Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lima53563377

Modna bransoletka ?????

Polecane posty

Gość lima53563377

Ostatnio zauważyłam że panie z tv takie jak Ewa Wachowicz lub Joanna Brodzik noszą bransoletki z okragłym płaskim wisiorkiem jak moneta.Podpowiedzcie czy to jakaś nowa moda w Stolicy ??????

Gość taaaaa moda
na podreczny zeton do wózków w hipermarkecie

Gość maćkowy potwór
kurde to się jakoś nazywa... na takim zwykłym sznurku mają te 'medaliki', prawda? Na nich można coś wygrawerować i kosztuja około 50zł. Jest sklep w Wa-wie albo można zamówić przez internet tylko jak to się nazywało?

Gość ja-marta
oglądam programy ezo, i tam też 2 tarocistki miały taka bransoletkę, złota, z takimi jakby płaskimi monetami, bardzo efektowna, ciekawe gdzie można by taką dostać

Gość maćkowy potwór
a żeby było smieszniej to autorka tych bransoletek dorobiła do tego jakąs tam filozofie co by jej się lepiej zwykłe sznurki z wisiorkami sprzedawały;)

Gość dsfvsfsadwszfd
to jest brzydkie i tandetne ale kosztuje nawet 215 zł ludzie wszystko kupią eśli tylko jest modne

Gość ja-marta
te na sznurku to rzeczywiście tandeciarstwo z pozłacanymi medalikami, a cena jak z kosmosu:0

mi się podoba :) bo jest proste i ładne. lepsze niż te charmsy :o http://www.zeberka.pl/art.php?id=897 ale wiadomo, co kto lubi. ❤️ "Oda do cipki" ❤️ O cipko słodsza od lizaka, lizana przez Prusa, Balzaka. Czemu nie wyrosłaś na łokciu lub brodzie, lecz koło dupy w tym największym smrodzie. 😭 http://www.youtube.com/watch?v=NTC4qkb8Ppk&feature=channel_page :D

Gość lima53563377
No widziecie :) wiedziałam że wiecie :) To tarocistki też ????? Muszę poogladać to ezo ;) O i sobie przypomniałam że widziałam tez u jakiejś laski w programie " się kreci " Jedne są na srebrnym łańcuszku inne na rzemyku.

Gość nie podobaja mi sie

Gość ludzie lubią być manipulowani!
kupią wszystko,jesli się im to odpowiednio wciśnie-wtedy uwierzą nawet,ze są wybrani....hahaha

Gość taa moda dobre to było ;):)

Gość xXxdulcexXx
Mnie się te bransoletki bardzo podobają. Co prawda cena jest z kosmosu, ale wyglądają ładnie na rece;)

Gość vidia
widziałam na allegro podobne bransoletki za mniejszą kasę naprawdę ładne nazywają się LILOU mam zamiar sobie kupić :)

Gość vidia
na allegro są takie bransoletki nazywają się LILOU za mniejszą kasę a naprawdę ładne można sobie coś wygrawerować właśnie sobie zamówiłam :)

Do każdej kreacji najlepiej sprawdzają się bransoletki, które można komponować samemu dokupując koraliki. Największy wybór znalazłam w "Niebieski-koralik", mają tak włoską biżuterię marki Biagi, która jest tak ładna jak Pandora, ale tańsza. Jest w czym wybierać, bo asortyment to ok 1100 elementów i stale się powiększa. Moimi ulubionymi są te ze szkła Murano, ale te bursztynowe są bardzo ciekawe. Tylko w tym sklepie takie znalazłam.

Gość lilopilo
Ja mam 3 bransoletki lilou i są cuuuudne.

Gość Krajnajana
W liceum dawałam znajomym takie bransolertki, sama je robiłam za grosze. Do tej pory noszę jedną na stałe od 10 lat :) Fajnei wiedzieć że mam coś modnego

Gość drooohhh
Mnie sie nie podobaja, ale sa rozne gusta.

Gość rikitiki111
można kupić tańszą wersje, w internecie jest tego pełno, polecam tą dziewczynę, co prawda dopiero zaczyna alee... www.kobiecykaprys.blox.pl