierdzi, że zawsze podobały mu się wysokie kobiety - bo długie nogi i wysoki wzrost nadają szyku, to taka kobieca wersja Ferrari (jego słowa, ale może chciał się popisać :P). Co ciekawe, to samo twierdzi mój przyjaciel... który ma jednak niecałe 1,8m. Znam też wysokich facetów, ponad 185, którzy preferują filigranowe, kompaktowe kobietki, które mogłyby zmieścić się im pod pachę :), więc to chyba nie zależy od wzrostu faceta, a od indywidualnych preferencji.

Gość Monique222
też moge takie wątki powyciągać ;) w przypomnieć ci kto pierwszy zaczął? :) to prześledź ten wątek może zauwazysz...ja tylko odpowiadam na twoje głupie ujadanie...jak ja nienawidzę zawistnych ludzi...

Gość nie wiem czy mój facet
zalicza się do bardzo wysokich, bo to pojęcie względne ;) On ma 188 cm wzrostu, ja 163 cm. Wg mnie nie ma reguły odnośnie tego, czy faceci wolą niższe czy wyższe panny. Jedni wolą blondynki, inni brunetki, a pozostali rude. Są gusta i guściki.

Gość xxxdxd
"UWIELBIAM malutkie dziewczyny bo sa obrotne " LOL LOL LOL. Ale mnie rozśmieszył! Są obrotne , bo są malutkie? że co?! :D:D haha, nie podniecaj się tak mała, bo ci panowie inteligencją nie grzeszą , chyba , że lubisz małointeligentnych - twoja sprawa, pozdro dla ciebie w takim razie :D

Gość Monique222
to miłego wieczoru zawistne tyczki ( będe teraz mówić tak jak i wy) mój facet jest bardzo przystojny i ma 183 ,a nie znosi wysokich powiem wam a kompleksów to on na pewno nie ma ...

Gość xxxdxd
nie popłacz się przypadkiem. i tak nikt ci nie wierzy :D.

Gość xxxdxd
zawistna to jesteś tylko i wyłącznie TY w tym topicu :D naraaaaaa KONUSIE O KACZYCH NÓŻKACH :D

Gość Monique222
mam to gdzieś myślisz ,że ja tobie wierze ze taka piekna jestes ze ,,super piekne kolezanki " przy tobie wymiekają :D akurat... siedz sobie przed kompem ja bede sie dzisiaj kochac cala noc haha :D

Gość xxxdxd
Ja miałam maraton łóżkowy z moim mega przystojnym piłkarzem przez cały tydzień, niestety wczoraj wyjechał na zgrupowanie , ale jak wróci to sobie odbijemy :D ojjjj ty zazdrosna paszteciaro :D🖐️

Gość Monique222
spadaj pszczurze na tyczkach .. taa juz wierze ,że masz faceta piłkarza. a kto by przy takiej jędzy wytrzymał? paszteciaro to mow do siebie raczej bo do mnie to nie pasuje

Gość xxxdxd
hmmmm no wiesz, wytrzymała już ze mną prawie cała drużyna piłkarska i siatkarska :D wytrzymaliby duuuuzo dłużej, gdyby nie to, że rzucam ich bezlitośnie jak się nimi znudzę - następuje to mniej więcej po miesiącu używania :D🖐️

Gość xxxdxd
a kto wytrzymałby przy takiej analfabetce jak ty? pewnie tylko drugi analfabeta :D w mensie to wy raczej nie jesteście, hi hi

Gość Monique222
tak , powalasz urodą swoje super piękne koleżanki tak ,że do nich nikt nie podejdzie masz taką powalającą urodę że wszyscy padają jak muchy , spałaś z całymi druzynami facetów ,a oni kiedy ich odrzucałaś mimo,że byli megaprzystojni błagali cić zebyś do nich wróciła. ale ty ich bezlitośnie rzucałaś . wierze w każde twoje słowo jak wygrasz wybory miss world bo przecież nie ma piekniejszej więc musisz wygrać daj znać :)

Gość Miksomania
hahahaha :D:D komedia z wami dziewczyny obie jestescie na pewno piękne :D tu nie chodzi o wzrost ! tylko o figure i proporcje,jak któras ma wsytający brzuch i jest wysoka(a jest to możliwe) to co ma zrobic? zacząć ćwiczyć,a jak jest dziewczyna niska i szybciej tyje(tak jest zazwyczaj) to co ma robic? ograniczać jedzenie:D a jak która ma brzydki ryj to co ma zrobic?:D zrobić go tak,aby wygladał lepiej(czyt.makijaz,fryzura,modelujący róż na policzki itp.) :D dajcie spokoj:D jestem na pewno młodsza od was ,a sie tak nie zachowuje.. mam 174cm i wg mnie jestem wysoka i nie przeszkadzałoby mi to jakbym miala ani 155cm,ani 185cm :D bo i takie i takie czasem mnie zaskakują :D ubierzcie się ładnie,wymodelujcie i przestancie się nudzić ! :D won mi stąd :D:D:D

Gość xxxdxd
jestem zbyt szczupła , żeby zostać miss, zostawiam to niższym i grubszym o przeciętnych twarzach - np. tobie :D

Gość Monique222
miksomia niestety to ta ,,koleżanka" mnie sprowokowała ( co widać wyraźnie wcześniej)sama się sobie dziwie się sie tak latwo dałam sprowokować ,ale cóż nienawidzę zawisci ;)

Gość xxxdxd
wreszcie ktoś mądry (oprócz mnie ) się odezwał :P tyle tylko, ze ja ze swoim wyglądem już nic nie muszę robić, jestem oszałamiająco piękna sama z siebie. nawet malować się nie muszę :D