Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkowa2010

Wiecie co....

Polecane posty

Gość Truskawkowa2010

Wczoraj moj chlopak zaproponowal zebym zrobila mu dobrze ustami,zgodzilam sie chociaz za tym nie przepadam. Zawsze bylo tak ze przed koncem mowil mi i konczyl w chusteczke.A wczoraj skonczyl we mnie.Poczulam sie jak..... Czuje do niego wstret i obrzydzenie i zastanawiam sie czy go nie zostawic :O

Gość kjhgtfrdfghjk
a który cie teraz bedzie chciał obciagaro

Gość Truskawkowa2010
Spadaj, jestem z moim facetem ponad 3 lata wiec moge z nim robic co mi sie podoba.

Gość hłe hłe hłe dobre
a połknęłaś czy wyplułaś , tak z ciekawości pytam :classic_cool:

Ok, zrobił źle i nieuczciwie. Ale żeby z powodu czegoś takiego zaraz zrywać? 3 lata to nie tak mało...

Gość wi2411111
spierdaIaj ! jem śniadanie ździro :-O na erotyczny brudna suko i dlaczego mody tu nie pilnują :-O

Gość wi2411111
ten zbok Adas juz tu przylazł, będzie wyrywał następną laske do ruchania to obrzydliwe :-O

szmata zachciało sie loda to dobrze ci zrobił juz wiecej nie obciągniesz !!!!!!!!!!!

Gość Truskawkowa2010
Oczywiscie ze wyplulam. Sorry za ogolny,zapomnialam o tym zupelnie ale nikt nie zmusza was do czytania. Dla mnie to jest obrzydliwe i wstretne. Ok,moze macie inne podejscie ale moje zdanie jest takie ze nigdy tekiego czegos nie bede robila. Nawet sie nie zapytal czy tego chce a po wszystkim nie widzial problemu. moze z tym zrywaniem przesadzilam ale czuje taki niesmak do niego ze nie mam ochoty go wiecej widziec :(

Ja, zbok? Ok, przyzwyczaiłem się do tego. Żadnej tu nie wyrwałem a jak wyrwałem t5o niech się zgłoszą, albo założą topik :D