Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka ja 1919111

prosze o rade !!!

Polecane posty

witam mam problem i nie wiem co o tym myslec... Jakis czas temu zrobilam sobie kolczyk (niewazne gdzie) z wrazenia chyba, bo to szok dla organizmu - dostalam miesiączke 11 dni wczesniej, a powinnam dostac 5 czerwca... teraz liczac niby od daty dostania okresu wczesniej - wychodzi ze powinnam dostac okres 22 czerwca, okres sie nie pojawia, wiem ze dzien sie jeszcze nie skonczyl, no ale jednak wiadomo czlowiek sie martwi... czy moze okazac sie ze jestem w ciazy? a moze dlatego ze okres sie niechcacy poprzestawial to powinnam liczyc od 5 czerwca albo cos kolo tego?

Czekaj - dostałaś wcześniej okres, bo zrobiłaś sobie kolczyk, nieważne gdzie:D Kobieto! To ja musiałabym wciąż wcześniej miesiączkować:o

a o kolczyku napisalam nie wazne gdzie bo to w tym temacie nie jest wazne, bo mowie o czyms innym, ale jesli tak bardzo wam sie pali to prosze bardzo - w brodzie!!

Gość ??????????????no rece opadaja
haha..tak,tak glupia pizdo na pewno ten okres przesunąl ci sie od kolczyka....ło jezuuuuuuuu wiekszej idiotki dawno tu nie bylo:D:D:D a swoja droga to z tym gownem w brodzie musisz wygladac jak zajebista swonia:D:D:D:

Gość ??????????????no rece opadaja
tak, tak na pewno jestes w ciazy z kolczykiem:D:D:D:D

Okres "z wrażenia" mógł się przesunąć, ale jak się nie bzykałaś, to nie jesteś w ciąży. Moderatorze, widzisz i nie grzmisz...

Ej widze ze niektorzy z Was to debile konkretne, wiem i znam siebie, okres napewno przesunal mi do przodu z powodu szoku dla organizmu - kolczyk przez ktory zestresowalam sie jak nie wiem co, ale nie musicie wierzyc... poza tym tak kochalam sie (bo nie nazywam tego bzykaniem)... na poczatku chwile bez gumki a pozniej juz w... partner twierdzi ze nic nie powinno sie stac bo kontrolowal wszystko, ale ja mam dziwne przeczucia...

Poza tym jestem ladną dziewczyna i z tym kolczykiem wygladam wspaniale :) nie jeden mi to powiedzial, takze nie musicie nic na ten temat gadac zazdrosne małpy

Gość taka ja 1988
i dostalam :)