Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robiąca wyprawkę.

Jak wam się podoba taki zestaw mebelków do niemowlęcego pokoju?

Polecane posty

Gość obama $
tak sie składa że wynajmuje mieszkanie i mam meble z ikei.. napisze Ci ze nie sa wykonane z drewna tylko jakieks sklejki która mozna po kilku latach zedrzec paznokciem :) dna z szuflad wypadaja pod ciezarem ubran. . i mogłabym ci jeszcze wiele takich przykładów podac, najbardziej zadowolona jestem z zamontowanej na stałę drewnianej garderoby z prawdziwego zdarzenia na która własciciel sie szarpną... reszta to kit- taka jest ikea..

Gość Robiąca wyprawkę.
Ja nie mam mieszkania ikeowskiego, tylko mishmash. Niektóre elementy z Ikei, a i owszem, ale nie całość. :) Ja nie pytam o wiaderko tylko ogólny 'look', dlatego go bronię.

Gość Robiąca wyprawkę.
'a co do mieszkania kosmicznego ikeowskiego to nie ma co sie chwalić, to tylko w Polsce (ew. krajach wsch. Europy) uważa sie ze ta tania 'hurtownia' to jakiś prestiż.. w Europie zach. idziesz do ikei jak masz jakies grosze i nie stać cie na nic porządniejszczego .. serio nie jestem złośliwa, tak po prostu jest.. ' Serio, ale nie do końca. :) Żyłam tam. Wiem jak jest. Pojedyncze elementy z Ikei to nawet najznakomitszy architekt ci powrzuca do mieszkania. Mity.

Gość Robiąca wyprawkę.
Fajny, ale kolory za ciemne.

Gość obama $
''Pojedyncze elementy z Ikei to nawet najznakomitszy architekt ci powrzuca do mieszkania.'' Być może ale raczej nie będą to meble typu komody i szafy :P takie rzeczy są na długie lata a te wykonane przez ikea niestety sie nie sprawdza, owszem drobiazgi he he o tym chyba piszesz? '

Gość Robiąca wyprawkę.
Widzę, że się nie rozumiemy. Nie masz racji, ale ok. Peace! :)

Gość obama $
szkoda że nie skomentowałaś tego co napisałam o komodach w moim mieszkaniu ;) umknęło... ona mają około 3 lat i już się sypią... na szczęscie mnie o to głowa nie boli, jak sie rozwalą właściciel kupi nowe, pewnie też z ikei bo tam jest najtaniej :)

mnie sie mebelki podobaja, faktycznie mozna pzryozdonic pokoj roznym badziewiem neikoneicznie meblami :) ale... kupowanie czegos na x lat jest niezbyt rozwazne, po 1 nie wiesz czy dziecko bedzie niszczycielem, moze byc tak ze po 2 latach meble beda do wywalenia, po 2 nie wiesz czy beda praktyczne, po 3 mozesz miec ochoty na zmiany, moze zmienic sie moda itd... ja ci juz moge powiedziec na pewno ze komody z szyfladmi sa super ale na male dziecko, im starsze dziecko tym wieksze sa ciuszki i wiecej miejsca zajmuja, rowniez zabawki itd... potzrebna jest szafa dla starszaka...

Gość obama $
mam rację :P Love and Peace :D

Gość Robiąca wyprawkę.
Też mam. Nawet jedną już 5 rok i nic się nie dzieje, a 2 przeprowadzki zagraniczne przeżyła (bez rozkręcania). I co? I nic. Zależy od eksploatacji. Ja nie niszczę mebli, nie obciążam ich ponad stan (choć mieszczą dużo), nie walę szufladami i są naprawdę ok.

Gość Robiąca wyprawkę.
Dziękuję. :) Łóżeczko mi się podoba, ale reszta trochę mała i niepraktyczna. Ja mam ogromną przestrzeń do zagospodarowania i te regaliki by tam znikły. Potrzebuję komód. Wielu. :)

Gość obama $
Robiąca wyprawk a skad ty wiesz co ja z nimi robię... wale szufladami?! nie wiem, może mam zaniki pamięci hehe

Gość obama $
aha i wkładam tyle ile sie mieści ale widać to jest ponad siłe skejkowych ikeowkich mebli :) serio, już nie raz mi dno wypadło, po prostu jest za cienkie...

Gość Robiąca wyprawkę.
Nie są drogie, więc jak mały zniszczy to nie będę płakała. Wyrzucę, oddam komuś, może odsprzedam nawet i kupię coś innego. No problem. :) Gorzej jakby zniszczył coś naprawdę drogiego.

Gość Robiąca wyprawkę.
Zależy jakie masz modele. Ikea Ikei nie równa. Jaka cena taka jakość. Niektóre rzeczy kosztują tam śmieszną kasę, ale są też śmiesznej jakości, inne z kolei są droższe i tym samym trwalsze.

