Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aggggggggggga

Quick Vue

Polecane posty

Gość Aggggggggggga

jak wczesną ciążę może wykryć test Quick Vue??? Prosze o odpowiedź

Gość oiursjl
u mnie wykrył w pierwszy dzień spodziewanej @ i się nie pomylił...mimo wszystko poroniłam:( Ale jest wiarygodny!

Gość Aggggggggggga
a jak współżyłam 6.06 i dzisiaj zrobiłam test i wyszedł nagatywny to mogę obawiać się ciąży???a krwawienia miałam lekkie od 18.o6

Gość Aggggggggggga
dzięki i proszę o odpowiedź

Gość Aggggggggggga
a to idzie się do przychodni na czczo??? a płaci się coś za to?? i czy trzeba mieć jakąś karteczkę od lekarza??? czy nic nie treba mieć??? proszę o odpowiedź

Gość Aggggggggggga
Cześć dziewczyny czytałam gdzieś że jak doszło do zapłodnienia to temperatura jest stała i po wyżej 37. A ja dzisiaj od rana mierzyłam i wychodziło tak: o 9,13 (36,6)o 10,35 (36,7) o 11,25 (36,6 )o 12,33 (37) o 13,33 (36,8) o 14,39 (37) o 15,54 (37) o 16,56 (37) o 17,12 (37,2) o 20,22 (36,6) o 21,40 (36,4) . Temperatura w nawiasach. i co po tym można stwierdzić ciążę??jak stosunek miałam 6.06. Proszę o odpowiedź

ciaze mozna stwierdzic jezeli mierzysz ja rano przed wstaniem z lozka i utrzymuje sie podwyzszona o minimum 0,2 stopnia(od tej na poczatku cyklu) przez 18 dni od owulacji. Temp mierzona po podniesieniu z lozka jest nie wiarygodna. Wydaje mi sie ze wkrecasz sobie objawy zrob bete lub pojdz do gina i bedziesz miala jasnosc.

Gość Aggggggggggga
aha dzięki możliwe że sobie wkręcam:)

Raczej bardzo mozliwe nie doszukuj sie w swoim organizmie zmian jezeli wczesniej tak dokladnie tego nie robilas, bo byc moze wczesniej tez tak mialas ale nie zwrocilas na nie uwagi. My wirtualnie mozemy przypuszczac co moze byc ale diagnoze uslyszysz od gina i po badaniu bety. Nie pisze tego zeby Ci dowalic tylko zebys wybrala sie w koncu do gina on rozwieje Twoje watpliwosci, stwierdzi czy jestes czy tez nie i zaczniesz zyc normalnie. Chec bycia w ciazy jak i strach przed wpadka potrafia zatrzymac @ a nawet spowodowac to ze piersi zaczynaja produkowac pokarm. Nie wiem czy Ty chcesz byc w ciazy czy nie ale zycze aby wszystko sie wyjasnilo a zycie wrocilo do normy;)

Gość Aggggggggggga
Dzieki Kamilla23 no muszę sie zapisać do ginekologa i wtedy bedzie wiadomo. Ale już mnie tak nie boli brzuch jak w tamtym tygodniu a temperatura to 36,4 dzisiaj rano mierzyłam.

Gość nadziejjjanadziejanadziejaaa
nie wkręcaj sobie ja ostatniego miesiąca tak sobie nawkręcałam-i moi bliscy mi pomagali, że okres mi się spóźnił 4 dni byłam juz wręcz pewna-bo zawsze co do dnia miałam wrzuciłam na luz, jem dużo witaminy b6 i magnez stosuję mastodynon (Wszystko by wyrownac ładnie hormonki i luz) też mam nadzieję- dzis mam dostac okres- może się nie pojawi ale już nie schizuję jak poprzedniego miesiąca:)

Gość Aggggggggggga
tzn ja dostałam okres wcześniej bo 18 i to były lekkie plamienia a miałam dostać 21.06. No i wkręcałam sobie różne rzeczy.Już mnie praktycznie nic nie boli też trochę wrzuciłam na luz:):)

Gość Aggggggggggga
Wcześniej właśnie nie przyglądałam się sobie bo nie miałam się czego obawiać, ostatnio mnie coś naszło:) jeszcze skończyłam brać tabletki syndi 35 które brałam przez 5 lat i jeszcze dodatkowy stres. A te tabletki to też mi narobiły aż znalazłam się w szpitalu

Dziekuję za odpowiedz na moje pytanko . a jeśli chodzi o twoje to moge powiedzieć tyle że moja kumpela używała tego testu i wg niej jest on najlepszy , twierdzi że najbardziej wiarygodny. Dwa razy potwierdził jej ciażę i to juz po tygodniowym stosumku i obawą przed ciążą.

Gość podstawowe pytanieee
A wg mnie kazdy test jest dobry :) na zadnym nigdy sie nie zawiodlam

Gość Aggggggggggga
Aha Dzięki Dota067 Czyli nie jestem w ciąży:):)

No to gratulacje:) Też bym chciała żyć ze świafdomoscia że nie jestem w ciaży ale strasznie boje sie wykonac ten test i zobaczyc wynik, no ale musze bo będe sie nieustannie zamartwiac zupełnie niepotrzebnie

Gość Aggggggggggga
No lepiej jest zrobić test chociaż będziesz wiedziała co jest:) trzymam kciuki żeby było po twojej myśli:):)