Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednazimnasuka

CZY ZAGADZACIE SIĘ ZE MNĄ???

Polecane posty

Gość wrednazimnasuka

Booże... jestem przeciętnym, szarym człowiekiem jak pewnie większosc z was i jak czytam te tematy tu to aż mnie skręca!!! ludzie, zadajacie tu pytania jakby kafe to były mmiejsce cudów i znało odpowiedź na każe pytanie... tematy tutaj: - czy jak facet patrzy na usta to ma ochotę na pocałunek??? - kurwa a skąd my możemy wiedziec co akurat ten facet ma na myśli, może patrzy na twoje zęby, bo zaniedbałaś dentystę..? -zrobiłam to z nim na 3 randce, nie odzywa się, o co chodzi? - czy każda z was musi bydc taka tępa i naiwna? dałaś dupy, to co się dziwisz?? -facet, który mi się podoba patrzy sie na mnie, wodzi wzrokiem, p0odobam mu sie???- generalizując jak patrzy to pewnie sie podobasz, ale my nie wiemy o czym myśli dany facet!??!?! może większego paszteta dawno nie widział? kto wie?! - jestem w ciąży, ale nie wiem z kim- a co kafe przeprowadzi badania DNA ? jesteście niektórzy mega irytujący....

Gość taka sobie ja ...
dodaj jeszcze do tego: uprawiałam seks 2 tyg temu bez zabezpieczenia - mogę być w ciąży?

Gość lalalala4545
bo kobiety s gupie

Gość wrednazimnasuka
albo te tematy .. jestem prawiczkiem, mam 27 lat, przegrałem życie przegrałeś na własne życzenie! kafe Ci tu dużo nie pomoże ! choc jest tu wiele desperatek, może jakąś poznasz, ale na jakiego chuja się użalasz nad sobą, bo nie rozumiem???mamy Ci napisac będzie dobrze? poczujesz się wtedy lepiej??? ludzie, zastanówcie się nad sobą..!

Gość wrednazimnasuka
Zawsze Szczery jak CIę proszę - oszczędź, sam nieraz się dziwisz nad głupota ludzi, w przeróżnych tematach, więc chociaż mi odpuśc, ja po prostu pisze co myślę.. a no i ten.. nie kopiuj moich słów i się do nich nie ustosunkowuj ;P

Gość dupaborysa
no teksty z dupy wzięte ale jest z czego się pośmiać. Mój ulubiony: od 2 godz się nie odzywa, myślicie że mu już nie zalezy?

Gość Bon Appetit...
Lubię wszystkie tematy. Nawet te głupie ;) Ale dziwię się, że na kafe tyle ludzi robi błędy ortograficzne typu : pocałónek, jurz, zalerzy.... Jak widzę taki wpis autora myślę sobie jaki to musi być ograniczony i niewykształcony człowieczek

Gość wrednazimnasuka
też nie lubię błędów ortograficznych i myślę, że takowych zbyt nie robię, a jeśli tak to proszę mnie poprawic :P a po prostu eM i ZS- 🌼 dla WAS :D

Gość ja to jaaaaaa
Każdy ma własne problemy i próbuje sobie z nimi jakoś radzić... Nie każdego stać na poradę psychologiczną więc pisze na kafe ... Poza tym kafe chyba od tego jest prawda?????? Daj że już spokój! ehhh!

nie byloby to takie wkurzajace, gdyby nie ilosc prowokacji bo jasne, ze nie wszyscy sa na tyle lotni i samodzielni by radzic sobie nawet z prostymi sprawami, wiadomo tez, ze kobiety posiadaja nieco odmienny system "radzenia sobie" z problemami

Gość wrednazimnasuka
tak, ale pragnę zauważyc, że jest róznica między problemem dosyc poważny, nawet dotyczącym zdrowia, co sie na uczuciowym znajduję też czasem, a problemem typu, 'czy jeśli patrzy na usta, to ma ochote na pocałunek", zaśmiecanie tylko kafe no i denne prowokacje, np : przystojniaczka, kiedyś Sedessa i innych,. Mam nadzieję, ze mój temat zbytnio kafe nie zaśmiecił :D

Gość ja to jaaaaaa
Chcialam zauwazyć że wielu facetow tez sie tu wypowiada wiec prosze nie generalizowac.... :P

Gość ja to jaaaaaa
Wredna suka Ty masz swoje problemy a oni swoje.... fakt niektorzy maja na prawde powazne problemy i potrzebuja porady innych aby sie upewnic w swym wyborze, ale do prowaokacji mozna sie przyzwyczaic ;p hehe:P prowo zawsze beda !

zawsze szczery Zobacz ilu facetów się tutaj wypowiada jacy to są samotni i nieszczęśliwi bo np. są prawiczkami , nie tylko kobiety zakładają głupie tematy, więc nie gadaj ze jesteśmy jakieś nienormalne.

LUDZIE ZADAJĄ TUTAJ takie pytania tylko po to aby zagadac nic pozatym ja zakładając tutaj topiki z jakims pytaniem to juz znałem odp. ale zawsze sie z kims pogadało czasem topik skończył sie na 1 stronie a czasem na 700 więcnie wiem o co ci chodzi autorko pozatym gdyby mieli usunąc wszystkie głupie pytania to na kafe łącznie było by ok 100 topików więckafe jest :classic_cool: bo mozna przez głupie pytania odreagowac od rzeczywistosci

Zobacz ilu facetów się tutaj wypowiada jacy to są samotni i nieszczęśliwi bo np. są prawiczkami , nie tylko kobiety zakładają głupie tematy, więc nie gadaj ze jesteśmy jakieś nienormalne. mowimy o facetach czy o prawiczkach forumowych?

Ale z Tobą jest gadka. naprawde nie rozumiesz tego, ze cecha typowo kobieca jest potrzeba artykulacji problemu i potrzeba bycia wysluchanym?