Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robiąca wyprawkę.

Jak wam się podoba taki zestaw mebelków do niemowlęcego pokoju?

Polecane posty

Gość ja mam białe meble dla dzieci
i właśnie białe komody z ikei i jestem bardzo zadowolona - zmieniamy kolory scian i dodatków a mebelki zawsze pasują - za to pokój co i raz wygląda inaczej :P ...łóżeczko też fajne - szczególnie te barierki niższe - spokojnie do 6 latków wystarczy! sama kupiłam turystyczne i teraz mam problem - dziecko ma 1,5 roku i nie chce na nie patrzeć.... przewijak to najmniejszy problem bo i tak prawdopodobnie założysz na niego bawełniany pokrowiec, przecież nie będziesz dziecka trzymać na zimnej ceracie! co do wiaderka, to ja nie próbowałam, mój młodszy synek miał kolki i najbardziej uspokajał się w łazience kiedy polewałam mu ciepła wodą brzuszek - skulony jeszcze bardziej cierpiał, nam wanienka przydaje się do tej pory, mam duża łazienkę i duża wannę - nie opłaca mi się nalewać tyle wody dla małego dziecka, a w brodziku prysznica nie jest mi specjalnie wygodnie go kapać. ps Ja przewijak zakładałam na łóżeczko a nie na komody.

Gość ja mam białe meble dla dzieci
co do jakości mebli z ikei to wiadomo podobnie jak BRW to głównie płyta wiórowa, więc nie ma co się spodziewać cudów, jednak dla dzieci takie meble wydają mi się wystarczające, przynajmniej nie mam stresa jak porysują albo co urwą . W salonie czy sypialni takich mebli z ikei bym nie chciała, ale do dziecięcego pokoju moim zdaniem sa idealne.

zgadzam się z przedmówczynią, sama tak miałam w swoich poprzednich miejscach zamieszkania :) a teraz w końcu mieszkamy w domu, wszyscy już dorośli, i można się zaopatrzyć w bardziej stylowe meble, bez strachu że ktoś je kredkami zabazgra :D mi osobiście podobają się meble drewniane, w takim kolorze http://www.kelman.pl/foto/products_large/Dab_Gdynia_Neptun_aranzacja.jpg :] kojarzą mi się z domem dziadków, oni mają piękne, stare meble...

A mi też bardzo odpowiadają propozycje z kelman.pl ;) Musze przyznać, że strona przyciągnęła mnie przez meble do salonu (zwłaszcza sofy i kanapy, których mają multum i to bardzo w moim guście) Ale dla dzieci meble też tam się znajdą;)

Gość te Kelman to straszny PRL
! Oh no!!! :o

Gość mkmmmmm
do autorki, jak dla mnie super zestaw, i dokladnie, dodasz zabawki i bedzie fajnie, a co do mebli z ikei:D wlasnie doslownie przed chwilka przestawialismy szafe z naszego pokoju do pokoju maluszka, a ze musielismy ja rozlozyc i zlozyc to srubki sie juz nie dokrecaja, plyta wiorowa w niektorych miejscach doslownie popekala, takze maz musial wszystko dobijac gwozdziami;] do pokoju dla malej jest ok, bo nie bedzie mi szkoda jak pomaze itp, do naszej sypilani calkowicie odpada:D

meble z ikei są fajne, ale z jakoscią to róznie bywa, ja swoich po 2 latach mam juz dosć, chetnie wymieniłabym na coś bardziej trwałego... no ale czego można sie spodziewać po tak niskiej cenie ;)

Gość strasznie zimne, nieprzytulne
i "biurowe" wnętrze się zrobi. Uważam, że w ogóle się to nie nadaje do pokoju dziecka (chodzi o surowy styl łóżeczka i komódki).

Mnie się baardzo podobają te meble VOX. jak obejrzałam je w tv to byłam zaskoczona... widać, można stanąć na wysokości zadania i stworzyć meble które od małego wpływają na rozwój dziecka i które są bezpieczne.

Jak dla mnie - do pokoju dziecięcego najlepsze będą meble drewniane. Jakby się rozejrzeć na esmebel.com to całą "wyprawkę" można skompletować dla dzieciaczka. Komoda z przewijakiem, szafa, łóżeczko - wszystko najwyższej jakości. Na dziecku nie ma co oszczędzać ;)

wojtunia, rzeczywiście przeglądałam już te stronkę z meblami drewnianymi dla dzieciaczków i co mi się podoba - to, że są one kwintesencją natury ;) Zwłaszcza komody z przewijakami są bardzo reprezentatywne ;)