Gość kurgsere
mebelki ładne:) widze,że masz nieźle w głowie posrane na punkcie dziecka i tego czy pasuje coś czy nie.Hit to już 4 rodzaje przewijaka:) jakby dziecku różnice sprawiało czy na niebieskich kulkach leży czy zielonych:) Życzę ci z całego serca żebyś miała czas i siłę tego wszystkiego używać oraz sprzątać bałagan w tym wymuskanym pokoiku.Naprawdę z całego serca:)

Gość obama $
e tam normalne dzieci :D nie niszcza mebli ew mogłby ci je kredkami wymazac lub obkleić naklejkami za kilka lat hehe :P wtedy jak spróbujesz to zetrzec lub zedrzec, zeskrobac naklejke poznasz prawdziwą 'jakośc' mebli z ikei :D jak ci ta 'farba?'odejdzie i zostanie białą plama, ale masz racje przynajmniej nie bedzie ci szkoda...

Gość Rebba ****
Mnie też nigdy nie wypadło dno z ikeowych komód, ale za to mojej mamie się wykrzywiło jedno w łuk i ociera o drugą szufladę przy otwieraniu. Jest to komoda Malm, ale UWAGA: moja mama nieprzytomnie naładowała do niej olbrzymią stertę Naszych Dzienników :o więc czemu się dziwić. Makulatura waży :o Obama $, ty chyba też naładowałaś szitu jak moja mama i teraz krytykujesz innych. Poza tym nie podoba mi się twój ton, bo nie krytykujesz ludzi którzy mieszkają w ikei a nie przyszło ci do głowy że część z nich jest młodymi ludźmi na dorobku, z kredytami itd Nie wiesz, nie oceniaj. Nie lubię takich jak ty, serio!

Gość obama $
Rebba **** mało mnie obchodzi co myśłisz o mnie i o 'tonie' moich wypowiedzi :) zluzuj bo ci ciśneinie niezdrowo podskoczy... p.s co do wypadajacego dna, nie ładowałam tam makulatury he he tylko dzinsy i bluzy, widzisz, myliłaś się.. :) ale spoko wybaczam ci!

Gość kurgsere
w ikei jest nie tylko szajs.Wydaj kasę będziesz miała jakość:)kupują ludzie wielką komode za 200zł i spodziewają się,że na 15 lat:D ja kupiłam stół do jadalni za 3000 i mam go 6 lat a jak nowy wygląda.Jest solidny drewniany,nie rysuje się.Ostatnio wylałam na niego butelkę zmywacza do paznokci,dziecko mi porysowało i nadal jest nitknięty.A Z IKEI:D

Gość Robiąca wyprawkę.
No może mam posrane. To moje jedyne dziecko wiesz? Tylko raz w życiu mam okazję zaszaleć i co? Zabronisz mi? Ja bardziej przywiązuję uwagę do wnętrz niż do stroju. Taką mam już naturę. I co? Też źle? Są i takie panie. Ale niektóre z was są przyjemne. Nie ma co. :/ Dzięki.

Gość kurgsere
jezu ni złośliwie to napisałam:) po prostu w późniejszej codzienniej tyrce w domu wisi mi już czy mam kolor taki czy sraki.Marze zeby usiaść na dupie a na czym to wszystko mi jedno:D ps mam 3 dzieci stąd zapewne mój optymizm:D

Gość obama $
a ja kupiłam stól - antyk na moim pipidówkowym sklepie z antykami (p.s też jestem osobą na dobobku) zapłaciłam 250 zł, stól z opcja powiekszenia na 6- 8 miejsc, z 6 krzesłami :) i wiecie co, jest piekny, swietnie sie tzyma a do tego, co najważniejsze nikt nie ma takiego samego! fuj jak ja nie lubie tego ikeowskiego stylu, co drugi dom te same krzesła, stoły, szafy... na jeden kopyt, mi wystarczy ze w sypialni mam ten tani szit :D

Gość Rebba ****
Wow, no co ty powiesz? Ja też mam takie ubrania i ani jednego uszkodzenia. Miałaś pecha, albo tanie serie.

Gość Rebba ****
Ja uważam że ikeowego szitu jest mniej w polskich domach niż szitu pipidówkowego i bazarowego. No cóż, żyjemy w biednym kraju.

Gość obama $
Rebba **** i Dzieki Bogu :D

Gość Robiąca wyprawkę.
Kafeteria przyciąga bardzo specyficzny typ kobiet. :/ Ludzie skąd w was tyle wrogości, czepialstwa i pesymizmu? Naprawdę miałam nadzieję, na jakąś konstruktywną, ale lekką i przyjazną wymianę zdań. A tutaj od momentu zero sama wrogość, moralizowanie, nieprzyjemna krytyka. Szkoda gadać.

Gość obama $
widze że jesteś jedna z fanek ekskluzywnej ikei ahahah :P spoko, co kto lubi! Tak jak pisałam w Polsce to szpan mieć komodę z ikei ;) faajnie!